- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.961
yok malesef yaptırmadık hepsı devlette yaptırdık
Bilmiyorum korkuyorum da bir yanım da çok meraklı sabah uyanır uyanmaz yapılmalı test 6. Günde çıkar mi
Ben dış gebelik gecirdim hic oyle bisi olmadi adetimi 1 2 hafta gecince inanilmaz agrilarim ayni zamanda çamur gibi akıntilarim vardiKızlar, bugün transfer günü haric transferin 6. Günü. Son iki üç gündür sag kasık, yumurtalık bölgemde ağrı var. Yani ağrı gibi de değil sanki yangın var iceride, öyle bir durum. Off bu durum normal mi? Aklıma dış gebelik geliyor, gidip tüpün içine yerleşmiş olmasın yaramaz.
Kaç folikulun gorunuyo canım aydan aya?valla 2 tüp bebekde devlette oldu ilkinde 3 yumurta toplandı 1 tanesı 3 gune geldı transfer oldu 2. tüp bebekte 14 yumurta toplandı sadece 2 tanesı 5 gune geldı 1 tanesı transfer oldu digeri top 1 tane bile donmus emrıyo yok bende yumurtalar kaliteisnden ve spermden şüphelenıyorum ama devlette ilgi sıfır o yuzden artık her seyı göze aldım mecbur özele gidicem
Ben dış gebelik geçirdim transferden sonra ağrım olmadı canım. Bir hafta sonra sonucu öğrendim değerim çok düşuktu sonradan adet ağrısı gibi ağrılar ve kanamam olmuştu. Bence senin ki yerleşiyor canım güzel düşünelim
tüp bebek te dış gebelik çok ama çok düşük heleki tüplerde dış gebelk oluşması oldukca düşük aklına öle kötü şeyler getirme.ben dış gebelik geçirdm doğal yolla.ağrısı kanaması ağır bir durumdur.yanma başka bir semptomdur.dayanılmayacak gibiyse druna danış
Üzülme cnm aslında bir açıklama yapabilirlerdi. Bak benimde 7 yumurtam topladı. 1 tane 5.güne kaldı oda tuttu şükür.aynen herkeze aynı tedavıyı uyguluyorlar sordum doktora 14 yumurtadan 1 tane kalmıs sebebı ne oda orta ıyı kalıtelı neden dedım onu bilmiyoruz demezmı o kadar acılar cektım yanı
Ben dış gebelik gecirdim hic oyle bisi olmadi adetimi 1 2 hafta gecince inanilmaz agrilarim ayni zamanda çamur gibi akıntilarim vardi
5.gün embiryosuKaçıncı gün embriyosu canım, 5. Gün ise bir ihtimal çıkıyormuş ama kesin çıkar diye bişey de yok. 3. Gün ise düşünme bile çıkmıyor
Meraba hemen hemen ayni olucaz insallah brnde dun basladim ilaçlara estrofen gunde 3 coraprin 1Herkse mrb.lar bnde doktordan geldim şimdi transfer sürecine girmiş bulunmaktayım estrofm corosbn folbial verdii banada doktrm.29 kasımda transfrm olucak insalah
Bu Liste Tüp Bebek Yöntemi ile Hamile Kalmış Üyelerimizin Bilgilerine Göre Oluşturulmuştur.
Listeyi Oluşturmaktaki Amaç Test Gününü Beklerken Gebelik Belirtilerini Merak Eden Arkadaşlarımıza Yardımcı Olmak.
Bilgileriyle Yardımcı Olmak İsteyenler Bekleme Sürecinde Neler Yaşadıklarını Bu Liste Topiğine Mesaj Olarak Yazabilirler...
