Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım sizin sorun ne bilmiyorum. Benim yumurta rezervim az, ondan prp yaptırıcam. Benden kan alıp ayiklayacaklar, plazma elde edip yumurtaliklara verecekler. 2 ay içinde daha kaliteli yumurta elde etmeyi amacliyorlar ama kesin bir yöntem değil. Eşimin de sayı problemi var. Bir urologla görüşücez, ona göre hormon değerlerine bakıcaklar. Ona göre ek vitamin minarel verıcekler. Bir de eşime keçiboynuzu pekmezi iciricem. Spermleri olumlu etkiloyirmus
Kecinoynuzu kurunu kesinlikle uygula pekmezi degil saracoglunun söylediği kuru birde propolis bal

Anladım canım inşallah olumlu sonuç alırsınız tedaviden. Bizim hiç bir sorun yok canım. Daha önce yaptırdığımızda da yoktu şimdi de yok🤷🏼‍♀️ Herşey normal dediler 2 defasında da
Anladım canım. İnsallah bir an önce pozitifi alırsın 🤲
Keçi boynuzu pekmezini ben de duymuştum aslında evet hem sağlıklı da sürekli içilebilir günde 1-2 kaşık
Evet bizde yeni başlayacağız kullanmaya

Normal tedavi arasindayken donrululan embriyo degil sonra kullanilmak istenirse transferden sonra geriye kalan embriyolar icin verdim dedigin gibu her hastane ayni olmuyo😊😊
benim 2 taze embriyo transfer yapildi 4 tanesi de 5 yilligina donduruldu ucret odemedik ama onlar bir sekilde onun parasini da diger masraflardan cikarmislardir 😂

Ay ben bilmiyorum bu kürü, internette yazsam çıkar mı, bir de propolis bal karıştırılcak mi
Tabiki cikar keciboynuzu kürü saracoglu yazarsan cikar propolis hakiki yiyecek sabahlari balla karistiradabilir normalde yiyebilir(tam hatirlamiyorum ne kadar yenildigini ama alinan yere sorulabilir) e vitamini evicap 200 kullanabilir saracoğlu videolarinda acikliyor nasil olacagini

Ay ben bilmiyorum bu kürü, internette yazsam çıkar mı, bir de propolis bal karıştırılcak mi
Biz onları çok denedik canım. En kestirmesi ne biliyo musun? Pendik yanıklar baharatı ara durumunuzdan bahset. Eşinin tahlillerini gönder. Senin amh için de ürün gönderir, eşine de gönderir. 1 ayda bizim morfoloji 2'den 3'e cıktı. Ama eşim istikrarlı olmadı. Ürün bittiği gibi yeniden tahlil verip onlara yollaması gerekiyordu. Sistemleri bu. Ot falan da yollamıyolar. Israrla tavsiye ederim. Bülent hoca bile sordu bize orayı. Ne verdiler diye de sordu. Eşime de dedi ki, orasıyla devam edebilirsin. Ben takibini yaparım. Biz devam etmedik eşim eringen olduğundan 😂😂😂

Benim esimde ileri hizli hareketli 0 cikiyordu yerinde ve yavas hareketli yuzde 35 lerdeydi sayimiz 27 milyon falandi ben 2 ay falan uguladim kürü taze yaptim hergun suyunu iciyor zaten kaynatilip sonra protime men kullandik 2 ayda en son tup bebege baslarken ki ileri hizi yuzde 40 cikti morkolojiside yuzde 80 normal cikmisti cok sukur etki etti diye dusunuyorum

Geçmiş olsun canım, gerçekten darısı gebelik testine, sendeki bu pozitiflikle transferin de tutar inşallah merak etme💕 ilaç verdiler mi covid için, kullanacak mısın
Inşaallah dediğin gibi olur canım. Verdiler Favipiravir. Kullanmak zorunda kaldım. Iyileşmeye başladım ama bugün ki öksürüğüm daha derinden ve sert olmaya başladı. Cigerime inmesinden korktum. Bide bu amerikan olan değil, japonların ilacı. Bi güvenesim geldi yalan yok 😄

Bubdaha
Biz onları çok denedik canım. En kestirmesi ne biliyo musun? Pendik yanıklar baharatı ara durumunuzdan bahset. Eşinin tahlillerini gönder. Senin amh için de ürün gönderir, eşine de gönderir. 1 ayda bizim morfoloji 2'den 3'e cıktı. Ama eşim istikrarlı olmadı. Ürün bittiği gibi yeniden tahlil verip onlara yollaması gerekiyordu. Sistemleri bu. Ot falan da yollamıyolar. Israrla tavsiye ederim. Bülent hoca bile sordu bize orayı. Ne verdiler diye de sordu. Eşime de dedi ki, orasıyla devam edebilirsin. Ben takibini yaparım. Biz devam etmedik eşim eringen olduğundan 😂😂😂
[/QUO
Aynen bu daha mantikli direk o sekilde kür olarak almak.. birde burda saracoglunun yeri var oraayada tahlillerini goturuyorsun kadin erkek onlarda veriyorlar o sekilde hazir kürler 🤣🤣

Canım annenin ameliyatına bir gün kala test yaptır. Sonuca göre hareket et. İlk zamanlar için, en azından bir kaç gün birini bulsan, yani teyze vb ya da paralı bir hasta bakıcı falan. Yani ilk bir kaç gün zor olur gibi geldi. Sonra yavaş yavaş sen halledersin inşallah 🤲🤲 Allah şifa versin inşallah
Ameliyat sonrası eve gelene kadar babam ilgilenecek de gelince kardeşimle beraber tuvalete falan götürür beraber banyo yaptırırız. Anlattım durumu ağır iş yapamam dedim. Anneme de çok yansıtmak istemiyorum Allah korusun bende ters giden bir şeyler olursa hayatı boyunca vicdan azabı çeker.

Back