Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar 😟
Canım Allah acil şifa versin annecigine. En kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah 🤲🤲

Yuh bide ilk gebelik de değil 😳 sonradan yaşanılan bir gebelikse, eskiden kadınlar utanırdı. Belki özellikle söylemedi kadın. Sonradan da itiraf edemedi. Kaldı öyle. Ilk gebelik olsa neyse dicem de ilk de değil. Insan nasıl anlamaz ya 😳😳😳
bilmirem bacim bilmirem 😂 biz gaz sancisindan suphelenirken koca bebegi hissetmeyen kadin rahatligindan istiyorum :D :D

Inşallah içimi rahatlattın. Çıkarsa kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyordum ama ameliyata girene kadar öğrenirsem söylerim. Moral olur biraz
Canım annenin ameliyatına bir gün kala test yaptır. Sonuca göre hareket et. İlk zamanlar için, en azından bir kaç gün birini bulsan, yani teyze vb ya da paralı bir hasta bakıcı falan. Yani ilk bir kaç gün zor olur gibi geldi. Sonra yavaş yavaş sen halledersin inşallah 🤲🤲 Allah şifa versin inşallah

Kızlar ya ben sırt ustu yatınca rahımım oralarında sanki bocek gezıyomuş gbi bişey hissedıyorum nasıl anlatcagımıda bılmıyorum rahmim kılcımlaşıyo gibi oluyo bişey gezınıyo sanki içten. Yaşayan var mı bunu kızlar???

Prp ne oluyor ki canım ben pek 🤔 bilmiyorum. Vitamin derken? Ben femibion alıyorum aşkında 1 seneden fazla içinde bir sürü vitaminler var😕 ama eşim almıyor
Canım sizin sorun ne bilmiyorum. Benim yumurta rezervim az, ondan prp yaptırıcam. Benden kan alıp ayiklayacaklar, plazma elde edip yumurtaliklara verecekler. 2 ay içinde daha kaliteli yumurta elde etmeyi amacliyorlar ama kesin bir yöntem değil. Eşimin de sayı problemi var. Bir urologla görüşücez, ona göre hormon değerlerine bakıcaklar. Ona göre ek vitamin minarel verıcekler. Bir de eşime keçiboynuzu pekmezi iciricem. Spermleri olumlu etkiloyirmus

Canım sizin sorun ne bilmiyorum. Benim yumurta rezervim az, ondan prp yaptırıcam. Benden kan alıp ayiklayacaklar, plazma elde edip yumurtaliklara verecekler. 2 ay içinde daha kaliteli yumurta elde etmeyi amacliyorlar ama kesin bir yöntem değil. Eşimin de sayı problemi var. Bir urologla görüşücez, ona göre hormon değerlerine bakıcaklar. Ona göre ek vitamin minarel verıcekler. Bir de eşime keçiboynuzu pekmezi iciricem. Spermleri olumlu etkiloyirmus
Anladım canım inşallah olumlu sonuç alırsınız tedaviden. Bizim hiç bir sorun yok canım. Daha önce yaptırdığımızda da yoktu şimdi de yok🤷🏼‍♀️ Herşey normal dediler 2 defasında da

Keçi boynuzu pekmezini ben de duymuştum aslında evet hem sağlıklı da sürekli içilebilir günde 1-2 kaşık

Back