GEBE/ANNE/
ANNE ADAYIERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ İDRAR TESTİ KANDA GEBELİK TESTİ İLK DEĞER SONUÇ EGUNAL *Transferden itibaren vücut ısısında artış
*8.günden sonra regl olacakmış gibi ağrı*8.gün hayalet ikinci çizgi 11.gün 9 Kimyasal gebelik AKASYA1978 *Regl öncesi gibi bel ağrısı yaşadı
*Kanda pozitifi gördüğü gün idrarda negatifti*11.gün negatif 11.gün 167 Prenses Annesi EWEST *2 tüp bebek gebeliğinde vücut ısısı yükseldi
*2 tane Blast transferi yapıldı
*ilk tüp te 10.gün pembe
ikinci çizgi
*2.tüp te 10.gün hayalet
çizgiİki gebelikte de 12.gün 1.gebelik:384
2.gebelik:
30ilk gebelik kalbi durdu
2.tüpte kornual yani
bir çeşit dış gebelik
yaşadıİLKONCE *Göğüslerde hassasiyet
*Kasıklarda ara ara batma hissi*Yapmadı - - Devam etmedi MİNECAN77 *Kasıklarda batma *9.gün net ikinci çizgi - - Devam etmedi KARASU81 *İki kez Tüp le gebe kaldı
*İkisinde de göğüslerde şişlik ve hassasiyet
*Regl olacakmış hissi
*Ağlamaklı ruh hali*1.gebelikte 9.gün negatif
*2.gebelikte 8.gün negatif1.sinde 12.gün
2.sinde 10.gün1.sinde:16
2.sinde:70İlki Kimyasal gebelik
2.cisinde prenses AnnesiTRİPBEL *3 kez tüp le gebe kaldı
*Hepsinde de 5.günden sonra başlayan
göğüslerin yanlarında hafif ağrı,baş dönmesi ve
kasıklarda sızlama- - - 3 Gebelikte devam
etmediTURGİNUR *Regl olacakmış hissi
*Karın ve kasık ağrısı*Yapmadı 10.gün 92 Prenses Annesi MASiDEAYDN *Bel ağrısı *Yapmadı 12.gün 417 Paşa doğurdu PAPATYA50 *4.gün itibatiyle regl olacakmış hissi
*vücut ısısında artış
*5.gün pembe lekelenme
*7.gün kahverengi lekelenme*Yapmadı 7.gün 70 İkiz annesi ESRDLGR *Tek taraflı kasıkta batmalar *Yapmadı 11.gün 136 Devam etmedi FULYA41 *Hafif kasık ağrısı ve batma
*5.gün lekelenme
*8.gün kanama*Yapmadı 9.gün 104 Genetik hastalıktan
dolayı devam etmediSEDAMU *5.gün itibariyle kasık ağrısı
*Bacaklarda aşağıya inen şiddetli ağrı
*Göğüslerde şişlik ve hassasiyet
*7.gün çok açık kahve lekelenme*12.gün hayalet ikinci
çizgi değeri 426 olmasına
rağmen10.gün 426 Paşa doğurdu YAZGIM83 *10.gün kahve lekelenme *11.gün negatif 12.gün 36 hamile DEFNELMA *8.güne kadar belirti yok
*8.gün kasıklarda ardarda 3 kez çekme*Yapmadı 12.gün 597 Paşa annesi PUYAM *5.gün itibariyle uyku hali ve halsizlik
*6.günden sonra regl olacakmış hissi
*7.günden sonra ohss nedeniyle şişkinlik
*Göğüs uçlarında koyulaşma*Yapmadı 10.gün 207 Hamile EFEYLÜL *2.gün kasık ağrısı ve vücut ısısında artış
*3.günden sonra bulantı ve kusma
*4.gün göğüslerde hassasiyet
*Duygusal ruh hali*7.gün negatif 7.gün 33 Prenses annesi MOONSHEROSE84 *5.günden sonra vücut ısısında artış
*7.itibariyle kasıklarda hafif batma
*8.günde başlayan uyku hali*Yapmadı 8.gün 38.5 Prenses annesi SEBATİYE *6 ya da 7.gün itibariyle başlayan kaşıntı - - - - MECHUL_MİM *8 ve 10.günlerde pembe lekelenme *6.gün silik ikinci çizgi
*8.gün net ikinci çizgi9.gün 190 İkiz Hamişi DURULİFE *Transferden itibaren kasık ve bel ağrısı
*Sık idrara çıkma,göğüslerde hassasiyet
*7.ve 8.günden sonra göğüs uçlarında sızlama,adet
sancısı,sıcak basması*9.gün net ikinci çizgi
11.gün 306 İkizlere hamile
DEMİR_AKİNCİ *Duygusal ruh hali *9.gün pembe ikinci çizgi 9.gün 56 Prenses annesi AVUKATHB *Belirti yaşamadı *Yapmadı 12.gün 109 Prenses Annesi ENCAN *Hiç belirti yaşamadı *11 gün ikinci çizgi net 12.gün - Anne oldu TUBADEFEKTİ *4.gün itibariyle artarak devam eden kasık batması
