- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.841
Prolutex şu ben transferden önce ve hala kullaniyorum. Günde iki taneİnşallah öyledir tutunmaya çalışıyordur minnoşlar cnm ama moralim çok bozuk lekelenme olduğundan beri..aklıma kötü şeyler geliyor..proluton değilde prolutex diye bı iğne verildi bana ama 12 Kasım'da baslanmam söyledi yani test gününden 1 hafta önce başlamam gerektiği hergun yapmam gerektiği söylendi..onun dışında transfer günü itibariyle başladığım iğne ve ilaçların var zaten..inşallah seninde burda evlat sahibi olmak için yazan herkesin de dualarımiz kabul kucaklarimiz dolu olur
Hangi iğneler canim. Transfer öncesi mi? Sonrası mi?kızlar birşey soracagım . ignelere başlamak için doktor kontrolüne ne zaman gittiniz? bir de adetin 1 inci günü lekelenmeyi gördüğümüz günü de sayıyor muyuz?
Bana da hiç coraspin vermediler. Ne yararı var onu bilemedim. Birçok kişi kullanıyor onu biliyorum sadece.Yok bana vurdurtmadi sadece CORASPİN i bırak artık icmene gerek yok dedi
Canım ben ameliyathanedeyim zaten sezaryendeyim şartları ne zaman olduğunu endikasyonları biliyorum zaten ama insan bildiği şeyi kendine yapılacağını düşününce kaldıramıyormuşIlla ki sezaryen mi olmak zorundaymışbide buna şartlanma bence. Kuzenim de asla istemiyordu sezaryen, suyu geldi açılma olmadı. 2 gün kaldı hastanede. Tam açılma başladı bebeğin kalp atışları yavaşladı. Mecbur sezaryene aldılar. Sana böyle bi kaç örnek daha verebilirim. Yani tek çocukta da normal istiyorum illa normal olur diye bişey yok. Benim de en büyük korkum sezaryen. Allah'a sığındık ne diyelim.
Cnm kan sulandırıcı..pıhtı oluşmasını önlüyor.Bana da hiç coraspin vermediler. Ne yararı var onu bilemedim. Birçok kişi kullanıyor onu biliyorum sadece.
benm normal dogum yapma şansım 0.mecburi sezeryan.iyileşme sürecimi sıkıntılı yoksa amelıyatmı sıkıntılı?Canım ben ameliyathanedeyim zaten sezaryancıyım şartları ne zaman olduğunu endikasyonları biliyorum zaten ama insan bildiği şeyi kendine yapılacağını düşününce kaldıramıyormuş
Adı üstünde ameliyat normal bir ameliyattan hiçbir farkı yok iyileşme süreci de tabi ki daha zor olacaktır normal doğuma görebenm normal dogum yapma şansım 0.mecburi sezeryan.iyileşme sürecimi sıkıntılı yoksa amelıyatmı sıkıntılı?
Cnm kan sulandırıcı..pıhtı oluşmasını önlüyor.
Bülent tıraş ın makalesini okudum şimdi. Rahim duvarının kanlanmasını sağlıyormuş embriyo nun tutunması için. Ama kesin kanıtlanmış birşey yokmuş henüz. Demek ki ondan vermediler banaCnm kan sulandırıcı..pıhtı oluşmasını önlüyor.
yani ameliyathane ortamına alıştım desem yeridir 4amelıyat geçirdim.artık korkum kalmadı sanırım.olmadıgım bir açık amelıyat kaldı.Allah yardımcımız olsunAdı üstünde ameliyat normal bir ameliyattan hiçbir farkı yok iyileşme süreci de tabi ki daha zor olacaktır normal doğuma göre
Geçmiş olsun ameliyat olmak çok ayrı bişey uyutulursun ne olur ne biter bilmezsin ama ameliyata girmek çok çok ayrı bişey ne yapıldığını bilirsinyani ameliyathane ortamına alıştım desem yeridir 4amelıyat geçirdim.artık korkum kalmadı sanırım.olmadıgım bir açık amelıyat kaldı.Allah yardımcımız olsun
Eşim veteriner hamile kaldığım an ultrason eve gelcekKredi çekip ultrason aleti alalım eve kuralım hergün bebeğe bakar bakar rahatlarız
Yani sen sürekli gördüğün için etkilenmen çok normal.ama uyuyacaksın ve bitecek.inşlh korkun olmaz normal doğum olurGeçmiş olsun ameliyat olmak çok ayrı bişey uyutulursun ne olur ne biter bilmezsin ama ameliyata girmek çok çok ayrı bişey ne yapıldığını bilirsinbelki de ben fazla hassasımdır bilmiyorum
Çok özel değilse neden sezaryen mecburiYani sen sürekli gördüğün için etkilenmen çok normal.ama uyuyacaksın ve bitecek.inşlh korkun olmaz normal doğum olurbenm mecburi olmasa bile yine sezeryan istersim panik atak vr bende doguramaz bayılırım kalırdım
yaaaa cidden güldüm.öle birşey olsa sabahtan akşama gözümüz ultrasonda olur heraldeEşim veteriner hamile kaldığım an ultrason eve gelcek
Ne kadar şanslısınEşim veteriner hamile kaldığım an ultrason eve gelcek
ben soğuk konizasyon oldum 5yıl önce rahim agzım kısaldı halince birazını aldılar.rahim yetmezliği riskim yüksek dr um da hamıle kalırsam serklaj yapacak .zaten kapanmış olucak çıkışÇok özel değilse neden sezaryen mecburi
İnşaallah köpürtürsün karbonati idrarinlaBu arada ben hiç idrar testinde pozitif görmedimen çok ona üzülüyorum bu sefer olursa her türlü testi yapıcam . Kan testi, Erken gebelik testi, geç gebelik testi, neydi o çamaşır suyu testi mi vardı? Onu da yapıcam. Karbonat falan Allah ne verdiyse
Idrar testinde çıkan kanda çıkmaz mı hiç2. Tup bebek denemem korkum var .. idrarda cikti hayatimda ilk defa cift cizgi gordum Cok heyecanliyim yarin kan veripde orda cikmazsa yikilirim
Sağol canım. 5. Gün embriyosu 11.gun test verdimHayirli olsun canim allah tamamina erdirsin kacinci gun kan testi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?