Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

yok malesef yaptırmadık hepsı devlette yaptırdık

Canım sen hangi devlet hastanesinde hangi şehirde yaptırdın bunları. Bende devlette yaptım ilk 2 denemeyi. Ama çok iyiydi, tabii özel kadar iyi değil ama özele yakın hizmet aldım, çok da memnun kaldım. Covid olmasa gene devlete gidicektim. Üzüldüm bu kadar şansızlık yaşamana. Su an güzel bir merkezdesin gönlünü ferah tut canım. Hepimiz çok para harcadık, bir şekilde çalışıp ödeyeceğiz, bir hamile kalalım da Allah ödeme kolaylığı da verir

Bilmiyorum korkuyorum da bir yanım da çok meraklı sabah uyanır uyanmaz yapılmalı test 6. Günde çıkar mi

Kaçıncı gün embriyosu canım, 5. Gün ise bir ihtimal çıkıyormuş ama kesin çıkar diye bişey de yok. 3. Gün ise düşünme bile çıkmıyor

Ben dış gebelik gecirdim hic oyle bisi olmadi adetimi 1 2 hafta gecince inanilmaz agrilarim ayni zamanda çamur gibi akıntilarim vardi

Kaç folikulun gorunuyo canım aydan aya?

Umarim yerleşiyordur

Ben hiç dış gebelik geçirmedim ama bu kadar yangın yanıyor gibi hissettiren ağrıda olmamıştı. Ondan biraz korktum kızlar. Cok teşekkürler güzel yorumlarınız için güzel pozitif düşünmeye devam o zaman

aynen herkeze aynı tedavıyı uyguluyorlar sordum doktora 14 yumurtadan 1 tane kalmıs sebebı ne oda orta ıyı kalıtelı neden dedım onu bilmiyoruz demezmı o kadar acılar cektım yanı
Üzülme cnm aslında bir açıklama yapabilirlerdi. Bak benimde 7 yumurtam topladı. 1 tane 5.güne kaldı oda tuttu şükür.

Ben dış gebelik gecirdim hic oyle bisi olmadi adetimi 1 2 hafta gecince inanilmaz agrilarim ayni zamanda çamur gibi akıntilarim vardi

Ay gerçekten gönlümü ferahlatti bu yazdıklarınız dış gebelikte ağrı ve süreç bambaşka demek ki. Size de geçmiş olsun, en kısa sürede bebişinize kavusun inşallah

kızlar kaç gündür acaba transfer olanlar ne tür belirtiler yaşıyor diye araştırırken bu listeyi buldum. Benim gibi merak edenler vardır belki diye burada da paylaşayım dedim

Kızlar bugün transfer gününü de sayarsak 5. gün. Sabahtan beri çok şiddetli bel ağrısı var bende bir de şeffaf akıntı başladı. Ayrıca progesteron jel kullanıyorum önceden jel beyaz olarak iç çamaşırıma biraz akardı bir kaç gündür jel hiç akmıyor. Kasıklarımda da gerginlik var

Benım tsh normal degerlerdeydi 1.6 1.7 falandı hep estrofemi almadan once estrofem tsh ımı arttrdı 2.63 oldu doktorumda estrofem bazı bunyelerde yapabılıyo dedi. Bende sabah 8 de içiyorum estrofemi euthyrox 10.30 11.00 gbi içiyorum ama bılmıyodum etkıledgnı 25 lik kullanıyorum ben sen kaçlık kullanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…