Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.

canım benimde 9 ekim yarım doz lucrin vurdum 16 ekim adet oldum 5 kasım kontrol 11 kasım da aksilik olmazsa transfer yapılacak bende geç olduğunu düşünüyordum ancak aynı senin gibi bu ay reflü gelmeyecek gibi anladım Dr un dediğinden umarım öyle olur

Merhaba. Benim de transferim carsamba ya da pazartesi olacak. Bugun yumurta toplama yapildi, 5 yumurtam varmis simdi iki tane ilac verdiler, pazartesine kadar bekleyecegim. Her gun embriyo hakkinda bilgi vereceklermis. Bilmiyorum ki. Biraz uzuldum.
Niçin üzüldün ? 5 yumurta diye mi? Sana lazım olan bi tane kaliteli hayırlı embriyo benim de akıbetim belli değil ama inan hiç takılmıyorum bunlara. Nasipse o işi olmuş bil

Benim natürel oldu. Rahim kendi ilaçsız hazırlandı yumurta büyüdü çatlatma iğnesi verdi onu şansa birakmadi. Bağışıklık baskılayıcı olabilir onu banada verdi. Birde fitil vitamin antibiyotik

Canım biraz aydan ayada degısıyo bu durum yaşında etkısı oluyo degısık bi durum. Ben mutlaka her gttgmde soruyorum folikul sayımı azaldı mı ne oldu diye kontrol edıyorum.

Benım yumurtlamayı baskıladılar mesela canım bu ay folikullerım var ama buyumicekmiş yumurtlama ve catlama olmuck baskılıcaklar kendı verdıklerı ilaçlarla artıcak degerlerım

Aaa canım aynı benım gbi senınde tedavın işte baya uzun bi tedavi oluyo. Senın ilaç dozlarını nasıl ayarladılar? Banada doktor dedı adet olmıcaksın baskıladık bende hatta olumsuz olursa o zamanda mı olmıcam dedım ilaçları bıraktgn anda olursun falan dedı

Kızlar adetlıyken rahım kalınlığınız ne kadardı? Bugun ölctu doktor adetımın 3. Gunu 4 mm denildi fazla mı bu kalınlık acaba aklıma takıldı

Benim son kontrolde yani transferden bir hafta önceye denk geliyor 11mm di dahada artmıştır herhalde bu iyi birşey mi acaba çok kalın olması da. Banada rahim 3 çizgi güzel dedi iyi birşey galiba

Kızlar adetlıyken rahım kalınlığınız ne kadardı? Bugun ölctu doktor adetımın 3. Gunu 4 mm denildi fazla mı bu kalınlık acaba aklıma takıldı
Benim ikinci gün 3 bucuktu. Adetken baş ağrım coktu ağrı kesici aldım kanamayı kesti hemen bende ondan kalın mi kaldı acaba dedim ama. Kısmet artık. Drda birşey dememisti olsa iptal ederdi

Benim ikinci gün 3 bucuktu. Adetken baş ağrım coktu ağrı kesici aldım kanamayı kesti hemen bende ondan kalın mi kaldı acaba dedim ama. Kısmet artık. Drda birşey dememisti olsa iptal ederdi
Benımde 3. Gun 4 mm olmuş. Heralde normal bana istenılen incelikte dedi az oncede internetten baktım 5 in altı olması lazım yazılmış

Estrofem e başladım dün ama laktoz varmış için de benm de laktoz duyarlılığı var o kadar kötü oldum ki anlatamam benm gibi bu durumu yaşayan var mı doktoru aradım az evvel muadili yok dedi birazdan tekrar arayacak beni

Niçin üzüldün ? 5 yumurta diye mi? Sana lazım olan bi tane kaliteli hayırlı embriyo benim de akıbetim belli değil ama inan hiç takılmıyorum bunlara. Nasipse o işi olmuş bil
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim. 30 yasimdayim ilk denemem, hicbir sey bilmiyorum ki su an o yuzden iyi mi kotu mu buradan yazilanlarla anlamaya calisiyorym. Ama Haklisin, Allah hepimiz icin hayirlisini versin. Amin insallah nasipse hepimizin dilekleri kabul olsun

Ben de merkezdeyim şuan. 6 7 tane toplanıcak sanırım. Sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…