Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım dna hasar testi yapıldı mı. Sprem de problem olmasa bile dna hasar varsa dollenmiyor yumurtalar

aynen herkeze aynı tedavıyı uyguluyorlar sordum doktora 14 yumurtadan 1 tane kalmıs sebebı ne oda orta ıyı kalıtelı neden dedım onu bilmiyoruz demezmı o kadar acılar cektım yanı

Kuzum kabız değilim çok şükür rahat cikabilirim ama gaz çok var malesf dün geceden beri..kayısı yedim sabah aç karnına,aynı zamanda havuç suyu taze sıkılmış içtim kahvaltıda,yoğurt yedim içine haslanmis yumurta beyazı yedim rahat çıktım arkdşlar çok şükürama gaz şikayetim karın ağrısı sancı şeklinde olunca gece korktum bisy olmamistir dimi ikinmadim da..

eger ozel sizi zorlayacaksa ve calisma imkanin varsa sana Starbucks lari tavsiye edebilirm. Gecen sene Dr um bize soylemisti. Starbucks sirketleri calisanlarinin Tup bebek tedavi masraflarini karsiliyormus. Benim yasadigim yerde oyle, dusunursen bilgi alabilirsin...

sagolasin... eger kabizlik yasarsan bunlari alin diye esime surup ve ilac ismi vermislerdi. ben dogal yolla halledeyim diye istemedim. eger sana kayisi vb faydasi olmazsa surup deneyebilirsin.
2 tane kuru erigin üstüne su için boş mideye. Kabızlık tarih oluyor.

Gunaydinlar
Ya ben adet olmuyorummmm gicik oldum
Son 3 senedir 24. Gun adet olurum asla saati bile degismez
Opudan sonra bile 24. Gun adet oldum
Bu ikinci adet olacak transfere basliycaz tam 4 gun gecti adetim
Test yapiyorum o da negatif cikiyo çıldırıcaaammmm

Benim de 3. Tedavim ve ben de 3.'de orayı tercih ettim. 5. Güne giden embriyom hiç olmadı. Burda 4 tanesi gitti. Ve 8 döllenmiş yumurtadan. Eşin hiç tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı?

Allah korusun bebekle alakalı kötü bişey olsa kırmızı olurdu. Vajinal mukus anladigim kadariyla. Yoğun gelmiş sadece.

zorlıycak ama yapacak bısey yok malesef 15.000 tl falan kredı cektık yetmezse artık borc buluruz

Selam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…