- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.901
Canım dna hasar testi yapıldı mı. Sprem de problem olmasa bile dna hasar varsa dollenmiyor yumurtalarvalla 2 tüp bebekde devlette oldu ilkinde 3 yumurta toplandı 1 tanesı 3 gune geldı transfer oldu 2. tüp bebekte 14 yumurta toplandı sadece 2 tanesı 5 gune geldı 1 tanesı transfer oldu digeri top 1 tane bile donmus emrıyo yok bende yumurtalar kaliteisnden ve spermden şüphelenıyorum ama devlette ilgi sıfır o yuzden artık her seyı göze aldım mecbur özele gidicem
İşte genelde yarısı boş oluyor ya ya sağlıksız olursa ii bulunamazsa die endişe ediyorum inş öle olmazÖnemli olan kalitesi canım benden 15tane toplandı 8 tane içi dolu çıkmıştı sadece
aynen herkeze aynı tedavıyı uyguluyorlar sordum doktora 14 yumurtadan 1 tane kalmıs sebebı ne oda orta ıyı kalıtelı neden dedım onu bilmiyoruz demezmı o kadar acılar cektım yanıCnm işallah sonuca ulaşırsınız. Bahçecinin laboratuvar ı iyi diye duydum. Bende aşılama ve tüp bebek yaptırdım devlette. Mantıkları 3 rapor hakkı var zaten illaki olur.bana şeffaf gelmediler. Şimdi özeldeyim sonuç bekliyorum
Ne çabukkk benim 3 gibi olucak büyük ihtimalle dikkat et canım Rabbim yüzümüzü güldürsünGünaydın kızlar ben bebislerimi aldım geldim
Canım dna hasar testi yapıldı mı. Sprem de problem olmasa bile dna hasar varsa dollenmiyor yumurtaYapı
yok canım yapılmadı ama doktorun biri istemişti yaptırıcaz zaten bahcecı istiyormusCanım dna hasar testi yapıldı mı. Sprem de problem olmasa bile dna hasar varsa dollenmiyor yumurtalar
Kuzum kabız değilim çok şükürCnm bende hem fitil hem iğne oluyorum günlük. Bendede çok gaz vardı. Su iç aralıklı yürü. Bu gaz kabızlıktansa eğer duphalak diye şurup var ondan kullan. Dr una danışarak. Çünkü bana kabız olmicaksın ve ıkınmicaksın dediler
eger ozel sizi zorlayacaksa ve calisma imkanin varsa sana Starbucks lari tavsiye edebilirm. Gecen sene Dr um bize soylemisti. Starbucks sirketleri calisanlarinin Tup bebek tedavi masraflarini karsiliyormus. Benim yasadigim yerde oyle, dusunursen bilgi alabilirsin...valla 2 tüp bebekde devlette oldu ilkinde 3 yumurta toplandı 1 tanesı 3 gune geldı transfer oldu 2. tüp bebekte 14 yumurta toplandı sadece 2 tanesı 5 gune geldı 1 tanesı transfer oldu digeri top 1 tane bile donmus emrıyo yok bende yumurtalar kaliteisnden ve spermden şüphelenıyorum ama devlette ilgi sıfır o yuzden artık her seyı göze aldım mecbur özele gidicem
2 tane kuru erigin üstüne su için boş mideye. Kabızlık tarih oluyor.sagolasin... eger kabizlik yasarsan bunlari alin diye esime surup ve ilac ismi vermislerdi. ben dogal yolla halledeyim diye istemedim. eger sana kayisi vb faydasi olmazsa surup deneyebilirsin.
İnşallah cnm benimde iç camasirama geliyor ama bu biraz değişik geldi ya sağolun canlarOdur kuzum korkma benim de çamaşırıma böyle sıvı geliyor içerde erişenler
Ayyy hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm benimCnm illa leke olcak diye bir şey yok benim bugün 10.günüm hiç lekelenmem olmadı. Kan verdim bekliyorum
Benim de 3. Tedavim ve ben de 3.'de orayı tercih ettim. 5. Güne giden embriyom hiç olmadı. Burda 4 tanesi gitti. Ve 8 döllenmiş yumurtadan. Eşin hiç tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı?Merhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadıen son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH
Gelmedi beybi sen de durumlar nasıl?
Hadi hayirli sonuclar gelsinGünaydın kızlar ben bebislerimi aldım geldim
Ben sokturucuye dün başladımGelmedi beybi sen de durumlar nasıl?
Allah korusun bebekle alakalı kötü bişey olsa kırmızı olurdu. Vajinal mukus anladigim kadariyla. Yoğun gelmiş sadece.Kızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya(
Biteli 2 gün oldu . Seni bekliyor galibaBen sokturucuye dün başladımgelmek uzeredir senin ki hazirlikli ol
zorlıycak ama yapacak bısey yok malesef 15.000 tl falan kredı cektık yetmezse artık borc buluruzeger ozel sizi zorlayacaksa ve calisma imkanin varsa sana Starbucks lari tavsiye edebilirm. Gecen sene Dr um bize soylemisti. Starbucks sirketleri calisanlarinin Tup bebek tedavi masraflarini karsiliyormus. Benim yasadigim yerde oyle, dusunursen bilgi alabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?