Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Multivitamin içiyorum ya onda var birşeyler. Ben hala inanamiyorum ya şokundayım olayın. O kadar dışarı çıkmıyorum ki, eşimde de bişey yok. Anlayamadım hakikaten bu işi. Rabbim sizlerden uzak etsin. Ay canım hele ki siz bebişlilerimiz 😘 kocanla yatağını ayır benden tavsiye
İyi yapıyosun canım. Allah allah ben de şaşırdım şimdi. Nasıl oluyor ki öyle? Allah seni de beterinden korusun tez zamanda şifa versin canım❤️ eşim çoğunlukla evde, dikkat ediyoruz baya, sağ olasın kuzum

Kızlar size ne soracağım. Ben transferden beri progestronu iğne olarak vuruluyorum. İlk başta kalçadan şimdi de bi haftadır göbekten prolutex günde 2 tane. Ama göbeğim oksaparla beraber iyice sertleşti ve acıyor. Aranızda crinone jel kullanan var mı yeni almış olup? Bulabilir miyim acaba depolara filan soruştursam?

Hayatım adam kandırmacalar işte napıcaksın. Sosyal medya hesaplarına da bak. Saraçoğlu da ziyaret etmiş dükkanlarını. Dükkan dediğime bakma eşime bi saray iksiri yolladılar, şişesi kabı falan fabrikasyon işi. Kendilerinin. Yapiyolar birşeyler. Icindekileri sordu bülent hoca. Bi cüce palmiye kalmış aklımda. Adama onu dedim 😄
Vay be 🤩🤩 resmen işlerini harika yapıyorlar. Hemen stalklayacagim 😂😂 resmen kendi derdimize kendimiz derman oluyoruz ya 😪

İyi yapıyosun canım. Allah allah ben de şaşırdım şimdi. Nasıl oluyor ki öyle? Allah seni de beterinden korusun tez zamanda şifa versin canım❤️ eşim çoğunlukla evde, dikkat ediyoruz baya, sağ olasın kuzum
Benim eşim de çok dikkat ediyo. Covid cıktı çıkalı adam geldiği gibi tepeden tirnaga kiyafetlerini balkona atip banyoya gidiyo. Ama işte spora gidiyo. Bilmem ki ordan mı?

Back