- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.081
1.750 tlHım anladım canımmm ne kadar verdiniz ücreti
Hmm hiç gecikir miydi? Ne bileyim azıcık umutlansan mıCanım işlemden sonraki ikinci adetim bu
Bizde 1500 vermiştik1.750 tl
Kız aslında umudum da var da kendimi kandırmaya çalışıyorum üzülmiyim diyeHmm hiç gecikir miydi? Ne bileyim azıcık umutlansan mı
Canım en azından içinde şüphe kalmaz. Nasıl olsa tedavin başlıcak adet olunca sen yap soru işareti gitsin kafandanKız aslında umudum da var da kendimi kandırmaya çalışıyorum üzülmiyim diye
Aynen bende o düşüncedeyim canım olacak mıyım olmayacak mıyım diye kendimi strese sokuyorum Buda geciktiriyorCanım en azından içinde şüphe kalmaz. Nasıl olsa tedavin başlıcak adet olunca sen yap soru işareti gitsin kafandan
Bizede haber ver yapıncaAynen bende o düşüncedeyim canım olacak mıyım olmayacak mıyım diye kendimi strese sokuyorum Buda geciktiriyorbakalım eşim bi gelsin de
Tabikiii vereceğim siz benim yol arkadaşımsjnızBizede haber ver yapınca
Amin cnm inş tek embriyo 5.gün embriyosu olacakHayırlısı olsun inşallah canım kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosu olacak
Aynen cnm çok az kaldıÇok az kaldı desene heyecan dorukta
Bizim merkez biraz tuzluBizde 1500 vermiştik
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. hepimiz kader birliği yaşıyoruzKız aslında umudum da var da kendimi kandırmaya çalışıyorum üzülmiyim diye
Sabah yaparsın ya . Bu sefer negatif çıkar, gece yaptım ondan mi negatif cıktı dersinAynen bende o düşüncedeyim canım olacak mıyım olmayacak mıyım diye kendimi strese sokuyorum Buda geciktiriyorbakalım eşim bi gelsin de
Hakkında hayırlısı olsun. Bunlar güzel heyecanlar. Herşey yolunda gitmiş gözüküyor. Sıra bu tatlı heyecanı yaşamaktaAmin cnm inş tek embriyo 5.gün embriyosu olacak
Yok ya varsa gece de çıkar gündüzde zatenSabah yaparsın ya . Bu sefer negatif çıkar, gece yaptım ondan mi negatif cıktı dersin
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin cnm inş tek embriyo 5.gün embriyosu olacak
Evt ebru hanimSizin dr. bahçeci umut ebru hanım mı?
Sagol canim Allah razi olsunHadi hayırlı olsun canım
Masallah inslalah 5.gune guzelce ulasirlar benim 9 yumurtada bile ben o şişkinlik batma kabizlik 5 gun cektim nerdeyse inslalah biran omce gecer rezene yesilcay icin kuru kayisi kuru erik yiyinMerhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?