- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.781
Benim de 5 gün var çıktı da korktum moralim bozuldu oluyormus o zaman:)Yuzumde bir iki sivilce çıkar ve çıktı yine. Adetime 4 gün var
Amin canım amin inşallah en kısa zaman hayırlı bir şekilde pozitifleri görelim sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlarimizi kucağımıza alalımNe yalan söyliyim benim de içim rahatladıaklın yolu bir hepimiz aynı hareket etmişiz. Inşaallah bu sefer kucağımıza sağ salim alana kadar pozitifi görürüz
Bende de sivilce çıktı canımCanım mesela benim her adet öncesi sırtımda sivilce çıkar yine çıktımoralim cok bozuldu sende de böyle adet öncesi de olan şimdi de olan bir belirti oldu mu
Kaç tane embriyon olduğuna göre de değişir canımSizce ilk denemede 1 embriyo mu transfer edilmeli 2 embriyo mu
Yok tatlım 8 yasinda ama hic ne hsg sordu ne istediÖyle de 4 yıldan eskisini kabul etmiyorlar. 4 yılda değişikliğe uğrayabiliyor demek ki. Çocuğun 4 yaşından ufaksa o başka tabii
Acaba histereskopi yapacak transfer oncesi o yuzden mi sormadi orda nasil olsa gorurum diye bilemedim ki simdiÖyle de 4 yıldan eskisini kabul etmiyorlar. 4 yılda değişikliğe uğrayabiliyor demek ki. Çocuğun 4 yaşından ufaksa o başka tabii
Benim adet öncesi hep çıkar sırtımda yine çıktıBende de sivilce çıktı canım
9 8 atiyoruz bi transfer olalım da 3. Gün başlamazsak iyidir
Yok yok kendime ve eşime söz verdim kesin 8'den sonra yapacağım.Yani yaparım.Yaparım inşallah.
Hayal gücümüz çok iyi ama belirti bulma konusunda iyiyimdir benUydurmuyoruzdurkoptum
Canım progestandan dolayı olabilir mi? Şuan adet gününe çok var. Adet olmadan bir gün öncesine kadar normalde de zaten progestan artıp sonra düşünce adet olunuyor. Yani bu bebeğin tutmadığını göstermezBenim adet öncesi hep çıkar sırtımda yine çıktımodum düştü biraz o yuzden
5gun kaldı normalde kuzum bilemiyorum ki inşallahCanım progestandan dolayı olabilir mi? Şuan adet gününe çok var. Adet olmadan bir gün öncesine kadar normalde de zaten progestan artıp sonra düşünce adet olunuyor. Yani bu bebeğin tutmadığını göstermezdüşürme modunu
Çok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere
Canımmm hayırlı uğurlu olsun hayırla mutlulukla gelsinÇok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere
Hayırlısı olsun cnm ☺ çok sevindimÇok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere
Canım progesteron kullanıyorsun değil mi? Progesteronun yan etkisi olarak akne yazıyor ( kırmızı içi iltihap dolu sivilce ve genelde sırtta çıkıyormuş). Benim de şuan sırtımda ve burnumun altında var. Senin her adet öncesi sırtımda çıkıyorsa progesteronun etkisi olduğunu anlayamazsın doğal olarak ama benim sırtımda hiç çıkmazdı adet öncesi ama şimdi çıktı. Ayrıca sırtımda çok ağrı var kasıklarımda da artık bu jelden kaynaklandığına emin oldum nerdeyseBenim adet öncesi hep çıkar sırtımda yine çıktımodum düştü biraz o yuzden
Canım hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallahTeşekkürler. Belirti biliyorsunuz hiç aramadım ama yaşadıklarımı söyleyeyim bu zaman zarfında. Transferin 3. Günü sabah acayip bi bas dönmesi ve halsizlikle uyandım öğlene kadar beynim dönüyordu resmen ayağa kalkamadım o günden beridir ara ara baş ağrısı halsizlik baş dönmesi oldu. Çoğu zaman çok yatmaya bağladım ben ama 4. Günden sonra rutinime döndüm yine halsizim normale göre. Leke tarzı birşey hiç olmadı ara ara kasıklarımda ağrı var son 2 3 gündür birde
Dün cok şiddetli agrım oldu adet ağrısı ama bugün pek agrım da yokCanım progesteron kullanıyorsun değil mi? Progesteronun yan etkisi olarak akne yazıyor ( kırmızı içi iltihap dolu sivilce ve genelde sırtta çıkıyormuş). Benim de şuan sırtımda ve burnumun altında var. Senin her adet öncesi sırtımda çıkıyorsa progesteronun etkisi olduğunu anlayamazsın doğal olarak ama benim sırtımda hiç çıkmazdı adet öncesi ama şimdi çıktı. Ayrıca sırtımda çok ağrı var kasıklarımda da artık bu jelden kaynaklandığına emin oldum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?