Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben sabahları 2 ad klomen(5 gün decam edicem) içiyorum. akşam üstü 300 ünite gonal f yapıyorum. iğne ile beraber daha evvel klomen kullanmamıştım ama nasıl olacak acaba merak ediyorum çarşamba kontrol var
Bende bugün tedaviye başladım banada klomen verdi benide haberdar edermisin neler olacak bakalım hakkımızda hayıtlısı

Bu rahim dinlendirme ucreti bana da sacma gledi ama yapacak birsey yok rahim dinlendirme adi altinda embryo dondurma vs ucretidir kesin insallah sonu olumlu olurda yuzumuz güler
Adını bence de değiştirmeleri gerekir. Yıllık 2200 lira. 1 ay için 1750 lira alıyolar. Insanlar ses etmesin diye adını rahim dinlendirme koymuşlar işte

Cok tatli bi doktor sagolsun guleryuzlu basarili olmasi cok iyiopu da cok sukur gayet guzel gecti senin nasildi
Benim p.tesi olucak onun için sordum aynı ellerden geçmiş olucaz. Evet ben de çok sevdim . Hem güleç hem samimi hem de güven veren bi havası var.

Cok tatli bi doktor sagolsun guleryuzlu basarili olmasi cok iyiopu da cok sukur gayet guzel gecti senin nasildi
Bak sana ne sorucam. Ben bu merkezde ilk kez yaptırıyorum. Operasyonda sırt üstü dümdüz mü yatıyoruz yoksa çataldaki givi mi ben dümdüz yatinca biraz sorun cikariyorum da

Benim p.tesi olucak onun için sordum aynı ellerden geçmiş olucaz. Evet ben de çok sevdim . Hem güleç hem samimi hem de güven veren bi havası var.
Aynen inslalah sonundada mutlu haberi alirizopu da zaten anestezili olunca hicbirsey hissetmedim cikincada geldi bilgi falan verdi ebru hoca adetin 2.gunu gel dedi insalalh benim 5.gunu embryolarim bugub adet olmayi bekliyorum

Aynen inslalah sonundada mutlu haberi alirizopu da zaten anestezili olunca hicbirsey hissetmedim cikincada geldi bilgi falan verdi ebru hoca adetin 2.gunu gel dedi insalalh benim 5.gunu embryolarim bugub adet olmayi bekliyorum
Adına çok sevindim. Umarım benim de 5. Güne ulaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…