Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Oyle hatirliyorum inanki kafami kaldirdi birsey koydu sonra iste anestesi icin agzima hava verdi bikac sorru sordu sonrasi yokk 20 dk falan surdu
Benim de başımın altında siyah yastıkımsı bir şey vardı,bahçeci Ankara benimki.Doktorum iyi uykular dedi gerisi yok bende de

Benim de başımın altında siyah yastıkımsı bir şey vardı,bahçeci Ankara benimki.Doktorum iyi uykular dedi gerisi yok bende de
En korktugum an damardan anezteziyi verdi boğazıma bir şey geldi tam dicektim ki yanlış Bi şey mi verdin bana uyumuşum o an

Cok mutlu oldum gercekten şu yastik mevzusuna ağızdan hava yoluyla mı uyuttular? Ben öyle bilmiyorum
Yok direkt damardan ilaç verdiler hatta hoca iyi uykular dediğinde 1 dk daha uyumadım başlamayın diyecektim o sırada anestezi doktorunu enjekte ederken gördüm sonra lamba döndü gözlerimde heh dedim tamam şimdi gidiyorum gerisi yok

Aynen benim de hep öyle oluyor. Ama arkadaşa agizdan vermisler. Niye yaptilar anlamadim

Hayir istemediler benden veya esimden
Benim eşim de p.tesi tesa operasyonuna giricek. Onu ağızdan hava yoluyla uyutucaz çünkü 1 1.5 saatlik operasyon dediler. O yüzden ondan covid testi de istediler. Bana da ağızdan hava toluyla uyutulmayacağım icin gerek yok dediler. Sen böyle diyince hatlar karıştı. Acaba yanlış mı anladım diye

Belki anesteziyi hastadan hastaya farklı şekilde veriyorlardır,hasta geçmişine göre de değişebilir.O ağızdan alınan da çok rahat başka bir operasyonda o şekilde verilmişti bana normal maske gibi nefes alıyorsun sonrası yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…