Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dün cok şiddetli agrım oldu adet ağrısı ama bugün pek agrım da yok Hayırlısı artık belirti galan kalmadı bende
Canım bizim belirti sandıklarımız ilaçların etkisi sanırım. Hepimiz bir umut kendimizi dinliyoruz işte. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz inşaallah

Benim de sol tarafta bir hareketlilik var inşallah tüm bunları uydurmuyoruzdur ben pazar günü test yapmaya başlayacağım galiba
Allahım inşallahbana kalsa cumartesi yaparım test de sabredebilirsem pazar yapayım diyordum bi diyorum tutmamıştır bi diyorum sabret. Bi hafta kaldı bakalım

Benim de sol tarafta bir hareketlilik var inşallah tüm bunları uydurmuyoruzdur ben pazar günü test yapmaya başlayacağım galiba

Bende pazar gününden itibaren teste başlıcam crs kan vermeye hazırlık olsun

Kızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.

Canim doktor transferden sonra ilk 2 gun çok önemli dediği için ben oturarak kıldım

Ah şekerim o kadar haklısın ki.. hastanede negatifi görmek daha çok can acıtıyor. Yani benim aklımda da 8 var ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…