- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.041
Gözünaydin maşallah 5 embriyo çok iyiBenide simdi aradilar 5.gün 5 tane embriyom dondurulmus cok şükür adetle gidecem doktora kasimda inslalh transfer olacak
Süper canım 5 embriyoBenide simdi aradilar 5.gün 5 tane embriyom dondurulmus cok şükür adetle gidecem doktora kasimda inslalh transfer olacak
Insallah hayirlisyla bana tutunsunlarda cok şükürSüper canım 5 embriyo
Sagol canim Allah razi olsun inslalah bana tutanacak embriyolardirGözünaydin maşallah 5 embriyo çok iyihayırlısı ile transfer olursun insallah
Canım niye uzuluyorsun. Benim 18 tane toplandi ama 2 si 5. Güne geldi. Valla 1 tane olsun benim olsun mantigindayim. O güzel canını hiç sıkma. Bebisin seninle olacakMerhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.
Tutunur annesi o yaramazlarInsallah hayirlisyla bana tutunsunlarda cok şükür
Inslalah simdi guzelce transferi ve adeti beklemek kaldiTutunur annesi o yaramazlar
Ah ya cok tesekkur ederim. Siz boyle deyince mutlu oluyorum. Bugun sabah soylediler uc embriyo dollendi dediler. Ucuncu gunu bekleyeceklermis. Kalitesine gore karar vereceklermis. Cok haklisin, burda uzuldum demeye bile bazen utaniyorum, allah hepimize saglikli gunlerde saglikli yavrular nasip etsin hayirlisiysa. Ben her sey yolunda saniyordum, bir an burda 35 yumurta olanlari okuyunca bir an kotu hissetmistim. Sen simdi nasilsin? Hangi asamadasin?Canım niye uzuluyorsun. Benim 18 tane toplandi ama 2 si 5. Güne geldi. Valla 1 tane olsun benim olsun mantigindayim. O güzel canını hiç sıkma. Bebisin seninle olacak
Sağol canım çok şükür covid testi yapmadilar banaHayırlısı olsun canım ohss riski yoksa taze transfer olursun
35 yumurtaların da içi boş cikabiliyo. Mesela benim ilkinde 4 ikincide 6 yumurta büyümüştü. Hepsi döllendi. Yumurtanin kalitesi döllenmeden anlaşılıyor. Döllenen yumurta kaliyeli demek. Embriyo gün geçtikçe gelişmiyorsa spermin kalitesinden.Ah ya cok tesekkur ederim. Siz boyle deyince mutlu oluyorum. Bugun sabah soylediler uc embriyo dollendi dediler. Ucuncu gunu bekleyeceklermis. Kalitesine gore karar vereceklermis. Cok haklisin, burda uzuldum demeye bile bazen utaniyorum, allah hepimize saglikli gunlerde saglikli yavrular nasip etsin hayirlisiysa. Ben her sey yolunda saniyordum, bir an burda 35 yumurta olanlari okuyunca bir an kotu hissetmistim. Sen simdi nasilsin? Hangi asamadasin?
Canım ben suan transfer asamasindayim. Ilaclarimi içiyorum .4 ünde kontrolum var transfer belli olacakAh ya cok tesekkur ederim. Siz boyle deyince mutlu oluyorum. Bugun sabah soylediler uc embriyo dollendi dediler. Ucuncu gunu bekleyeceklermis. Kalitesine gore karar vereceklermis. Cok haklisin, burda uzuldum demeye bile bazen utaniyorum, allah hepimize saglikli gunlerde saglikli yavrular nasip etsin hayirlisiysa. Ben her sey yolunda saniyordum, bir an burda 35 yumurta olanlari okuyunca bir an kotu hissetmistim. Sen simdi nasilsin? Hangi asamadasin?
Aynen öyle ☺☺☺Inslalah simdi guzelce transferi ve adeti beklemek kaldi
Üzülme canımmmm 2 tane toplanan bile var bol bol dua etMerhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.
Hayırlısı olsun canım benimOpu tarihim belli oldu. P.tesi 15.30'da merkezde olucam. Rahim dinlendirmeyle alakalı hala bir konuşma yapmadık. Taze transfer olucak sanırsam
Hadi hayırlı haberlerini de alalım inşallah canımmmEvet 6 Kasım olduğu kesinleşti5. Gün embriyosu çift embriyo
Geçecek canım benimde öyle olduMerhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım
Aynen öyle canımmm bir tane bile bizlere yeterrr yeterki sıkıca tutunsunlarrÜçte biri 5. güne ulaşır dedi. O nedenle beklentimi düşürüyorum. 1 olsun bizim olsun lafı çok doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?