Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bilmirem bacim bilmirem biz gaz sancisindan suphelenirken koca bebegi hissetmeyen kadin rahatligindan istiyorum
Millet kirpiklerine bakıyo hamile miyim diye Burdaki arkadaşlar da bişey hissetmiyorum tutmadı galiba diyo. Kadının yumurta kapıya dayanmış, hala hissetmiyor

Yaa cok gecmis olsun canim sağlığın herseyden onemli insallah bunu atlatirsin guzelce diger aya olur nerden nasil kaptiniz
Inan opudan sonra hiç evden çıkmadım. Eşimden geldi mümkün. Spor sevdası bitmiyor ordan kapmıştır diye düşünüyorum. Çünkü orda maskesiz. Onun dışında çok dikkat ediyor herşeyine

Benim de transfer iptal covid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Çok geçmiş olsun canım, biraz daha iyiymişsin diğer yazdıklarını okudum. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

Inan opudan sonra hiç evden çıkmadım. Eşimden geldi mümkün. Spor sevdası bitmiyor ordan kapmıştır diye düşünüyorum. Çünkü orda maskesiz. Onun dışında çok dikkat ediyor herşeyine
Ya iste nerden gelecegi belli olmuyor inslalah saglikla tahribat vermeden atlatirsin biran once

Millet kirpiklerine bakıyo hamile miyim diye Burdaki arkadaşlar da bişey hissetmiyorum tutmadı galiba diyo. Kadının yumurta kapıya dayanmış, hala hissetmiyor
yabanci bi arkadasim bileginde ki damarin atsina gore anliyor, biride yuzune bakinca. bi arkadasima sen test yap dedi pozitif cikmisti. daha neler var bilmedigimiz ben ayakta uyuyorum

Kizlar aranızda pgt ngs yaptıran varmı sonuç alabildinizmi neden isteniyor acaba yapılması gerektigine inaniyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…