- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.521
Bu nar suyunu ve diğer bitkisel ürünleri de hafife almamak gerek. Ben iğneleri kullanırken grip olmuştum ilaç içemiyorum bari adaçayı içeyim dedim. O da benim östrojen hormonumu fırlattı ve bu yüzden OPU dan sonra transfer olamadım. Dondurdular embriyoları. 3 ay dinlenecek vücudun dediler. Tabi ben doktoruma adaçayı içtiğimi söyleyemedim, çünkü hiç ilaç ve bitkisel çay kür vs kullanma demişti. Doktorları dinlemek gerekSöylemedi canım 2. Günkü kalınlığı bilmiyorum o yüzden. Evet estrofemi bence de bana çok verdi. Daha fazla içen de var tabi ama bilemedim. İnşallah tutar bakalım tutmazsa ikinci transfere sorucam
canım aralığıda bu gruba dahil edeceğiz yani en azından buradaki aralık için bekleyen arkadaşlarla beraber yine aynı çatı altında olalımpembiss123 canımmm ben açtım aralık için ama kızlar tablo istiyor bende beceremedim. İstersen sen ayrı bir topik aç biz sana katılalım
Bencede canım alıştık birbirimize ayrılmayalım Kasım aralık fark etmezcanım aralığıda bu gruba dahil edeceğiz yani en azından buradaki aralık için bekleyen arkadaşlarla beraber yine aynı çatı altında olalımben buradan ayrılmayı hiç istemiyorum
Bitki çayları tedavinin en başından beri yasak zatenBu nar suyunu ve diğer bitkisel ürünleri de hafife almamak gerek. Ben iğneleri kullanırken grip olmuştum ilaç içemiyorum bari adaçayı içeyim dedim. O da benim östrojen hormonumu fırlattı ve bu yüzden OPU dan sonra transfer olamadım. Dondurdular embriyoları. 3 ay dinlenecek vücudun dediler. Tabi ben doktoruma adaçayı içtiğimi söyleyemedim, çünkü hiç ilaç ve bitkisel çay kür vs kullanma demişti. Doktorları dinlemek gerek
Ya evet yapacakları bi iş var tutunup büyümekValla bize neler cektiriyolar
valla öyle hepinizle bir bağ kurdum benBencede canım alıştık birbirimize ayrılmayalım Kasım aralık fark etmez
ben duphaston kullanacağımTarlusal canım sen
Ooo süperKizlar simdi doktordan opudan sonraki adetimdi hersey yolunda cok sukur kan vs transfer hazirliklari inslalah baslayacak 2 tane ilac verdiler estrofem ve coraspirin 12 gun sonra kontrol var Inslalah ona gore transfer tarihini belirlicez
Yoğurt yumurta muz ceviz badem yiyorum ben her günKızlar transfer sonrası günlük bir miktar ananas, avakado, yoğurt, yumurta, kabak çekirdeği, kivi, yarım muz, ceviz, fındık, ve az miktarda süt tüketen var mı?
Bana da doktor ve hemşire söyledi. Yiyorum ben de ne yapayımYoğurt yumurta muz ceviz badem yiyorum ben her gün
Bana kimse birşey demedi faydalı olduğuiçin yiyorum
Bende ara sıra ıhlamur içtim ya transfer için tedavıdeyım daha transfer olmadım. Bi de her gun ya 1 adet nar yedım ya da suyunu içtim yarım bardak inş bişey olmaz bi de fazla kalınlık olursa yandımBitki çayları tedavinin en başından beri yasak zatenben en fazla 3-4 gün içmişimdir o kadar etkisinin olacağını sanmıyorum bir de söylüyorlar genel anlamda ne yasaksa mesela transferden sonra yasak nar. Yine de bi sıkıntı yoksa kalınlaşmada içilmese iyi olur. Bir de havuç suyu içtim iki gündür onu da içmeyeyim bari ne olur ne olmaz.
O zamannn kızlara söylüyorummm buraya gelsinlerrrcanım aralığıda bu gruba dahil edeceğiz yani en azından buradaki aralık için bekleyen arkadaşlarla beraber yine aynı çatı altında olalımben buradan ayrılmayı hiç istemiyorum
Hayırlı olsun inşaallah.pembiss123 trandfe tarihim 10 Kasım 3 gün embriyosu çift embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?