ve gaz hali
*5.-6. günlerde kasık ağrısı 7.günde kesildi
*Halsizlik,uyku hali,başağrısı,çabuk yorulma
*8.günden sonra ciltte pul pul dökülmeler
*9.günde başlayan mide hassasiyeti*Yapmadı 10.gün 623 Hamile EYLÜL50 *Belirti yaşamadı *Yapmadı 11.gün 186 Hamile JOLLYY *Belirti yaşamadı *Yapmadı 12.gün 81 Hamile NİSAN *Test gününe yakın sivilcelendi
*Sağ kasıkta batmalar yaşadı*11.gün silik ikinci çizgi 12.gün 107 Kimyasal Gebelik KİRAZKİRMİZİ *Transferden itibaren göğüslerde hassasiyet,şişlik
uçlarda sızı,vücut ısısında artış,dudaklarda ellerde
ve ayaklarda kuruma çatlama
*9.ve 10.günlerde özellikle geceleri şiddetli karın ağrısı
*10.günden sonra baş dönmesi ve çabuk yorulma
*11.gün pembe ikinci çizgi 11.gün 207 Hamile ROSE634 *3. ve 4.günden sonra adet sancısı 5.günde kayboldu *10.gün silik ikinci çizgi 13.gün 427 İkiz annesi ORKİDE45 *3.gün itibariyle sürekli açlık hissi
*Göğüslerde hassasiyet
*Adet sancısı kramp şeklinde
*Bel ağrısı
*11. ve 12. gün uyku hali*Yapmadı 8.gün 15.04 Gebelik sonlandı ADANALI *12.gün regl ağrısı
*Bel ağrısı
*Yorgunluk hissi*Yapmadı 14.gün 45 Anne oldu SEVİLCO *Transferden itibaren kasıklarda batma ve çekilme hissi *10.gün pembe ikinci çizgi 16.gün - Anne oldu MAVİELLE *Göğüslerde hassasiyet
*Çok yemek yeme
*8 ila 10.günlerden birinde pembe lekelenme
*Ağlama krizleri
*Aşırı duygusallık* Yapmadı 12.gün 68 Hamile ASİS *Test gününden bir hafta önce ayakların buz kesmesi
*Ara ara açlık hissi
*Göz kararması
*Göğüslerin yanlarında sızı*Yapmadı 12.gün 151 Prenses
Annesi olacakNfy_9185 *Transferden itibaren kasık ağrısı
*Göğüslerde mavi damarlar belirmesi*12.gün kanda pozitif
ama idrar negatif12.gün 54 Gebelik sonlandı NURCANIM
(Kırçiçeğii)*Transferden sonra OHSS oldu.Bu gebelik belirtisidir *5.gün silik 7.gün koyu
2.çizgiOHSS den dolayı hastanede
yattı ve gebe olduğunu
öğrendi- Paşa annesi NURBEB *Transferin 6.günü itibariyle kasık ve bel ağrısı
*9.günden sonra adet olacakmış gibi bir ağrı
*Deride kuruluk,soyulma ve kaşıntı*10.gün ikinci çizgi silik 10.gün 154 Hamile ALS17 *Transferden sonraki 5.gün itibariyle
3-4 gün devam eden adet olacakmış gibi ağrı
*Bel ağrısı*Yapmadı - 125 Hamile MİNECAN77 *4 gün kasıklarda ara ara batma hissi
*9.gün lekelenme*11 gün çift çizgi Hollanda da olduğundan
kan testi yapılmadı- Hamile DERİN35 *Transferden sonraki 6.günde ani kasıklarda ağrı
*7.günden sonra adet olacakmış gibi ağrı*5.gün itibariyle geç beliren
ikinci silik çizgi9.gün 24,5 Hamile OZİM84 *İlk günlerde kasık ağrısı 5.günden sonra bel ağrısına döndü
*Göğüslerde sızlama
*Genel olarak adet belirtileri*12.gün idrar negatif 12.gün 22 Hamile BENKAYRA *Transferin 3.günü ohss oldu
*7.günü itibariyle mide bulantısı ve yanma
*7.gün pembe lekelenme*8.gün belirgin ikinci çizgi 9.gün 72 İkizlere hamile DENİZİM73 *Transferin 2.gününden itibaren ateş basması
*6.günden itibaren kasıklarda dolgunluk hissi,hassasiyet,
sürekli olmayan farklı bir karın ağrısı
*8. 9. ve 10. günlerde lekelenme*9.gün pozitif 11.gün 302 Hamile THECUTE *Transferden sonra sık idrara çıkma
*Göğüslerde hassasiyet ve şişlik
*10.günden sonra adet olacakmış gibi ağrılar*Yapmadı 12.gün 58 Hamile ERVA64 *Kasıklarda batmalar *Yapmadı 9.gün 220 Tek yumi ikizi kızları var FLZASK2003 *Transferden sonraki 2.gün baş dönmesi ve baş dönmesi
*Aşırı gaz
*4.ve5.günlerde ateş yükselmesi ama ayakları buz gibi olması
