• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun transferiniz inşallah bu sefer sağlıkla ilerler😊 benim haşimatom yok ama riskin var demişti endokrin doktorum, hamile kalmak isteyince 0.25lik vermişti. Tedavide de hiç ölçülmedi. Siz böyle deyince tedirgin oldum değerleriniz kaçtı sizin kaçlık kullanıyosunuz. Bugün 5. Günüm yarın proluton vurdurmaya gideceğim olmazsa ona da baktırayım diyorum
Ben 6 gün 100 mcg 1 gün 50 mcg kullanıyorum. Dozu endokrin doktoru test sonucuna göre ayarlıyor.

hangi sehirde oldugunu yazarsan o sehirde bulunan arkadaslar yardimci olurlar elifcim. birde netten bulundugun yerdeki tup bebek merkezlerini yazarak hastalarin yapmis oldugu yorumlari okuyabilirsin...
tup bebek gunumuzde cok yaygin. ben ilk tup bebek tedavimi 28 yasinda yaptirmistim simdi 37 yasindayim ,o yuzden hic stres yapma. bizim de evlat sahibi olma yolumuz bu yoldan

Doktorum yas ilerlemeden hemen yapalım falan dedı 30 yasında bir tık azalıyo gbi konuştu az da olsa etkıler dedı benımde moralım bozuldu tabı🙄 stresi nasıl yenıyosunuz kızlar?
Olumsuz düşüncelerimi,beni rahatsız eden söylemlerimi dile getiriyorum.Mesela ya negatif olursa diye düşündüğümde ne olur diyorum?En kötü ne olur?Tüm cevaplarımı da yanıma alarak olumlu düşüncelere ekliyorum.Umutsuz düşünmek çok normal ama umutsuzluğa kapılmıyorum.Hep hayal kuruyorum daha önce de burada yazmıştım gerçekten olmuş gibi hayaller kuruyorum.Negatif olursa şayet bana en fazla hayallerim kalır ☺️İnsan beyni olumsuza odaklıdır,dilimiz bizi olumsuza yönlendirir.”Ya tutmazsa” diye diye bunu beynimiz kodlar.O sebeple dilimizi de değiştirmek gerek.Tüm bunların dışında beni sakinleştiren işlere odaklıyım.Doğada yürüyüş belki el işi ya da biraz kitap okumak...Beni sakinleştiren neyse buna daha fazla vakit ayırıyorum 😌

İlaçlar çok tutmadı benim sanırım.Diğer ücretler zaten sabit ama ilaçlardan fark ediyor en çok.Daha iğneler fitiller aşamasına gelmedim biraz onlar da tutsa 17bini bulur.25binlere göre iyi tuttu evet.Sizin ameliyat vs var mı?
Yok canim ameliyat yok. Hatta yumurta dondurmada yok. Sadece rahim dinlendirme var. Benim ilaçlar çok tuttu. Bugüne kadar hep iğne kullandım. Fitil jel kullanmadım.o yüzden galiba

hangi sehirde oldugunu yazarsan o sehirde bulunan arkadaslar yardimci olurlar elifcim. birde netten bulundugun yerdeki tup bebek merkezlerini yazarak hastalarin yapmis oldugu yorumlari okuyabilirsin...
tup bebek gunumuzde cok yaygin. ben ilk tup bebek tedavimi 28 yasinda yaptirmistim simdi 37 yasindayim ,o yuzden hic stres yapma. bizim de evlat sahibi olma yolumuz bu yoldan geciyormus :)
İlgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederim. İstanbul’da tavsiye edilen tüm doktorlara gittik. Hepsinin dediği değerlerin yaşına göre çok iyi ama yaşından dolayı % 5 ile 10 arası şansın var diyorlar. Rabbimden tek dileğim bebek isteyen herkese yardımcı olması

Kadın doğumcular tsh testi istiyor zaten eğer Bi anormallik varsa endokrine yönlendiriyorlar. Orda testler yapılıyor ultrason çekiliyor. Endokrin doktoru teşhis koyuyor.
Valla canım troidimde bir sorun yoktu ama dusuklere neden oluyo diye duymuştum haşimato için bagısıklık hastalığı testını kendım yaptrdım cunku bu doktorlarıda anlamıyorum illa bi dusuk olacak bişey olacak ondan sonra arastrıyolar aslında ilk baştan istense bu testler onlemlerı alınsa hiç dusukte olmıcak🤷🏻‍♀️ Bagısıklık serumu ile halledıyolar onları

Embriyonuz donduruldu mu bu süreçte?Verilen para embriyonun dondurulması için veriliyor.
Dondurmak için bir sebep yok ki. Zaten ben rahmimi dinlendiriyorum. 1 ay atlıyorum. Yumurtalara bakılıyor, benim yaş 41 fazla rezervim olmuyor zaten. Toplandığında 2 adet iyi yumurtam çıkıyor döllendiğinde de yerleştiriyorlar. Sizi niye bekletiyorlar anlamadım.

