- Konu Sahibi pembiss123
-
adet olunca başlayacak hemen. bu sefer tedaviyle başlayacağım içmiştim ama çok sık değilCanım hakkında hayırlısı olsun. Adet olunca hemen başlıcak misjn transfer hazırlığına. Bu defa tedavi ile birlikte nar suyu içmeye başla canım.
Organik bulursan daha iyi olur canım narlar çıkmaya başladı alıp kendin sık. Tedavine birlikte her gün 1 bardak içersen bence faydası olacaktır. İnsallahh bebis için son bekleyistr. Rabbim önümüzdeki ay nasip etsinadet olunca başlayacak hemen. bu sefer tedaviyle başlayacağım içmiştim ama çok sık değil
amin inşallah hepimiz için. güzel dilekleriniz için teşekkür ederimOrganik bulursan daha iyi olur canım narlar çıkmaya başladı alıp kendin sık. Tedavine birlikte her gün 1 bardak içersen bence faydası olacaktır. İnsallahh bebis için son bekleyistr. Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin
Merhaba canım. İdrar testinde ilk 10 dakika çıkan sonuç doğrudur. Sonrası kuruma çizgisi olarak çıkıyor.Merhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
Ama daha önceleri de yaptığımda hiç böyle olmamıştıMerhaba canım. İdrar testinde ilk 10 dakika çıkan sonuç doğrudur. Sonrası kuruma çizgisi olarak çıkıyor.
Ama daha önceleri de yaptığımda hiç böyle olmamıştı
İdrar testlerine artık güvenmiyorum açıkçası çünkü sonradan çıkan çizgi oluyor ve ben ilk 5 10 dakika çizgi çıktığı oldu yinede gebe değildim. Sen yeni bir test yap canım ilk 10 dakika çıkacak mı diye bekle. Adetin geçti miAma daha önceleri de yaptığımda hiç böyle olmamıştı
Nar suyu ne işe yarıyor? İlk defa duydum.Organik bulursan daha iyi olur canım narlar çıkmaya başladı alıp kendin sık. Tedavine birlikte her gün 1 bardak içersen bence faydası olacaktır. İnsallahh bebis için son bekleyistr. Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin
Ilişkiyo yasaklamadı mı size dr?Merhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
Rahim kalınlasmasi icin canımNar suyu ne işe yarıyor? İlk defa duydum.
Maşallah canım. Hayırlısı olsun. İnsallahh 5.gune gider hepsiMerhaba kizlar bende pazartesi opu oldum simdi embrolarimin 3. Gunu 5.gununu bekliyorum insallah ulasirlar kasimda transfer olucam adet olup 2.gun gel dedi doktorum
Insallah haber bekliyorum bakalim 9 yumurtadan 8 i olgun cikti 7 si dollendi bugun aradilar 4 u olmasi gereken gibiymis 3 u de biraz geriden geliyormus 5.gun tekrar aricaklarMaşallah canım. Hayırlısı olsun. İnsallahh 5.gune gider hepsi
Canım benimki 3.17 , hemşire 2,5 olması gerekiyor dedi ama ilaçlardan dolayı yükselmiş olabilir dedi kontrole gidince bakacağım2.5 üstü değil çok şükür. Yediklerine dikkat edersen yükselmez inşaallah.
Ay canım çok sevindiiim ama yinede kanda test yapmanı tavsiye ederimMerhaba kizlar Kasım ayında transfer olmyi beklerken idrar testinde pozitif gördüm ama ilk gün çıkmadı ertesi gün rengi açılmıştı ve pozitif çizgi gördüm sizce yanilticimi olmustur
Bugünlerde olmam lazım ama histereskopi oldum 20gun önce bir haftadır kasık ağrım var önceki hamilelikleri nde olduğu gibi en çok o beni suphelendirdigi için yaptım testiİdrar testlerine artık güvenmiyorum açıkçası çünkü sonradan çıkan çizgi oluyor ve ben ilk 5 10 dakika çizgi çıktığı oldu yinede gebe değildim. Sen yeni bir test yap canım ilk 10 dakika çıkacak mı diye bekle. Adetin geçti mi
Hayır yasaklamadi benim dondurulmuş karım var onu bekliyor adetimi yaniIlişkiyo yasaklamadı mı size dr?Bize iğnelerle beraber yasak koydu.
Hmm ben de başlayayım o zamanRahim kalınlasmasi icin canım
Rahim kalınlasmasi icin canım
Hakkında hayırlısı olsun canm. Duana tez zamanda ulaşırsın inşaallahCanım benimki 3.17 , hemşire 2,5 olması gerekiyor dedi ama ilaçlardan dolayı yükselmiş olabilir dedi kontrole gidince bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?