Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ki ben hiçbirşey yapmadım eşim öğretmen okuldan gelip yemek yapar halen bile iş dahi yapmadım boyum 1.75 kilom 75 öyle kilolu falan değilim kist falan yok ama sırf hastahane iyi de gittim parayı gördükleri için ilgielnmiyorlar

Aynen doğru.bana tamda bu şekil yaptı dr tüpte sıvı vardı bağladı.

Ben kocaelinde yaşıyorum tedavi için acıbadem maslağa geliyorum. Yiğit hocayı şiddetle tavsiye ederim,bülent tıraşla beraber çalışıyorlar. Kocaelinde 2 denemem var zamanım ve param boşuna gitti. Asla olmaz dedi izmitteki dr ama rabbimin izniyle 2 dondurulmuş embriyom var.

Şişlideki memorial hastanesi mi

inşlh bu sefer tutarher dr kafasına göre iyi bir dra denk gelmek te önwmli tabi.

Bende Acıbadem Fulya’ya Faruk Buyru’ya gittim doktor bana herşeyin çok iyi ama yaştan dolayı % 5 dedi moralimi çok bozdu. Size çok sevindim mutlaka gidip görüşücem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kesinlikle çok önemli hastasına olan tavrı,nezaketi,ilgisi.
benmde ilk denemem tüp bebeğe karar vermem dr ve merkez seçmem tam 1sene sürdü.olur yada olmaz bilemiyrm ama iyi bir merkez olması önemli olmasada en azından ben elimden geleni yaptım keşke sura bura olsaydı dememk için

Bana şans bile vermemişlerdi hayatım. Acıbademe başlamadan instagramda rastladığım bir macun kullandım yumurta rezervim için ve inanarak kullanmadım ilk kontrole gittiğimde 3 folikül göründü inanamadım tabiki ama işe yaradı. Araştırmak istersen dervital macun adı.

Ve tutmasa doktor ile konusacam içimde kalmayacak benimle gelen biri daha vardı kadını aramışlar demişler 3 yumurtan donlendi doktor onlara demiş çatlama olmamış tekrar sil baştan kadının göz yaşları bu kadar basit olmamali

Evet biz elimizden geleni yapalım takdir allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…