Dondurmak için bir sebep yok ki. Zaten ben rahmimi dinlendiriyorum. 1 ay atlıyorum. Yumurtalara bakılıyor, benim yaş 41 fazla rezervim olmuyor zaten. Toplandığında 2 adet iyi yumurtam çıkıyor döllendiğinde de yerleştiriyorlar. Sizi niye bekletiyorlar anlamadım.
Benim ilk denemem 6 tane embriyo oluştu,opu sonrası benim ağrım,şişkinliğim oldu.Sürecin başında zaten embriyo dondurulması taraftarıydım hemen transfer istememiştim.1 ay beklense bile 6 tane embriyo ölmesin diye dondurmak gerekliydi o sebeple donduruldu 😌

Olumsuz düşüncelerimi,beni rahatsız eden söylemlerimi dile getiriyorum.Mesela ya negatif olursa diye düşündüğümde ne olur diyorum?En kötü ne olur?Tüm cevaplarımı da yanıma alarak olumlu düşüncelere ekliyorum.Umutsuz düşünmek çok normal ama umutsuzluğa kapılmıyorum.Hep hayal kuruyorum daha önce de burada yazmıştım gerçekten olmuş gibi hayaller kuruyorum.Negatif olursa şayet bana en fazla hayallerim kalır ☺️İnsan beyni olumsuza odaklıdır,dilimiz bizi olumsuza yönlendirir.”Ya tutmazsa” diye diye bunu beynimiz kodlar.O sebeple dilimizi de değiştirmek gerek.Tüm bunların dışında beni sakinleştiren işlere odaklıyım.Doğada yürüyüş belki el işi ya da biraz kitap okumak...Beni sakinleştiren neyse buna daha fazla vakit ayırıyorum 😌
Evet bilinç altı cok degişik bişey ne soyluyorsan onu kodluyomuş. Bende kendıme dıyorum ki rahımıme seslenıyorum😂 sana embrıyo gonderıcem onu tutucaksın tamam mı diye😂😂 bazende hamıleymişim gbi hissedıyrm kendımı ama bazende dusuyo enerjım.. olmıcak diye bısey yok öylede oluyor ki gecen ay herkes hamıle kaldı cok ıgurlu geldi topik inşallah bu topikte bize gelicek🙏

İlgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederim. İstanbul’da tavsiye edilen tüm doktorlara gittik. Hepsinin dediği değerlerin yaşına göre çok iyi ama yaşından dolayı % 5 ile 10 arası şansın var diyorlar. Rabbimden tek dileğim bebek isteyen herkese yardımcı olması
İstanbulda misin sisli memorial e gittin mi hoc canim

Evet bilinç altı cok degişik bişey ne soyluyorsan onu kodluyomuş. Bende kendıme dıyorum ki rahımıme seslenıyorum😂 sana embrıyo gonderıcem onu tutucaksın tamam mı diye😂😂 bazende hamıleymişim gbi hissedıyrm kendımı ama bazende dusuyo enerjım.. olmıcak diye bısey yok öylede oluyor ki gecen ay herkes hamıle kaldı cok ıgurlu geldi topik inşallah bu topikte bize gelicek🙏
Mesela bir örnek vereyim her organın kendine göre enerji alanı var(enerji söylemi sıkça kullanılıp anlamının yitirildiğinden komik gelebilir 😁 ) neyse kesinlen uzuvların da bir süre hala ağrıyor vs gibi hissedilmesi bundan ve sinirsel sebeplerdendir.Rahimle konuşman çok mantıklı ben de embriyo ve rahimle konuşuyorum ara ara.Aslında olay şu insan vücudu ortak ama deneyimlerimiz,yaşantılarımız değil.Herkes kendi içinde en doğru yolu bulmaya çalışıyor.Kimi süreci birilerini suçlayarak,kimi kendini suçlayarak,kimi sürekli pozitif olarak kimiyse birazcık umursayarak geçiriyor.Mühim olan bunun hayatımızın sonu olmadığını benimsemek 🌟

Bülent tirasa gittin mi canım. Yas konusunda hamile kalan cok var. Rabbim en yakın zman da nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back