- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #1.061
Hadi hayırlı olsun canımBenide simdi aradilar 5.gün 5 tane embriyom dondurulmus cok şükür adetle gidecem doktora kasimda inslalh transfer olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun canımBenide simdi aradilar 5.gün 5 tane embriyom dondurulmus cok şükür adetle gidecem doktora kasimda inslalh transfer olacak
Hayırlısı olsun inşallah canım kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosu olacakkızlar ben de kontrol den geldim 5 Kasım da transferim olacak test tarihim 15 Kasım olur büyük ihtimalle
Merhaba canım 25 yumurtadan sonra tabi şişlik olması normal. Benimde agrilarim çok olmuştu kabızlık ve mide ağrım olmuştu. Önemli olan sağlıklı embriyoların olması ağrılar geçiyorMerhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım
Belli mi olur bebis sürpriz yapar belkiKızlar bugün 32.gün oldu hala regl olmadım akşam eşime dedim test al gel diye belkide olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten gecikiyor en azından içim rahat etsin dedim
Allah razı olsun kardeşim. Fiuat bilgilendirmesi için aradılar. Önden rahim dinlendirme ücretini alıcaklarmış. Olmazsa iade edilicekmiş. Dr hanım bunun kararını toplamadan sonra veriyormuş. Ondan havada kalmış bu konuHayırlısı olsun canım benim
Çok az kaldı desene heyecan doruktakızlar ben de kontrol den geldim 5 Kasım da transferim olacak test tarihim 15 Kasım olur büyük ihtimalle
Sizin dr. bahçeci umut ebru hanım mı?Benide simdi aradilar 5.gün 5 tane embriyom dondurulmus cok şükür adetle gidecem doktora kasimda inslalh transfer olacak
Belki de çoktan geldi yavrun belli mi olurKızlar bugün 32.gün oldu hala regl olmadım akşam eşime dedim test al gel diye belkide olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten gecikiyor en azından içim rahat etsin dedim
Toplamadan sonra rahimin duruma göre karar vericektr canım. Rahim dinlendirme de mi para ileAllah razı olsun kardeşim. Fiuat bilgilendirmesi için aradılar. Önden rahim dinlendirme ücretini alıcaklarmış. Olmazsa iade edilicekmiş. Dr hanım bunun kararını toplamadan sonra veriyormuş. Ondan havada kalmış bu konu
Ahhh keşke ama o konuda hiç umudum yokBelli mi olur bebis sürpriz yapar belki
Rahim dinlendirme süreci dediğin embriyo dondurma ücreti mi canımAllah razı olsun kardeşim. Fiuat bilgilendirmesi için aradılar. Önden rahim dinlendirme ücretini alıcaklarmış. Olmazsa iade edilicekmiş. Dr hanım bunun kararını toplamadan sonra veriyormuş. Ondan havada kalmış bu konu
Aslınsa öyle ama rahim dinlendirme ücreti diye yazıyo.Rahim dinlendirme süreci dediğin embriyo dondurma ücreti mi canım
Ahhh inşallah ama umut etmek de istemiyorum sadece kafam rahat olsun diye yapacağım çünkü böyle ha oldum ha olacam diye diye olmuyorBelki de çoktan geldi yavrun belli mi olur
Hım anladım canımmm ne kadar verdiniz ücretiAslınsa öyle ama rahim dinlendirme ücreti diye yazıyo.
Aslında 1, 2 aylık dondurma ücreti de rahim dinlendirme ücreti diye yazıyorToplamadan sonra rahimin duruma göre karar vericektr canım. Rahim dinlendirme de mi para ile
Bence de sonra insan üzülüyor. Gerçi yumurtan kaldı mı ki içeride?Ahhh inşallah ama umut etmek de istemiyorum sadece kafam rahat olsun diye yapacağım çünkü böyle ha oldum ha olacam diye diye olmuyor
Ben normalde taze transfer olucaktim. Opudan sonra rahatsızlıklarım olunca doktor taze tranfser yapmadı adet olmami bekledik. Onlar embriyoları dondurdu ve ücret almadı. Transfer sonrası emrbiyorlarin donmaya devam etmesi için ücret ödedik yani doktr rahim dinlenmesi kararı verince doktorun isteği öle olunca. Transfer ertelendiği için ücret almadilar.Toplamadan sonra rahimin duruma göre karar vericektr canım. Rahim dinlendirme de mi para ile
Canım işlemden sonraki ikinci adetim buBence de sonra insan üzülüyor. Gerçi yumurtan kaldı mı ki içeride?