- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.541
Amin inşallah öyle olurHayırlı olsun inşaallah.
Canım Gözünaydin hayirlsii olsunMerhaba kızlar klinikten aradılar 5 yumurtanın 2si iyi ilerledi 3 geriden gidiyor dediler yarın sabah transfer olacaksınız dediler
Fazla olacağını sanmıyorum canımBende ara sıra ıhlamur içtim ya transfer için tedavıdeyım daha transfer olmadım. Bi de her gun ya 1 adet nar yedım ya da suyunu içtim yarım bardak inş bişey olmaz bi de fazla kalınlık olursa yandım
Hayırlı olsun canım benim de yarın inşaallah beraber sonucumuzu öğrenicez inşaallahpembiss123 trandfe tarihim 10 Kasım 3 gün embriyosu çift embriyo
Çok sağol canım
Amin Allah razı olsun canımCanım Gözünaydin hayirlsii olsun
Senin taze transfer miHayırlı olsun canım benim de yarın inşaallah beraber sonucumuzu öğrenicez inşaallah
Yok canım dondurulmuş benimSenin taze transfer mi
Nasıldı korkulacak birsey değildi dimi bebeğimi koydukları anı gördün müÇok sağol canımherşey yolunda gitti şükür, geldik eve. Şimdi dinlenme zamanı
İnşAllah pozitifi görürsün canım hayrlısı olsunYok canım dondurulmuş benim
canım hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerle gel ♥pembiss123 trandfe tarihim 10 Kasım 3 gün embriyosu çift embriyo
hadi güzel haberlerle gel canım beniimmm ♥Çok sağol canımherşey yolunda gitti şükür, geldik eve. Şimdi dinlenme zamanı
İnşAllah pozitifi görürsün canım hayrlısı olsun
Hiç korkulcak bişe yok, ultrasonda gördüm canımNasıldı korkulacak birsey değildi dimi bebeğimi koydukları anı gördün mü
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin çok sağolhadi güzel haberlerle gel canım beniimmm ♥
İnşAllah canımBeraber inşaallah
Çok teşekkürler kuzum
Bana ayın 22 sinde yap dedi ama ben 20 sinde yapıcam inşaallah 10 gün olmuş oluyor zaten çıkar büyük ihtimalleİnşAllah canım12. Gün mü test yapmak lazım bunun içinde 3. Gün 5. Gün farkediyor mu
Bu arada 3. Gün embriyolar biraz daha geç çıkabiliyormuş benim 5. GünİnşAllah canım12. Gün mü test yapmak lazım bunun içinde 3. Gün 5. Gün farkediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?