• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kız aslında umudum da var da kendimi kandırmaya çalışıyorum üzülmiyim diye😔
Canım en azından içinde şüphe kalmaz. Nasıl olsa tedavin başlıcak adet olunca sen yap soru işareti gitsin kafandan ☺️

Kızlar merhaba benim de transfer kasım ayı içinde olacak gibi. Çarşamba opu yapıldı 10 yumurtadan 9'u olgundu 8 döllenme oldu bugün aradılar 7 tanesi embriyo halindeymiş.İyi durumda oldukları için devam edeceğiz dediler.İnşallah 5. güne ulaşır çoğu.Regl olunca kontrole gideceğim sonra da transferi konuşacağız :KK200:

Aynen bende o düşüncedeyim canım olacak mıyım olmayacak mıyım diye kendimi strese sokuyorum Buda geciktiriyor 🤭 bakalım eşim bi gelsin de 😅
Sabah yaparsın ya . Bu sefer negatif çıkar, gece yaptım ondan mi negatif cıktı dersin

Merhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.😇
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım 🙏🏼
Masallah inslalah 5.gune guzelce ulasirlar benim 9 yumurtada bile ben o şişkinlik batma kabizlik 5 gun cektim nerdeyse inslalah biran omce gecer rezene yesilcay icin kuru kayisi kuru erik yiyin😉

Back