- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.981
Merhaba canım hayırlı olsun aramıza hoş geldin listeye ekledim senide , hayırlı haberler alalım inşallah ♥Merhaba arkadaşlar. Benim de dün transferim gerçekleşti. 3. Gün embriyosu iki tane koyuldu. Bağışıklık güçlendirici serum takıldı transfer öncesi ve sonrasında. 20 Kasım test günüm. Hepimize bol şans diliyorum
hayırlı olsun canım tek embriyo mu çift mi bide kaçıncı gün embriyosu olacakHerkse mrb.lar bnde doktordan geldim şimdi transfer sürecine girmiş bulunmaktayım estrofm corosbn folbial verdii banada doktrm.29 kasımda transfrm olucak insalah
Sizinkide sonradan cikmis hayirlsiis inslalahEsteofem ilk bes gun bnde gun de 2 ondan sonra 5 gün 3 sonra 4 e cikarti corasbnde folbiol gun de 1
amin canım inşallah bu son olur, rabbim yüzünü güldürsün ♥Merhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadıen son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH
hayır canım bence onlarla alakalı değildir, kan gelmediği sürece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Kızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya(
Burdada herkes hamılekızlar kaç gündür acaba transfer olanlar ne tür belirtiler yaşıyor diye araştırırken bu listeyi buldum. Benim gibi merak edenler vardır belki diye burada da paylaşayım dedim
ahhh canımm benim dün 14 gün gecikti doktora gittim ilaç verdi şuan onu kullanıyorumGunaydinlar
Ya ben adet olmuyorummmm gicik oldum
Son 3 senedir 24. Gun adet olurum asla saati bile degismez
Opudan sonra bile 24. Gun adet oldum
Bu ikinci adet olacak transfere basliycaz tam 4 gun gecti adetim
Test yapiyorum o da negatif cikiyo çıldırıcaaammmm
Gelmedi beybi sen de durumlar nasıl?
kız dur bakalım hemen negatif düşünme daha erken pozitif düşün pozitif olsunSelam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.
Benımde aynı kullanımım su an 3 kere alıyorum bugun son yarın 4 tane almaya başlıcamEsteofem ilk bes gun bnde gun de 2 ondan sonra 5 gün 3 sonra 4 e cikarti corasbnde folbiol gun de 1
Ben de çok belirti var bel ağrısı bugün çok şiddetli. Kasıklarda gerginlik, göğüslerim de yavaş yavaş acımaya başladı. Rahmimde hareketlilik var hissediyorum. Şeffaf akıntım da başladı bugün. Yatınca daha iyiyim. Bunların hepsi estrofem ve progesteronun oyunu da olabilir tabi.Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Progesteron jel mi kullanıyorsun canım?Kızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya(
Hayırlı olsunnnnnnnnnnMerhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize duaediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Ayyy ne güzel sağlıkla gelsin bebisMerhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize duaediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallahMerhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize duaediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
hahah aynen öyle olacak bakalım gün doğmadan neler doğarElele verip transfere gıdıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?