Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım aslında embrıyo sayımda az degıldi 6 adet embrıyom vardı 3 u 1. Kalite 3 ü 2. Kalite idi dondurduk. Evet her zaman doğal ortamı ana rahmı en iyisidir fakat gecen gun doc dr gökalp oner var onun canlı yayınını dınledım orda 3. Gun emb ben transfer etmıyorum ücretlerini geri iade edıyorum yıne etmıyorum cunku 3. Gun emb rahme tutunacak reseptör olmuyo 5. Gundekılerde oluyo dedı kafamı karıstrdı. Benımde tanıdıgım bir sürü 3. Gun emb gebe kalanlar var o zaman kimse kalamazdı ki neden oyle dedı anlamadım

Benımde yumurta toplamadan once 11 falan oluyodu. Senınde uzun protokolmuydu? Ben ilaçlara adetın 5. Gunu başladım onu 1. Gun saydı 21. Gun transfer dedı fakat lucrinde vuruldum ben. Keşke bi doktoruna sorsaydın

Canım benim 3.gün 7 embriyom vardı ama transfer yaptılar, sebep olarak da Ayrıntılı açıklama yapmadı doktor açıkçası. Ama sen bence bunları kafana takma, tutacaksa o bebek anne rahminde bölünüp tutunacak zaten.

Canım bir şey daha soracağım sana. Peki bu 6 embriyonun 6 sı da mı 3. günde donduruldu? Her anne adayının durumuna, özelliğine göre doktorlar kişiye özel bir tedavi uyguluyor. Yani her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Senin doktorunun da bir bildiği vardır. Sonuca odaklan bence, senin minnoş da 3. gün embriyosu olarak tutunur. Çok örneği var bunun.

Son düzenleme:
Dogru soyluyosun vardır bir bildgi doktorun kafaya takmamak lazım inşallah anne olalımda

Canım bir şey daha soracağım sana. Peki bu 6 embriyonun 6 sı da mı 3. günde donduruldu?
Evet canım 3 iyi kalite 1 tüpte 3 tane 2. kalite başka tüpte donduruldu. Hemşirede dedıki belkide transferden 2 gun once cozdurup 5e göturur hoca hiç belli olmaz falan dedı. Acıklama yapmadılar yani

Evet canım 3 iyi kalite 1 tüpte 3 tane 2. kalite başka tüpte donduruldu. Hemşirede dedıki belkide transferden 2 gun once cozdurup 5e göturur hoca hiç belli olmaz falan dedı. Acıklama yapmadılar yani
Her anne adayının durumuna, özelliğine göre doktorlar kişiye özel bir tedavi uyguluyor. Yani her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Senin doktorunun da bir bildiği vardır. Sonuca odaklan bence, senin minnoş da 3. gün embriyosu olarak tutunur. Çok örneği var bunun.

Bi de doktorum zaten 3 te 1 i saglıklı olarak gider 5. Gune demişti belkide emb kaybı olmaması için dondurdu 3. Gunde. Daha onceden dondurulmuş 5. Gun emb da var ama onu koymıcaz

Benım tanıdıgımda oldu aynı olay kadın 38 yasındaydı 3 yumurtası vardı 3 ü de döllendi ve 3 ünüdr koydular 3. Gun emb olarak. İkizleri var su an rabbım ol derse oluyor

Dogru soyluyosun vardır bir bildgi doktorun kafaya takmamak lazım inşallah anne olalımda
Göz önünde bulundurdukları bir çok kriter var sanırım ve hepsini biz hastalara açıklamak ve anlamamızı sağlamak çok zor, o yüzden üstünkörü anlatıyorlar canım.

Bi de doktorum zaten 3 te 1 i saglıklı olarak gider 5. Gune demişti belkide emb kaybı olmaması için dondurdu 3. Gunde. Daha onceden dondurulmuş 5. Gun emb da var ama onu koymıcaz
E tamam canım benim durum daha iyi anlaşıldı şimdi. Doktorun ne güzel olasılık artırmış. Dedim ya hastaya göre yöntemleri değişiyor. Çok şükür bi dolu embriyon var ve 3. ve 5. gün olarak da ayrı ayrı var. İçini ferah tut, takılma her şeye. Güzel haberler bekliyoruz senden de

Söylemedi canım 2. Günkü kalınlığı bilmiyorum o yüzden. Evet estrofemi bence de bana çok verdi. Daha fazla içen de var tabi ama bilemedim. İnşallah tutar bakalım tutmazsa ikinci transfere sorucam

Benımde yumurta toplamadan once 11 falan oluyodu. Senınde uzun protokolmuydu? Ben ilaçlara adetın 5. Gunu başladım onu 1. Gun saydı 21. Gun transfer dedı fakat lucrinde vuruldum ben. Keşke bi doktoruna sorsaydın
Yok canım kısa protokoldü. Bana bir de 2. Günü başlattı düşün estrofemi lucrini rahim dinlendirmede 2. Gün yumurtlamayı baskılasın diye kullandım. Sonraki adetin 2. Günü de estrofeme başladım. Bu ay kalınlığı hiç söylemedi bana doktor. En son merak edip tam transferden önce ameliyathanede hemşirelere sordum onlar söyledi bi hafta önceki kalınlığı. İş işten geçmişti yani. En azından kalın kalın yatağın var gömül dur diyorum embriyoya daha belasını mı istiyo sıpa

Valla bize neler cektiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…