• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim bahfeci adına ve Berfu hocanın prof.olmasina cok güvendim hala da birdey demiyorum iyi bir dr...ama beni ilk karşısına oturtup ta yasin 38 amh 0.5 deyip olumsuz da konuşması beni kötü etkiledi ama gene de başladık tedaviye iste...olmaz tutmaz.diye diye gidip geldim olmadi da zaten :KK43: Ne olursa olsun pozitif olmalıydı..
Simdiki doktor ise ne varki 35 inde evleniyor insanlar artık onemli olan yumurta olsun diyerek başladı gecnsin daha vs dedi iste
Valla nasip bu işler amh ada bakmıyo 38 yasında 1.9 amh olup tutmayanıda duydum bence doktorun cok yanlış yapmış olmıcak diye başlanılcak iş mi bu bi de doktor yapıyo bunu zaten bizler streslıyız yeterınce

Benim ilaçlar,rahim dinlendirme vs dahil yaklaşık 15-16bin tuttu.10 yumurtam toplandı 9'u olgundu.8'i döllendi.6'sı 5. güne geldi.Yani toplamda 6 embriyom donduruldu.
ayy maşallah ne güzel rabbım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın ınsallah :) bende suanlık 15.000 hazırladım bakalım fazla tutarsa borc bulurum artık

Annem 43 yasında hamıle kaldı doğal yollardan ama doktorlar yasa takmış kafayı ben 30 yasındayım bi ara psıkolojım bozuldu acaba gectı mı zamanım diye her yerde yaş yazınca
30 yaşında sana yaş muhabbeti mi yapıyorlar 😳

Valla nasip bu işler amh ada bakmıyo 38 yasında 1.9 amh olup tutmayanıda duydum bence doktorun cok yanlış yapmış olmıcak diye başlanılcak iş mi bu bi de doktor yapıyo bunu zaten bizler streslıyız yeterınce
Yasim 38 Amh 0.5 ama 7 yumurta gorundu 6 toplandi bence yaslanmamisim umut var ama neden doktotda yoktu anlamadım :KK70:

Back