- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.141
Teşekkür ederim ☺ Güzel düşünün güzel olsun ☺ yaşayacağı varsa hiç bir şey olmaz embriyonuza.Cok sevindim saglikla gelsin insallah
Mesajlari amca okuyabildim evt canim 3 estrofem 1 de corasprin simddilik bunlar 10 gun sonra kontorolden sonra igneler jeller vs eklenecekmisSizede 3 tane verdi demi başka bişey yok
ben doktoruma sormuştum yüzde bir ihtimal dedi çık şükür de öğle bir sorun yaşamadım olmaz yani dusuk ihtimal korkma :)Nasil yani
Simdi benim 1 dondurulmus embriyom var cozdurulurken onu da kaybedebilir miyim
3.gün sol kasıkta yumurtlama ağrısı oldu 1sa sürdü geçti. 3.4.gün eğilip kalkarken kasıkta aağrı oldu uzunca geçti. Belim ağrımadı. 8.gün göğüs hassasiyetim başladı. 3gecede ayaklarım yandı durdu buz aküsü ne basarak uykuya daldım. Ayak yanmam da 4.5.6.gün oldu. Belirti sayılırsa bunlarTebrik ederim canımbenim de transferimin bugün 4.günü bir negatif de benim var 5.gün embriyosu transfer edildi geceleri hiç uyuyamıyorum ben ayakta durdukça belim ağrıyor ve bugün adet agrım var böyle şeyler yaşadın mı
ben doktoruma sormuştum yüzde bir ihtimal dedi çık şükür de öğle bir sorun yaşamadım olmaz yani dusuk ihtimal korkma :)
Bu arada Ankara da bahçecide berfu hoca, Memorial de aygül hoca var. Onlarda iyi diye duydum zamanında araştırırken. O sıra bende hulusi hocayı seçtimHayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallah doktorunun adını öğrenebilir miyim bende Ankardayım.
Oraya gidiyoeum manasindaBende burdayım nerdesin bacııı
Üfff jeton sonra düştüOraya gidiyoeum manasinda
Amin canımm güzel haberler gelmeye başladı baksanaInsallah hepimiz güzel haberlerle geliriz yeni gelecek olanlara moral oluruz❤ dilerim inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmasın
Nasıl geçti naptın bugün bakalimÜfff jeton sonra düştü
Nar ve maydonozun söktürücü özelliği var daha önceki doktorum söylemişti şu anki doktorum yağlı yeme sebze ağırlıklı beslenmemi istedi baharatlardan da uzak durmak gerekiyor ve tabiki bitki çayları içilmemeliKızlar transfer den sonra yasak olan yiyecekler var mı
En iyi kalite cozduruyolar sadece. Adetin yoğun kanaması ilk günü ara randevu veriyorlar ona goreBir de kızlar çok afedersiniz şey sorcam 11 yumurtam var şimdi dondurulmuş hepsini mi çözdürcekler hepsi 5.gün embriyosu
Ben de geçen sefer tutnca internetten hafta hafta ultrason görüntülerine bakımca çözmeye başladım. Eşime gösteriyodum. Ne var ki burda şimdi diyoduBenim benden önce hamile kalan arkadaşlarım sürekli bana ultrasyon fotoğraflarını gösterir ya da atarlardı.İlk aylar bunu yaptıkları için "kusura bakma xcim ama böbrek ultrasyonundan farklı gelmiyor bu gösterdiklerin" dedim bir iki tanesine.Bıçak gibi kesildi sonra.Yani eminim bana da verseler yine böbrek şeysi gibi gelecektir
Bugün 35 oldum ben de.39 benim
Mutlu yıllarBugün 35 oldum ben de.
Ben de bahcecide oldum negstif olsu gecen ayBu arada Ankara da bahçecide berfu hoca, Memorial de aygül hoca var. Onlarda iyi diye duydum zamanında araştırırken. O sıra bende hulusi hocayı seçtim
Iyi ki doğdun kuzumBugün 35 oldum ben de.
Geçen transferde 3.gün gitmiştim gene rahim kalınlığı iyidi. Ama olmadı yinede şimdi ikinci tedavmdym bugn 2.günüm gittim gene iyi şükür rahim kalınlığı zaten diktrlr 2 yada 3.gün gek diyorlar haftasonuna fln da denk gelir die yani.hasta olduğum gün diktorumu aradım yarın gel dedi gittim. Kan verdim onlarda guzl cıktı şükür siz nasıl kendinizi bnce raht hissederseniz doktrnz ne zmn gel derse o zaMn gidin derimSelam arkadaşlar herkes iyidir inşallah.. güzel haber var mı diye kontrol ettim sayfanın başını ama pozitif haber gelmemiş henüz.. ben de dün gece regl oldum çok şükür inşallah her şey yolundaysa bu adetimle birlikte transfer hazırlığı başlayacaktı.. sizlere sorum 2.gün mü gitmeliyim 3.gün mü gitmeliyim.. rahim kalınlığı fln bi şeyler okumuştum gün önemli mi onun için
Sağol şekerim. Ben adet gelir hediye dedim ama olmadıMutlu yıllaren güzel hediyen bebeğin olsun bu sene sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?