- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
- #11.961
İnşAllah hiç gebelik testi yapmadan direk kana gideceğim en doğru sonuç orda çıkacak galibaAnladım canım haydi bismillaaah çıkar yarınn kesinn böylee 2 taaaneee kıpkırmııızııı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah hiç gebelik testi yapmadan direk kana gideceğim en doğru sonuç orda çıkacak galibaAnladım canım haydi bismillaaah çıkar yarınn kesinn böylee 2 taaaneee kıpkırmııızııı![]()
Canım Allah acil şifa versin annecigine. En kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallahKızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar![]()
Hm anladım canım o zaman inşallah yüksek bi değeri kap gelİnşAllah hiç gebelik testi yapmadan direk kana gideceğim en doğru sonuç orda çıkacak galiba
Aynen ilk ve tekInsallah canim tek transfermi
Nezaman transfer olduydun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bilmirem bacim bilmiremYuh bide ilk gebelik de değilsonradan yaşanılan bir gebelikse, eskiden kadınlar utanırdı. Belki özellikle söylemedi kadın. Sonradan da itiraf edemedi. Kaldı öyle. Ilk gebelik olsa neyse dicem de ilk de değil. Insan nasıl anlamaz ya
![]()
Canım çok geçmiş olsun. Iyı ki test yaptirmissin. Şimdi iyice dinlen iyileş sonra bebeklerini alıcaksin inşallahBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
![]()
ben dondurma islerine tedavi gordugum 2 hastanede de para odemedim, demek ki merkezlere gore degisiyor bu islem.Geriye kalan embriyoalrimi dondurma parasi yıllık![]()
Canım çok üzüldümKizlar 5+2 de dusuk yaptim benlekelenmelerim hayra alamet degilmis
Benim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
![]()
Canım annenin ameliyatına bir gün kala test yaptır. Sonuca göre hareket et. İlk zamanlar için, en azından bir kaç gün birini bulsan, yani teyze vb ya da paralı bir hasta bakıcı falan. Yani ilk bir kaç gün zor olur gibi geldi. Sonra yavaş yavaş sen halledersin inşallahInşallah içimi rahatlattın. Çıkarsa kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyordum ama ameliyata girene kadar öğrenirsem söylerim. Moral olur biraz
Canım sizin sorun ne bilmiyorum. Benim yumurta rezervim az, ondan prp yaptırıcam. Benden kan alıp ayiklayacaklar, plazma elde edip yumurtaliklara verecekler. 2 ay içinde daha kaliteli yumurta elde etmeyi amacliyorlar ama kesin bir yöntem değil. Eşimin de sayı problemi var. Bir urologla görüşücez, ona göre hormon değerlerine bakıcaklar. Ona göre ek vitamin minarel verıcekler. Bir de eşime keçiboynuzu pekmezi iciricem. Spermleri olumlu etkiloyirmusPrp ne oluyor ki canım ben pekbilmiyorum. Vitamin derken? Ben femibion alıyorum aşkında 1 seneden fazla içinde bir sürü vitaminler var
ama eşim almıyor
Ben canım gece ama sıtma gibi oluyorTransfer sonrası üşüme yaşayan var mı arkadaşlar? Sanki bi ara biriniz yazmıştınız ama emin değişim bugün 3. Günüm 2 gündür ara ara üşüme giriyor buz kesiyor elim ayağım
Anladım canım inşallah olumlu sonuç alırsınız tedaviden. Bizim hiç bir sorun yok canım. Daha önce yaptırdığımızda da yoktu şimdi de yokCanım sizin sorun ne bilmiyorum. Benim yumurta rezervim az, ondan prp yaptırıcam. Benden kan alıp ayiklayacaklar, plazma elde edip yumurtaliklara verecekler. 2 ay içinde daha kaliteli yumurta elde etmeyi amacliyorlar ama kesin bir yöntem değil. Eşimin de sayı problemi var. Bir urologla görüşücez, ona göre hormon değerlerine bakıcaklar. Ona göre ek vitamin minarel verıcekler. Bir de eşime keçiboynuzu pekmezi iciricem. Spermleri olumlu etkiloyirmus
Keçi boynuzu pekmezini ben de duymuştum aslında evet hem sağlıklı da sürekli içilebilir günde 1-2 kaşıkCanım sizin sorun ne bilmiyorum. Benim yumurta rezervim az, ondan prp yaptırıcam. Benden kan alıp ayiklayacaklar, plazma elde edip yumurtaliklara verecekler. 2 ay içinde daha kaliteli yumurta elde etmeyi amacliyorlar ama kesin bir yöntem değil. Eşimin de sayı problemi var. Bir urologla görüşücez, ona göre hormon değerlerine bakıcaklar. Ona göre ek vitamin minarel verıcekler. Bir de eşime keçiboynuzu pekmezi iciricem. Spermleri olumlu etkiloyirmus
Evet gece bende de oldu ama fark etmiyor gece gündüz arada böyle giriyor buz kesiyorumBen canım gece ama sıtma gibi oluyor
Yaa cok gecmis olsun canim sağlığın herseyden onemli insallah bunu atlatirsin guzelce diger aya olurBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
![]()
Benımde oldu kızlar sıtma dun akşam ve bu akşam iyiyim. Akşamları oluyodu gece hem ates hem üşüme oluyodu atesıme bakıyodum en fazla 36.9 olduBen canım gece ama sıtma gibi oluyor
dr una haber verdin mi? bana ozellikle ateslenme olursa mutlaka bizi arayin demislerdi. aramadiysan bilgilendir bence.Benımde oldu kızlar sıtma dun akşam ve bu akşam iyiyim. Akşamları oluyodu gece hem ates hem üşüme oluyodu atesıme bakıyodum en fazla 36.9 oldu
Normal tedavi arasindayken donrululan embriyo degil sonra kullanilmak istenirse transferden sonra geriye kalan embriyolar icin verdim dedigin gibu her hastane ayni olmuyoben dondurma islerine tedavi gordugum 2 hastanede de para odemedim, demek ki merkezlere gore degisiyor bu islem.