- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.101
Bende bugün tedaviye başladım banada klomen verdi benide haberdar edermisin neler olacak bakalım hakkımızda hayıtlısıBen sabahları 2 ad klomen(5 gün decam edicem) içiyorum. akşam üstü 300 ünite gonal f yapıyorum. iğne ile beraber daha evvel klomen kullanmamıştım ama nasıl olacak acaba merak ediyorum çarşamba kontrol var
Bu rahim dinlendirme ucreti bana da sacma gledi ama yapacak birsey yok rahim dinlendirme adi altinda embryo dondurma vs ucretidir kesin insallah sonu olumlu olurda yuzumuz gülerEvt ebru hanimsizindemi
Biz de seni bekliyoruzYok ya varsa gece de çıkar gündüzde zatenbakalım eşimi bekliyorum şuan dört gözle
Evet ne güzel bir tesadüfEvt ebru hanimsizindemi
Adını bence de değiştirmeleri gerekir. Yıllık 2200 lira. 1 ay için 1750 lira alıyolar. Insanlar ses etmesin diye adını rahim dinlendirme koymuşlar işteBu rahim dinlendirme ucreti bana da sacma gledi ama yapacak birsey yok rahim dinlendirme adi altinda embryo dondurma vs ucretidir kesin insallah sonu olumlu olurda yuzumuz güler
Cok tatli bi doktor sagolsun guleryuzlu basarili olmasi cok iyiEvet ne güzel bir tesadüfopu nasıl geçti? Işinde başarılı bir dr.umuz var
Benim p.tesi olucak onun için sordumCok tatli bi doktor sagolsun guleryuzlu basarili olmasi cok iyiopu da cok sukur gayet guzel gecti senin nasildi
Bak sana ne sorucam. Ben bu merkezde ilk kez yaptırıyorum. Operasyonda sırt üstü dümdüz mü yatıyoruz yoksa çataldaki givi miCok tatli bi doktor sagolsun guleryuzlu basarili olmasi cok iyiopu da cok sukur gayet guzel gecti senin nasildi
Aynen inslalah sonundada mutlu haberi alirizBenim p.tesi olucak onun için sordumaynı ellerden geçmiş olucaz. Evet ben de çok sevdim . Hem güleç hem samimi hem de güven veren bi havası var.
Duz yatiyoruz ama kafama yastik gibi birsey koydu diye hatirliyorumBak sana ne sorucam. Ben bu merkezde ilk kez yaptırıyorum. Operasyonda sırt üstü dümdüz mü yatıyoruz yoksa çataldaki givi miben dümdüz yatinca biraz sorun cikariyorum da
Adına çok sevindim. Umarım benim de 5. Güne ulaşırlarAynen inslalah sonundada mutlu haberi alirizopu da zaten anestezili olunca hicbirsey hissetmedim cikincada geldi bilgi falan verdi ebru hoca adetin 2.gunu gel dedi insalalh benim 5.gunu embryolarim bugub adet olmayi bekliyorum
Inslalah canim inslalah ulasir ve bize tutunur inslalahAdına çok sevindim. Umarım benim de 5. Güne ulaşırlar
Bahçeci dimi bende rahim dinlendirme ödedimAdını bence de değiştirmeleri gerekir. Yıllık 2200 lira. 1 ay için 1750 lira alıyolar. Insanlar ses etmesin diye adını rahim dinlendirme koymuşlar işte
Yastığa müsade ediyolarsa iyi bari. Biraz rahatladımDuz yatiyoruz ama kafama yastik gibi birsey koydu diye hatirliyorum
Evet bahçeciBahçeci dimi bende rahim dinlendirme ödedim
Senin burdailk değil o zaman. Dr.un kim?Bahçeci dimi bende rahim dinlendirme ödedim
Tutunsun da 5. Gün olmasa da olur. 5. Günü sadece kendimi daha rahat hissederim diye istiyorumInslalah canim inslalah ulasir ve bize tutunur inslalah
Tabiki tutunsun canli kucagimiza alalimda kalite 3 5 farketmiyoTutunsun da 5. Gün olmasa da olur. 5. Günü sadece kendimi daha rahat hissederim diye istiyorum
Oyle hatirliyorum inanki kafami kaldirdi birsey koydu sonra iste anestesi icin agzima hava verdi bikac sorru sordu sonrasi yokk 20 dk falan surduYastığa müsade ediyolarsa iyi bari. Biraz rahatladım
Aynen inşaallah canım hayırlısıyla görelim o günleriTabiki tutunsun canli kucagimiza alalimda kalite 3 5 farketmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?