- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.001
Millet kirpiklerine bakıyo hamile miyim diyebilmirem bacim bilmirembiz gaz sancisindan suphelenirken koca bebegi hissetmeyen kadin rahatligindan istiyorum
Memleket nere seninbilmirem bacim bilmirembiz gaz sancisindan suphelenirken koca bebegi hissetmeyen kadin rahatligindan istiyorum
Dr'a msj yolladim. Karantinadan sonraki adetinle gel dediCanım çok geçmiş olsun. Iyı ki test yaptirmissin. Şimdi iyice dinlen iyileş sonra bebeklerini alıcaksin inşallah
Amin hayatım inşaallah çok sağolcok gecmis olsun, ins bunu tez zamanda atlatir diger pozitife dogru adim atarsin
Inan opudan sonra hiç evden çıkmadım. Eşimden geldi mümkün. Spor sevdası bitmiyorYaa cok gecmis olsun canim sağlığın herseyden onemli insallah bunu atlatirsin guzelce diger aya olurnerden nasil kaptiniz
Biz saraçoğlunun kürlerinden 2 kere kullandık gecen sene. Karı koca paketi var. Onlardan aldik.Bubdaha
Aynen ya bende anlamadım ama netten baktım horman takviyesi aldığımızdan olabilirmişBenımde oldu kızlar sıtma dun akşam ve bu akşam iyiyim. Akşamları oluyodu gece hem ates hem üşüme oluyodu atesıme bakıyodum en fazla 36.9 oldu
Çok geçmiş olsun canım, biraz daha iyiymişsin diğer yazdıklarını okudum. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursunBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Ya iste nerden gelecegi belli olmuyor inslalah saglikla tahribat vermeden atlatirsin biran onceInan opudan sonra hiç evden çıkmadım. Eşimden geldi mümkün. Spor sevdası bitmiyorordan kapmıştır diye düşünüyorum. Çünkü orda maskesiz. Onun dışında çok dikkat ediyor herşeyine
Canım sen hangi hastane doktora gidiyordunMemleket nere senin
Memleket nere senin
yabanci bi arkadasim bileginde ki damarin atsina gore anliyor, biride yuzune bakinca. bi arkadasima sen test yap dedi pozitif cikmisti. daha neler var bilmedigimiz ben ayakta uyuyorumMillet kirpiklerine bakıyo hamile miyim diyeBurdaki arkadaşlar da bişey hissetmiyorum tutmadı galiba diyo. Kadının yumurta kapıya dayanmış, hala hissetmiyor
Ankara'da Tolga Ecemiş Besa kulede muayenesi var transfer işlemi Genartta yapıyor.Nerde yaptirdiniz bu islemleri acaba ? Bayagi ilgilenmisler ayrintili yapmislar.herseyi
Allah yardımcın olsun kardeşim sana da annenede ferahlık versinÇarşamva test günüm. Ayni zamanda annemin ameliyat günü.
İnş canım yarın 12. Gün mü yaz bizedKızlar duanıza talibim yarın test vericeğim hamile kimin duası kabul olur bilinmez. İnşallah güzel haberle dönerim
AA çok geçmiş olsun canım benim umarım rahatça atlatırsın önce sağlık. Sana bolca şifa diliyorumBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
11. Gün lekelenmem olduğu için erken vermemi istedi doktor.İnş canım yarın 12. Gün mü yaz bized
Her şerde bir hayır var arkadaşım. Gönlünü ferah tut yine olacak inşallahAgrim dun vardi bacagima vuruyodu bugun kanama basladi doktora gittik keseyi gordu ama bi saat sonra dusuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?