Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bence başka Dr araştır ilk önce. Yeni Dr yönlendirir zaten ben ilk transferden sonra 8 ay bekledim pandemi den dolayı
Ilk önce on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bahçeci ye zeki beye ıntesgramda şimdi kendisine yazdım dr araştırmaya girdim hastalarının yorumlarına bakacam artık bakalım gerçi bu memorial daki doktora iyi idi ama iletişim ilgi alaka sıfır resim veriyorlar birde dediler albüm yaparsınız bebeğinize memoriala şikayet olusturdum

6. Gün ama sabah yaptıysan 6 olarak sayma bence. Bugün yaptığın testi şimdilik ciddiye almamalısın. 2 gün sonra inşaallah çift çizgi çıkar canım

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?

Bnde tok karnına iciyrm

Çok sinir bozucu gerçekten herşeye rağmen tutmuştur inşaallah. Orta kalite iyi kalite çok da fark etmiyor.

Ac tok diye bir yazı okumadım ben. Sizler ihtilafa düşünce bi bakayım dedim.

Ac tok diye bir yazı okumadım ben. Sizler ihtilafa düşünce bi bakayım dedim.
Ben de baktım da şöyle bir sanırım farketmiyor.Ben ne yazıldıysa o şekilde içeyim artık.4 gün sonra hem sabah hem akşam içeceğim çünkü.Nasılsa bir şekilde aç olacağım yani.Kalınlaşmada bir problemim yoktu zaten her koşulda işe yarar diye düşünüyorum.Dinimiz amin

Bu ne saçmalıktır ya. Çocuk oyuncağı sanki. Kalpsizler

Benim de kalınlaşma sorunum yok. Niye içiyoruz ki o zaman bu ilacı Gerci transfer sonrası da devam ediliyor ilaca. Vardır başka sebebi de.

Ben kaçırdım sanırım neresi burası hangi merkez?Neden böyle hatalar yapıyorlar?Hayret doğrusu.

Edepsize bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…