• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.😇
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım 🙏🏼
Merhaba canım 💕 25 yumurtadan sonra tabi şişlik olması normal. Benimde agrilarim çok olmuştu kabızlık ve mide ağrım olmuştu. Önemli olan sağlıklı embriyoların olması ağrılar geçiyor 🥰

Hayırlısı olsun canım benim 🤗
Allah razı olsun kardeşim. Fiuat bilgilendirmesi için aradılar. Önden rahim dinlendirme ücretini alıcaklarmış. Olmazsa iade edilicekmiş. Dr hanım bunun kararını toplamadan sonra veriyormuş. Ondan havada kalmış bu konu 😁

Allah razı olsun kardeşim. Fiuat bilgilendirmesi için aradılar. Önden rahim dinlendirme ücretini alıcaklarmış. Olmazsa iade edilicekmiş. Dr hanım bunun kararını toplamadan sonra veriyormuş. Ondan havada kalmış bu konu 😁
Toplamadan sonra rahimin duruma göre karar vericektr canım. Rahim dinlendirme de mi para ile 😁

Rahim dinlendirme süreci dediğin embriyo dondurma ücreti mi canım

Toplamadan sonra rahimin duruma göre karar vericektr canım. Rahim dinlendirme de mi para ile 😁
Ben normalde taze transfer olucaktim. Opudan sonra rahatsızlıklarım olunca doktor taze tranfser yapmadı adet olmami bekledik. Onlar embriyoları dondurdu ve ücret almadı. Transfer sonrası emrbiyorlarin donmaya devam etmesi için ücret ödedik 😁 yani doktr rahim dinlenmesi kararı verince doktorun isteği öle olunca. Transfer ertelendiği için ücret almadilar.
Şimdi 2.transfer icjn ne vericz hiç bilmiyorjm. Kat be kat çıkıyor bole hamile kalana kadar 😁

Son düzenleme:
Back