- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.678
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.881
bence tutamazssın kesinlikle tutamazssın hemdeortacagda ki hayvanciklar bebe hasreti ceken kadinlardan epey cekmis desene
yazilar cok birikmisti okuyamadim ama benim duydugum seker, karbonat, camasir suyu ve dis macunu var. ben kendi kendime soz verdim bu sefer evde test yapmiycam tabi dayanip sozumu tutabilirsem
diyosunnnnbence tutamazssın kesinlikle tutamazssın hemde.aslında asla tutamazssın
Bilmiyorum ki ya düşük bi deger dedilerNeye göre düşük dediler ki kaç olması lazımmış
Canım ben de içim rahat etmediği için test vermiştim 7.79 çıkmıştı doktorum iğneye başladı transfer günü tekrar test istedi 12.29 cıktı doktoruna söyledin mi? 10 üzeri olmasını bekleriz demişti banaMerhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Pazartesiye kadar yukselir ama daha varmış :) ben bir gün önce vermiştim kanBilmiyorum ki ya düşük bi deger dediler
Yok canım transfer gününü saymıyoruz. Ben cuma transfer oldum sen galiba cumartesi transfer oldunTransfer gününu de sayiyirmusunuz kızlar..eğer transfer gününu sayarsak benimde 5.gunun
5. Gün embriyosu 8. Günde kanda beta salgılamaya başlar diye okudum dün akşam makalede bence sıkma canını kanda bile zor çıkacak bir zamanda idrarda çıkmayabilir moralini bozmaGünaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım
Bendede aynı belirtiler var ama ben daha transfer bıle olmadım estrofem kullandgmdan berı oluyor bunlar cok halsizlik varTeşekkürler. Belirti biliyorsunuz hiç aramadım ama yaşadıklarımı söyleyeyim bu zaman zarfında. Transferin 3. Günü sabah acayip bi bas dönmesi ve halsizlikle uyandım öğlene kadar beynim dönüyordu resmen ayağa kalkamadım o günden beridir ara ara baş ağrısı halsizlik baş dönmesi oldu. Çoğu zaman çok yatmaya bağladım ben ama 4. Günden sonra rutinime döndüm yine halsizim normale göre. Leke tarzı birşey hiç olmadı ara ara kasıklarımda ağrı var son 2 3 gündür birde
Vovvv transfer olmadan belirtiBendede aynı belirtiler var ama ben daha transfer bıle olmadım estrofem kullandgmdan berı oluyor bunlar cok halsizlik var
Kuzu ben her sabah iğne için gidiyorum buradaki hemşireye sordum en erken kaçıncı gün çıkar diye 8. Günden sonra dedi hiç moralini bozma hiç üzme kendini hep kendini pozitif olmaya zorla insanlar ne ağır hastalıklar için ne zor ilaçlar kullanıyorlar biz çok güzel bir haber için birazcık acıya katlanırız, güçlü kızlarız bebişlerimiz de güçlü olacakGünaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım
Bendede vucut kendını hamıle sanıyo artık demekkiVovvv transfer olmadan belirtisen transferden sonra düşünemiyorum canim şimdiden vücudun gel bebiş diyor
Evet cumartesi oldum tatlimYok canım transfer gününü saymıyoruz. Ben cuma transfer oldum sen galiba cumartesi transfer oldun
Aaa süper nasıldı kalitesi canım embrıyonun? Benımde 3. Gun embrıyosuEvet 3. Gün taze embriyo
Evet estrofem mideye cok dokunuyomuş bende bunu dusunmuştum buyuk ihtimal tok al dıyorlarkı midede sıkıntı olmasın.. sagol tatlım bizi aydınlattınTatlım aslında bütün(istisnalar hariç) ilaçlarda makbul olan aç almaktır. Aç alındığında yiyecek etkileşimini ekarte etmiş olursun ama eczanede hep tok yazarız çünkü mideye dokunma ihtimali vardır. Estrofem için söyleyeyim yiyecekler emilimini etkilemiyor.
transfer öncesi ?Hangi iğneler canim. Transfer öncesi mi? Sonrası mi?
Bu tahlil sonucu adetin kaçıncı gününe denk geliyor canım. Transferden 4 5 gün önce progestran kullanılıyor. Kullandığın halde mi düşük çıktıMerhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Canım görünuyor hayırlısı olsunKizlar gorunuyormu fotoda ben hayal gormuyorum dimi var biseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?