Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım dualarımda olacaksın inşallah. Allah en yakın zamanda yavrularımızın kokusunu içimize çekebilmeyi nasip etsin bize.
Amin inşallah canım rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bol bol dua etmekten baska caremiz yok sende daima benım dualarımda olucaksın inşallah rabbim nasip eder

Oyle cnm vardor bunda da bi hayor bizde cok zorlandik ama ne yapalim Alalh yardim ediyor bizde 9000 tl hastaneye vericez ilaclar 3.500 tl muayneydi tahlilierdi baya tuttu ilk deneme insallah ilkinde tutar hep diyorlarki ilk tutmuyir ama ben ümitliyim
Allah izin verirse tutar inşallah sakın kendini öyle şartlama, pozitif düşünelim ki pozitif sonuçlarımız olsunn :halay: siz hangi hastanedetedavi görüyorsunuz

yokk estağfurullah, 3 senedir evliyim ben eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama sonuçlar yinede çok iyi değil bendede pko var :KK43:
Canım geecekten suan sanki brni anlatysn brnom eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi saniyıduk ama bugun öğrendikki tam düzelmemiş bnde de pko var 😒😒

Canım geecekten suan sanki brni anlatysn brnom eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi saniyıduk ama bugun öğrendikki tam düzelmemiş bnde de pko var 😒😒
malesef tam düzelmiyor yinede sonuçlar :KK43: ben iki kere aşılama gördüm farklı bir hastanede orada sadece bir tarafta pko var dediler. tüp bebek için bu doktora geldiğimde öğrendim ki her iki taraftada varmış :KK43: sen hangi hastanede tedavi görüyorsun

malesef tam düzelmiyor yinede sonuçlar :KK43: ben iki kere aşılama gördüm farklı bir hastanede orada sadece bir tarafta pko var dediler. tüp bebek için bu doktora geldiğimde öğrendim ki her iki taraftada varmış :KK43: sen hangi hastanede tedavi görüyorsun
Bendede her iki tarafta pko var ve kloda var ben İstanbul yeni yüzyıl Hastanesi'nde tedavi görüyorum canım ilk denememde bahçecide olmustu

Hayırlısı olsun canım orta kaliteli olması kötü değil. Tutunma özelliği fazla onlarda da. Benim 5.gün dondurulacak snırım
benimde 6.günü dondurulmuştu çünkü 4 tane sonradan gelişen embriyolarım vardı oları beklediler :) ama normalde 5.güne kadar bekliyorlar kesin, eğer taze olacaksa 3 gün bekliyorlar

hayır canım bende tüylenme yok sivilcelenme de yok diyebilirim sadece regl zamanı çene bölgemde çıkar benim tek sorunum beni kasıp kavuran regl sancısı
Ben tam pkoluyum sıvılxem falan yok ama tüylenmem var canm regl sancısı da hiç ckmşyorum seninki ileri derecedemi ne kadarlık evlisin

Ben tam pkoluyum sıvılxem falan yok ama tüylenmem var canm regl sancısı da hiç ckmşyorum seninki ileri derecedemi ne kadarlık evlisin
ben 3 senelik evliyim doktor ileri derece diye belirtmedi hiçbir şey, zaten ağustostan beri tedavi görüyorum kullandığım takviyeden ötürü müdür bilmem regl ağrım bile azaldı. siz kaç senelik evlisiniz

ben 3 senelik evliyim doktor ileri derece diye belirtmedi hiçbir şey, zaten ağustostan beri tedavi görüyorum kullandığım takviyeden ötürü müdür bilmem regl ağrım bile azaldı. siz kaç senelik evlisiniz
Bnde 3 bck senelik evliyim canm rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah 😊😊 inşallah ikimiz aynı anda mutlu haberi alır birbirimize haber veririz😊😊

X