- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.121
Ağzına hava mı verdiOyle hatirliyorum inanki kafami kaldirdi birsey koydu sonra iste anestesi icin agzima hava verdi bikac sorru sordu sonrasi yokk 20 dk falan surdu
Benim de başımın altında siyah yastıkımsı bir şey vardı,bahçeci Ankara benimki.Doktorum iyi uykular dedi gerisi yok bende deOyle hatirliyorum inanki kafami kaldirdi birsey koydu sonra iste anestesi icin agzima hava verdi bikac sorru sordu sonrasi yokk 20 dk falan surdu
En korktugum anBenim de başımın altında siyah yastıkımsı bir şey vardı,bahçeci Ankara benimki.Doktorum iyi uykular dedi gerisi yok bende de
Cok mutlu oldum gercekten şu yastik mevzusunaBenim de başımın altında siyah yastıkımsı bir şey vardı,bahçeci Ankara benimki.Doktorum iyi uykular dedi gerisi yok bende de
Evet ikinci denemem ilk mustafa bahçeciye muayene oldum korana girince lale susan ile devam ettik sonuç negatif tekrar başladık bugün lale hanım yok diye remzi abalıya muayene ettirdiler onunla devam edicezSenin burdailk değil o zaman. Dr.un kim?
Benim de başımın altında siyah yastıkımsı bir şey vardı,bahçeci Ankara benimki.Doktorum iyi uykular dedi gerisi yok bende de
Evt agizdan hava yoluyla kolumdada vardi birseyler ama agizdan hava verdiklerinde 1 dakika surmeden gittim hissttim yani o havayiCok mutlu oldum gercekten şu yastik mevzusunaağızdan hava yoluyla mı uyuttular? Ben öyle bilmiyorum
Banada iyi uykular Mesude dediklerini hatırlıyorum ne arada uyudum muallakCok mutlu oldum gercekten şu yastik mevzusunaağızdan hava yoluyla mı uyuttular? Ben öyle bilmiyorum
Evet o boğazdaki koku gibi bişey bende de oluyor.En korktugum andamardan anezteziyi verdi boğazıma bir şey geldi tam dicektim ki yanlış Bi şey mi verdin bana uyumuşum o an
Belkide damardandir ama ben agzima takınca o seyi sonrasinda gittimAğzına hava mı verdidamar yolundan iğneyle değil mi
Korona testi istediler mi peki?Evt agizdan hava yoluyla kolumdada vardi birseyler ama agizdan hava verdiklerinde 1 dakika surmeden gittim hissttim yani o havayi
Agiza bisey takmadilar bana hic. Cok tedirginimBelkide damardandir ama ben agzima takınca o seyi sonrasinda gittim
Yok direkt damardan ilaç verdiler hatta hoca iyi uykular dediğinde 1 dk daha uyumadım başlamayın diyecektim o sırada anestezi doktorunu enjekte ederken gördüm sonra lamba döndü gözlerimde heh dedim tamam şimdi gidiyorum gerisi yokCok mutlu oldum gercekten şu yastik mevzusunaağızdan hava yoluyla mı uyuttular? Ben öyle bilmiyorum
Hayir istemediler benden veya esimdenKorona testi istediler mi peki?
Ya oyle korkulacak birsey degil gayet nefes alabiliyorsunAgiza bisey takmadilar bana hic. Cok tedirginim
Aynen benim de hep öyle oluyor. Ama arkadaşa agizdan vermisler. Niye yaptilar anlamadimYok direkt damardan ilaç verdiler hatta hoca iyi uykular dediğinde 1 dk daha uyumadım başlamayın diyecektim o sırada anestezi doktorunu enjekte ederken gördüm sonra lamba döndü gözlerimde heh dedim tamam şimdi gidiyorum gerisi yok
Benim eşim de p.tesi tesa operasyonuna giricek. Onu ağızdan hava yoluyla uyutucaz çünkü 1 1.5 saatlik operasyon dediler. O yüzden ondan covid testi de istediler. Bana da ağızdan hava toluyla uyutulmayacağım icin gerek yok dediler. Sen böyle diyince hatlar karıştı. Acaba yanlış mı anladım diyeHayir istemediler benden veya esimden
Belki anesteziyi hastadan hastaya farklı şekilde veriyorlardır,hasta geçmişine göre de değişebilir.O ağızdan alınan da çok rahat başka bir operasyonda o şekilde verilmişti bana normal maske gibi nefes alıyorsun sonrası yine yokBenim eşim de p.tesi tesa operasyonuna giricek. Onu ağızdan hava yoluyla uyutucaz çünkü 1 1.5 saatlik operasyon dediler. O yüzden ondan covid testi de istediler. Bana da ağızdan hava toluyla uyutulmayacağım icin gerek yok dediler. Sen böyle diyince hatlar karıştı. Acaba yanlış mı anladım diye
Teşekkür ederim öneriler için. Hemen uygulamaya başlayacağımMasallah inslalah 5.gune guzelce ulasirlar benim 9 yumurtada bile ben o şişkinlik batma kabizlik 5 gun cektim nerdeyse inslalah biran omce gecer rezene yesilcay icin kuru kayisi kuru erik yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?