*7.ve8.günlerde kasıklarda ağrı ve çekilme hissi*8.ve9.günlerde silik ikinci çizgi 10.gün 160 Hamile SRP29 *Transferden sonra başlayan ve 4.günden sonra artan kasık ağrıları
*Gaz sancıları
*7.günden sonra bulantı*9.gün koyu ikinci çizgi 11.gün 608 Hamile _EMOSH_ *Kasıklarda batmalar
*Adet sancısı gibi ağrılar
*İdrara sık çıkma
*Bel ağrısı
*Göğüslerde hassasiyet*Yapmadı 9.gün 39 Hamile GZDE87 *10.gün kasık ağrısı *10.gün negatif 12.gün 415 İkiz annesi olacak BEREN84 *7.günden sonra adet olacakmış hissi
*Ayaklarda üşüme
*9.gün göğsü sıkınca bir kaç damla süt gelmesi*Yapmadı 11.gün 106 Erkek bebek annesi olacak g090 *Genel olarak hiç bir belirti yaşamadı
*7.günden sonra adet olacakmış hissi*Yapmadı 10.gün 141 Hamile ESRABERAT *2.gün kasıklarda şiddetli ağrı
*Göğüslerde şişlik
*7.Günden sonra adet ağrıları
*Bacaklarda çekilme hissi*Yapmadı 8.gün 126 İkizden tek bebeğe düştü.Hamile
Diğer Topiğimize Aşağıdaki Linkten Giriş Yapabilirsiniz...
TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ SOHBET TOPİĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz.html
Meraba hemen hemen ayni olucaz insallah brnde dun basladim ilaçlara estrofen gunde 3 coraprin 1esteofem ilk baş gu
Esteofem ilk bes gun bnde gun de 2 ondan sonra 5 gün 3 sonra 4 e cikarti corasbnde folbiol gun de 1Meraba hemen hemen ayni olucaz insallah brnde dun basladim ilaçlara estrofen gunde 3 coraprin 1
Sizede 3 tane verdi demi başka bişey yokMeraba hemen hemen ayni olucaz insallah brnde dun basladim ilaçlara estrofen gunde 3 coraprin 1
Amin canım inşallah seninde güldürsün inşallah hayrılı haber alalalımNe çabukkk benim 3 gibi olucak büyük ihtimalle dikkat et canım Rabbim yüzümüzü güldürsün
Canım Allah razı olsunMiniklenmiş gelmiş birileri ☺ hadi hayırlısı olsun kuşum
Hadi hayirli olsun hemen hemen birlikte olucazKızlarcım şimdi kontrolede çıktım.Estrafem ve corasprin verdi 23 Kasım’da gideceğim o hafta mı sonraki hafta mı transfer olacağına karar vereceğiz
Transfer için adetimi bekliyorum. Bahçeci umuttayım benhangı bahcecıde yaptırıyorsun tranferın oldumu ne kadar tuttu ?
Hayal etmesi bile ne hoş dimiYaa çok tatlısınbiz eşimle yılda 2 kere İstanbula gezmeye geliriz zaten, bebis olursa artik onu da alır gideriz
Tabii hayatım enerjini pozitif tut ki herşey yolunda gitsinOlacak demi inşallah güzel olacak inşallah yuvalarımızın şenliği onlarla ikiye katlanacak❤ çok teşekkür ederim
ben Ankara bahçecide yaptırmayı dusunuyorum ınsallahTransfer için adetimi bekliyorum. Bahçeci umuttayım ben
Benım tsh normal degerlerdeydi 1.6 1.7 falandı hep estrofemi almadan once estrofem tsh ımı arttrdı 2.63 oldu doktorumda estrofem bazı bunyelerde yapabılıyo dedi. Bende sabah 8 de içiyorum estrofemi euthyrox 10.30 11.00 gbi içiyorum ama bılmıyodum etkıledgnıCanım bende progestoron iğne kullanıyorum şu an ama göbekten yapılan türünü. Göbekten olan ilaç hiç can yakmıyor sadece bir kaç saat sizi yapıyor ama sizin bahsettiğiniz kalçadan yapilan gibi öldürmüyor. Adı prolotex ancak bunu devlet karşılamıyor, ben canım acımasın diye alıyorum artık ne yapayım
Bir de bende tsh düşük seyretsin diye ilaç alıyorum. Bir forumda arkadaşlar şey demişti, euthyrox ilacını içtikten 2 3 saat sonra estrofem için diye. Yakın saatlerde içilirse estrofem euthyroxin etkisini azaltiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?