Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.
Canım niye uzuluyorsun. Benim 18 tane toplandi ama 2 si 5. Güne geldi. Valla 1 tane olsun benim olsun mantigindayim. O güzel canını hiç sıkma. Bebisin seninle olacak

Canım niye uzuluyorsun. Benim 18 tane toplandi ama 2 si 5. Güne geldi. Valla 1 tane olsun benim olsun mantigindayim. O güzel canını hiç sıkma. Bebisin seninle olacak
Ah ya cok tesekkur ederim. Siz boyle deyince mutlu oluyorum. Bugun sabah soylediler uc embriyo dollendi dediler. Ucuncu gunu bekleyeceklermis. Kalitesine gore karar vereceklermis. Cok haklisin, burda uzuldum demeye bile bazen utaniyorum, allah hepimize saglikli gunlerde saglikli yavrular nasip etsin hayirlisiysa. Ben her sey yolunda saniyordum, bir an burda 35 yumurta olanlari okuyunca bir an kotu hissetmistim. Sen simdi nasilsin? Hangi asamadasin?

Hayırlısı olsun canım ohss riski yoksa taze transfer olursun
Sağol canım çok şükür covid testi yapmadilar bana eşime yaptilar tesa olucak. Tam narkoz veriyolarmış o yüzden. Ondan da yırttım acaba ben mi istesem dinlendirme. Çok kararsız kaldım.

35 yumurtaların da içi boş cikabiliyo. Mesela benim ilkinde 4 ikincide 6 yumurta büyümüştü. Hepsi döllendi. Yumurtanin kalitesi döllenmeden anlaşılıyor. Döllenen yumurta kaliyeli demek. Embriyo gün geçtikçe gelişmiyorsa spermin kalitesinden.

Canım ben suan transfer asamasindayim. Ilaclarimi içiyorum .4 ünde kontrolum var transfer belli olacak

Merhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.
Üzülme canımmmm 2 tane toplanan bile var bol bol dua et

Merhaba kızlar. Bugün embriyoların ilk günü.
25 folikül toplanmıştı. 18inden yumurta bulunmuş. 16sı döllenmiş. Bir daha pazartesi arayacaklar.
Ben de 25 folikülden sonra kendimi toplamaya çalışıyorum. Tüm karın bölgemde ağrı ve şişlik hissediyorum. Yavaş yavaş geçer umarım

Geçecek canım benimde öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…