- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 123
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.941
Cnm erken kan testi yaparsan 2 güne bir kan vermek isticeksin değer artıyormu diye. Demekki idrara yeni geçiyor. İlaçlarını kullan ve dinlen. Bu arada dondurulmuş embriyo muSelam arkadaslar ;
6 kasimda transfer oldum 5. Gun cift embriyo bugun dayanamayip 5 tl lik test alim ilk cikmadi sonra yavasca belirdi silik cizgi dayamayip 2 tane daha test yaptim ondada cikti .. daha kan testime 4 gun var beklesemmi yoksa yaptirsammmi yarin .. korkum kimyasal olabilirmi acaba diye . Benim gibi erken idrarda ogrenen varmidir acaba ??
Çizhi var anlaşılan idrara yeni geçiyor.Kizlar gorunuyormu fotoda ben hayal gormuyorum dimi var biseler
Valla bende de bulantı başladı. Istifra etmemek için kendimi zorluyorumTeşekkürler her sabahki bulantım ilaçlardan galiba
Ben de pazartesi oldum. Bir iki kere kasik batmalari yasiyorum. Iki gundurde mide bulantısı başladı. Bir de şu iki gündür gaz acayip çıkarıyorumPazartesi günü oldum. Bel ağrısı yok kasığımda Bi gerginlik hissediyorum o kadar
Hadi hayrlı olsun inşallah pozitifi görürsünÇıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı
Hayırlı olsun cnm artık bekleme zamanıÇıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı
Hadi hayrlı olsun inşallah pozitifi görürsün
Çoook teşk ederiiimmm darısı bekleyen herkesrHayırlı olsun cnm artık bekleme zamanı
Hayırlı olsunn canımmm gelsinn bebişşşşÇıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı
Evet gaz bende de oluyor ama kasıkta batma olmadıBen de pazartesi oldum. Bir iki kere kasik batmalari yasiyorum. Iki gundurde mide bulantısı başladı. Bir de şu iki gündür gaz acayip çıkarıyorum
Muzla avakodayu ez canım güzel oluyorAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Hadi inşallah hayırla canım sanki zaman hiç geçmiyor test günü gelmeyecek gibi bi yanın deliler gibi o gün gelsin istiyor bi yanım da ya yine negatifi görürsem diye dur böyle iyi diyorBen de de aynı sancılar var dinlenince geçiyor
Burda bir arkadaşın da öyle şikayetleri vardı pozitif gördü bana kendine dikkat et tutunuyor olabilir dedi
Ceviz sarımsak limon zeytin yağı alışmana yardımcı olabilir canımAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
bende ilk başlarda sevmezdim ama sonra alıştım diğer meyvelerle birlikte tüketince gidiveriyor valalAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Gazman gibi geziyorum yaEvet gaz bende de oluyor ama kasıkta batma olmadı
Kıyamam sanaHadi inşallah hayırla canım sanki zaman hiç geçmiyor test günü gelmeyecek gibi bi yanın deliler gibi o gün gelsin istiyor bi yanım da ya yine negatifi görürsem diye dur böyle iyi diyorkafamda deli sorular
Canım sen de taze transfersin değil mi, bende de oldu bir süre bu şikayet ama şimdi ara ara oluyor enfeksiyon değildirKeşke bebiş yapsaama enfeksiyonun hiçbir türlüsü iyi değil diyorlar ya daha 3 günden umudu gitti sanırım
Kan pıhtılaşmasi için daha başka testlerde gerekli canım. Ama bu testlerde on bilgi veriyordur. Ayrıca tüp bebek tedavilerinin cogunda transferle birlikte kan sulandirici iğne veriliyor. Bende de inr sınırda ama pıhtılaşma var dememisti doktor kan sulandırıcı kullanmıştım.Merhaba herkese yarin opu olucam dun merkezde kan testi alindi tum degerler deger araliginda yalniz inr en fazla 1 olmasi gerekirken 1.3 cikmis. Kanin pihtilasmasiyla ilgli bi degermis? Kan sulandirici mi verilicek yani bana simdi bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?