Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bence tutamazssın kesinlikle tutamazssın hemde.aslında asla tutamazssın

Canım ben de içim rahat etmediği için test vermiştim 7.79 çıkmıştı doktorum iğneye başladı transfer günü tekrar test istedi 12.29 cıktı doktoruna söyledin mi? 10 üzeri olmasını bekleriz demişti bana

Günaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım
5. Gün embriyosu 8. Günde kanda beta salgılamaya başlar diye okudum dün akşam makalede bence sıkma canını kanda bile zor çıkacak bir zamanda idrarda çıkmayabilir moralini bozma

Bendede aynı belirtiler var ama ben daha transfer bıle olmadım estrofem kullandgmdan berı oluyor bunlar cok halsizlik var

Günaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım
Kuzu ben her sabah iğne için gidiyorum buradaki hemşireye sordum en erken kaçıncı gün çıkar diye 8. Günden sonra dedi hiç moralini bozma hiç üzme kendini hep kendini pozitif olmaya zorla insanlar ne ağır hastalıklar için ne zor ilaçlar kullanıyorlar biz çok güzel bir haber için birazcık acıya katlanırız, güçlü kızlarız bebişlerimiz de güçlü olacak var bir hayır hepimiz aynı içimizin bi tarafında umutsuzluk olsada bir tarafı bahar bahçe

Çok teşekkür ediyorum kardeşim. 11.gün tekrar idrar testi yapıp kan vermeye gidicem Bugün Erken gebelik testi yaptım ya genelde doğru çıkıyor bilmiyorum

7-8.günlerde Erken gebelik testi negatif çıkıp sonra kanda pozitif olan varsa lütfen yazsın

Evet estrofem mideye cok dokunuyomuş bende bunu dusunmuştum buyuk ihtimal tok al dıyorlarkı midede sıkıntı olmasın.. sagol tatlım bizi aydınlattın

Bu tahlil sonucu adetin kaçıncı gününe denk geliyor canım. Transferden 4 5 gün önce progestran kullanılıyor. Kullandığın halde mi düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…