- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.901
henuz erken.. canini sıkma bence. cogu gebelik ilk kanda belli oluyor diye uzmanlar soyluyor. benim tavsiyem kan test gunune kadar evde idrar testi yapmaman. sonucu ogrenene kadar moralini yuksek tutman cokk onemli. guzel dusun guzel olsun insallahÇok teşekkür ediyorum kardeşim. 11.gün tekrar idrar testi yapıp kan vermeye gidicem Bugün Erken gebelik testi yaptım ya genelde doğru çıkıyor bilmiyorum
Yükselir pazartesiye kadar ayrıca ilaç da kullanıyorsundur zaten onlar yükseltirBilmiyorum ki ya düşük bi deger dediler
Canım şu an Bi şey yapamazsın bol su iç enfeksiyon varsa eğer. Ama belki bebis yapıyordurİdarar yolları enfeksiyonu oldum gibi hissediyorum kızlar kasıklarım ağrı vajina da yanma değil de tuhaf bir şey var böyle anlamadım sızı gibi. Napsam acaba
Keşke bebiş yapsaCanım şu an Bi şey yapamazsın bol su iç enfeksiyon varsa eğer. Ama belki bebis yapıyordur
Enfeksiyon olduğu kesin değil kiKeşke bebiş yapsaama enfeksiyonun hiçbir türlüsü iyi değil diyorlar ya daha 3 günden umudu gitti sanırım
Ben mi öyle hissediyorum acabaEnfeksiyon olduğu kesin değil ki
Ben de de aynı sancılar var dinlenince geçiyorKızçeler ben iki gündür özellikle aşırı kasıklarım ve belim ağrıyor biraz korktum ya biraz yatınca geçiyor ayakta dolanınca çok kötü sancı atıyor
günaydıınGünaydın canım anne adayları
Hayırlı olsun sağlıkla geldin inşÇok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere
Benim de gögüslerim şiş ve acıyor ama bence de onlar kullandığımız ilaçlardanBenim de iki gündür göğüslerim çok acıyor. Gebelikten değildir çok erken birde 3. Gün embriyosu mümkün değil belirti olamaz. İlaçlardandır. Her gün kalçada progestan göbekten oksapar vurduruyorumsizin de göğüs sızlamanız var mı?
Günaydın canımGünaydın canım anne adayları
Aynı seyler bendede var asırı bel agrım var kızlarBen de de aynı sancılar var dinlenince geçiyor
Burda bir arkadaşın da öyle şikayetleri vardı pozitif gördü bana kendine dikkat et tutunuyor olabilir dedi
Kullandığınız protesgan ilactirİdarar yolları enfeksiyonu oldum gibi hissediyorum kızlar kasıklarım ağrı vajina da yanma değil de tuhaf bir şey var böyle anlamadım sızı gibi. Napsam acaba
Lutinus diye bir fitil kullanıyormKullandığınız protesgan ilactir
Ne zaman transfer oldun. Benımde 3.gun embıryosu bel kasık agrım fazlaBenim de iki gündür göğüslerim çok acıyor. Gebelikten değildir çok erken birde 3. Gün embriyosu mümkün değil belirti olamaz. İlaçlardandır. Her gün kalçada progestan göbekten oksapar vurduruyorumsizin de göğüs sızlamanız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?