- 17 Ağustos 2019
- 7.497
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.961
Evet canım taze transfer oldumCanım sen de taze transfersin değil mi, bende de oldu bir süre bu şikayet ama şimdi ara ara oluyor enfeksiyon değildir
Kan pıhtılaşmasi için daha başka testlerde gerekli canım. Ama bu testlerde on bilgi veriyordur. Ayrıca tüp bebek tedavilerinin cogunda transferle birlikte kan sulandirici iğne veriliyor. Bende de inr sınırda ama pıhtılaşma var dememisti doktor kan sulandırıcı kullanmıştım.
Ertelenmz canım. Kan sulandirici transfer olduğun gün başlıyor. Çoğumuz zaten kullandik bu igneyi takma kafana kötü bir durum değil onlem amaçliKan testi aldilar benden dun yarin opu var ve taze transfer benimki. Tum degerler aralikta birtek bu biraz yuksek cikmis. Kan sulandirici almadim hic transferden sonra mi veriyorlar. Taze transfer oldugu icin korktum biraz ertelenir mi onemli bi sey mi diye
Cuma transfer oldum salı günü aldım canımEvet canım taze transfer olduminşallah değildir çok tedirginim bide şeyi merak ettim ne zaman duş aldınız
Gözünaydin canım hayırlısıyla al gel bebeğiKovid testim negatif çıktı şu an bekliyorum transfer için bana dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım geçen transferim taze transferdi benim bende de olmustu hatta enfeksiyon sandım ben tutmayınca doktora söylemiştim hayır onunla ilgisi yok demişti merak etmeEvet canım taze transfer olduminşallah değildir çok tedirginim bide şeyi merak ettim ne zaman duş aldınız
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤☺Gözünaydin canım hayırlısıyla al gel bebeği
Anladım canım bende bekleyim birkaç gün daha o zamanCuma transfer oldum salı günü aldım canım
Anladım canım doktorda zaten fitildendir büyük ihtimalle dedi. Şuan sen dondurulmuş embriyo transfer oldun benim şayet negatif olursa o imkanım da yokCanım geçen transferim taze transferdi benim bende de olmustu hatta enfeksiyon sandım ben tutmayınca doktora söylemiştim hayır onunla ilgisi yok demişti merak etmeİlaçlar yapıyor
Canım benim de iki tane embriyomuz kalmıştı sadece 5.güne biri donduruldu bu olmazsa ben de baştan başlayacağımAnladım canım doktorda zaten fitildendir büyük ihtimalle dedi. Şuan sen dondurulmuş embriyo transfer oldun benim şayet negatif olursa o imkanım da yok
Sen bir daha kan vereceksin ya, doktorun istediği bir sorsana kaç haftalık olmuş oluyor.Sağol canım. 5. Gün embriyosu 11.gun test verdim
Ben kullanmadim o ilacı. Natürel transfer olmustuBendede aynı belirtiler var ama ben daha transfer bıle olmadım estrofem kullandgmdan berı oluyor bunlar cok halsizlik var
Tamam canım sorarım. Zaten benimde aklımda son adetimi sayicaz yoksa embriyo transferimi diye unutmazsam inşaallahSen bir daha kan vereceksin ya, doktorun istediği bir sorsana kaç haftalık olmuş oluyor.
Ben 7. Gün bakınca 13.13 yazıyordu 3 haftalık gibi yanlış mı düşünüyorum
Amin canım sizierdende ayni haberi almak dileğiylesenasu1 canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmm ♥ rabbim sağlıkla dünyaya gelmek nasip etsin ♥
Amin canımHayırlı olsun sağlıkla geldin inş
Aslında ben bu kalite sınıfını hiç sormadım. Doktorum instagramında paylaşmış altın yumurtalar diye iki taneAaa süper nasıldı kalitesi canım embrıyonun? Benımde 3. Gun embrıyosu
Kızlar ben süzme peynirle ekmeğe sürerek yedim tadlari yakıştı birbirine kahvaltıda deneyin derimNe yapsam da olmuyor midem bulanıyor limon bana yasak o yüzden yapamıyorum canım avakado ölüm gibi birşey ama ölmüyorumarkadaşım çerez gibi yiyor
Bende de transferden sonra başladı. O tutuğumuz idrar varya o sebep oluyor. Birkaç güne geçti bendeki .Canım şu an Bi şey yapamazsın bol su iç enfeksiyon varsa eğer. Ama belki bebis yapıyordur
Lor peynirle güzel oluyorAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?