Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah.. güzel haber var mı diye kontrol ettim sayfanın başını ama pozitif haber gelmemiş henüz.. ben de dün gece regl oldum çok şükür inşallah her şey yolundaysa bu adetimle birlikte transfer hazırlığı başlayacaktı.. sizlere sorum 2.gün mü gitmeliyim 3.gün mü gitmeliyim.. rahim kalınlığı fln bi şeyler okumuştum gün önemli mi onun için

Bir de kızlar çok afedersiniz şey sorcam 11 yumurtam var şimdi dondurulmuş hepsini mi çözdürcekler hepsi 5.gün embriyosu

Ben anlamadim dondurulmus 4 embriyo cozdurulurken 3 u giyti mi
Nasil yani
Simdi benim 1 dondurulmus embriyom var cozdurulurken onu da kaybedebilir miyim
ben doktoruma sormuştum yüzde bir ihtimal dedi çık şükür de öğle bir sorun yaşamadım olmaz yani dusuk ihtimal korkma :)

3.gün sol kasıkta yumurtlama ağrısı oldu 1sa sürdü geçti. 3.4.gün eğilip kalkarken kasıkta aağrı oldu uzunca geçti. Belim ağrımadı. 8.gün göğüs hassasiyetim başladı. 3gecede ayaklarım yandı durdu buz aküsü ne basarak uykuya daldım. Ayak yanmam da 4.5.6.gün oldu. Belirti sayılırsa bunlar

Hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin inşallah doktorunun adını öğrenebilir miyim bende Ankardayım.
Bu arada Ankara da bahçecide berfu hoca, Memorial de aygül hoca var. Onlarda iyi diye duydum zamanında araştırırken. O sıra bende hulusi hocayı seçtim

Kızlar transfer den sonra yasak olan yiyecekler var mı
Nar ve maydonozun söktürücü özelliği var daha önceki doktorum söylemişti şu anki doktorum yağlı yeme sebze ağırlıklı beslenmemi istedi baharatlardan da uzak durmak gerekiyor ve tabiki bitki çayları içilmemeli

Ben de geçen sefer tutnca internetten hafta hafta ultrason görüntülerine bakımca çözmeye başladım. Eşime gösteriyodum. Ne var ki burda şimdi diyodu

Bu arada Ankara da bahçecide berfu hoca, Memorial de aygül hoca var. Onlarda iyi diye duydum zamanında araştırırken. O sıra bende hulusi hocayı seçtim
Ben de bahcecide oldum negstif olsu gecen ay
Bu ayda memorial Aygül hoca ile görüştüm kısmetse ocakta yeni tedaviye onunla baslayacagim ilk görüşmeden memnun kaldım baya vitamin verdi kullaniyoruz

Geçen transferde 3.gün gitmiştim gene rahim kalınlığı iyidi. Ama olmadı yinede şimdi ikinci tedavmdym bugn 2.günüm gittim gene iyi şükür rahim kalınlığı zaten diktrlr 2 yada 3.gün gek diyorlar haftasonuna fln da denk gelir die yani.hasta olduğum gün diktorumu aradım yarın gel dedi gittim. Kan verdim onlarda guzl cıktı şükür siz nasıl kendinizi bnce raht hissederseniz doktrnz ne zmn gel derse o zaMn gidin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…