- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.021
canım benimde 9 ekim yarım doz lucrin vurdum 16 ekim adet oldum 5 kasım kontrol 11 kasım da aksilik olmazsa transfer yapılacak bende geç olduğunu düşünüyordum ancak aynı senin gibi bu ay reflü gelmeyecek gibi anladım Dr un dediğinden umarım öyle olurKızlar bugun adetımın 3. Gunundeyım doktoruma geldim pazar gunu başlıcam ilaçlara 16 kasım kontrolum var ayın 21 indede transfer olacak denildi. Cok uzun geldi bana sizin kaç gun surdu tedavınız? Galıba lucrın vuruldum diye boyle yapıyolar öbür ay adet olmıcakmışım oyle bişey dedı doktorum
Niçin üzüldün ? 5 yumurta diye mi? Sana lazım olan bi tane kaliteli hayırlı embriyoMerhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.
Valla burası bayağı sallandiBen de istanbuldayım hiç anlamadım
Benim natürel oldu. Rahim kendi ilaçsız hazırlandı yumurta büyüdü çatlatma iğnesi verdi onu şansa birakmadi. Bağışıklık baskılayıcı olabilir onu banada verdi. Birde fitil vitamin antibiyotikneye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demişti
Canım biraz aydan ayada degısıyo bu durum yaşında etkısı oluyo degısık bi durum. Ben mutlaka her gttgmde soruyorum folikul sayımı azaldı mı ne oldu diye kontrol edıyorum.0.6 amh canım. Benim dondurulmuş embriyom var o yüzden folikul bakılmıyor. Ancak yumurta toplamada 8 tane çıkmıştı. Doktor bu değere göre iyi demişti, yaşım genç olduğu için folikul sayısı fazla olmuş bu amh değerine göre
Benım yumurtlamayı baskıladılar mesela canım bu ay folikullerım var ama buyumicekmiş yumurtlama ve catlama olmuck baskılıcaklar kendı verdıklerı ilaçlarla artıcak degerlerımneye göre veriyorlarki acaba çünkü çoğunuz kullanıyor. doktor bana demiştiki 2.adette gel transfer öncesi bir ilaca başlayacağız bastırmak için ama neyi bastıracak anlamadım birde 4 gün önceside progesteron kullanacağız demişti
İstanbul da yaşıyorum. 33 yaş 13 yaşında kızım var normal oldu tedavisiz. Sonrasında hiç olmadı on yıldır istiyorum sebepsizizBu arada kızlar haydi gelin tanışalım :)
Ben kocaelide yaşıyorum 23 yaşındayım 3 senelik evliyim benim ilk tüp bebek tedavim
Aaa canım aynı benım gbi senınde tedavın işte baya uzun bi tedavi oluyo. Senın ilaç dozlarını nasıl ayarladılar? Banada doktor dedı adet olmıcaksın baskıladık bende hatta olumsuz olursa o zamanda mı olmıcam dedım ilaçları bıraktgn anda olursun falan dedıcanım benimde 9 ekim yarım doz lucrin vurdum 16 ekim adet oldum 5 kasım kontrol 11 kasım da aksilik olmazsa transfer yapılacak bende geç olduğunu düşünüyordum ancak aynı senin gibi bu ay reflü gelmeyecek gibi anladım Dr un dediğinden umarım öyle olur
Benim son kontrolde yani transferden bir hafta önceye denk geliyor 11mm di dahada artmıştır herhalde bu iyi birşey mi acaba çok kalın olması da. Banada rahim 3 çizgi güzel dedi iyi birşey galibaBu arada kontrolden geldim. Burada bir arkadaş demişti rahim 3 çizgi olması lazımmış diye. Bugun doktor rahminiz 3 çizgi olmuş çok iyi, istenen şey dedi. Ama nasıl anlaşılıyor bilmiyorumayrıca rahim kalınlığı ma bakıldı, 8.2 çıktı. 8 üstü ise tamam deyip transfer yapılır dedi. 4 Kasım transfer var
Benim ikinci gün 3 bucuktu. Adetken baş ağrım coktu ağrı kesici aldım kanamayı kesti hemen bende ondan kalın mi kaldı acaba dedim ama. Kısmet artık. Drda birşey dememisti olsa iptal ederdiKızlar adetlıyken rahım kalınlığınız ne kadardı? Bugun ölctu doktor adetımın 3. Gunu 4 mm denildi fazla mı bu kalınlık acaba aklıma takıldı
Benımde 3. Gun 4 mm olmuş. Heralde normal bana istenılen incelikte dedi az oncede internetten baktım 5 in altı olması lazım yazılmışBenim ikinci gün 3 bucuktu. Adetken baş ağrım coktu ağrı kesici aldım kanamayı kesti hemen bende ondan kalın mi kaldı acaba dedim ama. Kısmet artık. Drda birşey dememisti olsa iptal ederdi
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim. 30 yasimdayim ilk denemem, hicbir sey bilmiyorum ki su an o yuzden iyi mi kotu mu buradan yazilanlarla anlamaya calisiyorym. Ama Haklisin, Allah hepimiz icin hayirlisini versin. Amin insallah nasipse hepimizin dilekleri kabul olsunNiçin üzüldün ? 5 yumurta diye mi? Sana lazım olan bi tane kaliteli hayırlı embriyobenim de akıbetim belli değil ama inan hiç takılmıyorum bunlara. Nasipse o işi olmuş bil
Ben de merkezdeyim şuan. 6 7 tane toplanıcak sanırım. Sıkıntı yokCevapladigin icin cok tesekkur ederim. 30 yasimdayim ilk denemem, hicbir sey bilmiyorum ki su an o yuzden iyi mi kotu mu buradan yazilanlarla anlamaya calisiyorym. Ama Haklisin, Allah hepimiz icin hayirlisini versin. Amin insallah nasipse hepimizin dilekleri kabul olsun
Evet 6 Kasım olduğu kesinleşticanım kaç embriyo transfer edilecek ve kaçıncı gün embriyosu , 6 kasım kesin tarih mi acaba
Hayırlısı olsun canım ohss riski yoksa taze transfer olursunOpu tarihim belli oldu. P.tesi 15.30'da merkezde olucam. Rahim dinlendirmeyle alakalı hala bir konuşma yapmadık. Taze transfer olucak sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?