Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bende 7 gün kullanacağım pazar günü son yani o zaman biz sizinle hemen hemen yakın bir tarihte olacağız yanıma bir yoldaş bulduğum için çok sevindim
Ayın 20sine randevu mu aldım insallah o gunlere denk gelir adetim 2. 3. Günü beraber bir süre içine gireriz

Inşallah canım hepimizin iyi olsun sunucumuz pozitif olsun benim orta kalite olunca sanki umutsuzum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum
Benımde 3. Gun emb diye biraz moralım bozuluyo ama gecen sefer transferım 5. Gundu tutmadı. Tek korkum 3. Gun emb rahıme uyumlu olmuyomuş o bazen canımı sıkıyo ama canım bu iş ne 3. Gune bakıyo ne 5 e ne kaliteye ne orta kaliteye. Gecen ay kalitesizde tuttu 3. Gun embrıyolarıda

Benim 2 embriyom da orta kalite canım senin gibi. Umutsuz olma. Çok var orta kaliteyle gebe kalan. Rabbim yardımcımız olsun
Benim de tek embriyo 3bb dediler, bir de benim transferden bi hafta ölçülen rahim kalınlığım 15 mm hiç bu kadar kalın okumadım. Doktorum gayet güzel dedi soramadım. Daha önce onda tedavi olup benzer rahim kalınlığıyla hamile kalan olmuş bir de. Ama birkaç yerde rahim 15-17 mm den daha kalın olursa da tutunma olmuyor diye okudum. Niyeyse ilkine dair ben de çok umut besleyemiyorum. Hakkımızda hayırlısı

Nar ananas cok mu tukettın canım? 15 mm nasıl oldu. Benımde 10.5 11 12 oldu daha once

3. gün embriyosu ile gebe kalan bir sürü insan var canım benim. Böyle düşünme embriyo sayısı az ise 3. gün transferi uygun görüyorlar çünkü dış ortamda 5. güne kadar yaşatmaya çalışıp embriyoyu riske atmak istemiyorlar. Yani senin dediğinin tam tersi olarak 3. günde embriyoyu doğal yaşam alanı olan rahme transfer ediyorlar orda yaşama şansı daha yüksek çünkü.

Nar ananas cok mu tukettın canım? 15 mm nasıl oldu. Benımde 10.5 11 12 oldu daha once
Aslında nar suyu içtim ama sadece birkaç gün. Bir de günde 3 estrofem kullandım esas o kalınlaştırdı bence. Zaten normal zamanda da 11. gün filan 11 mm oluyodu. 16. Gün kalınlığıydı o 23. Gün transfer yaptı bir de. Daha önce yapsa daha iyi olmaz mıydı diye düşünmeden edemiyorum.

Aradılar mı bari
Aradı canım embriyolog, ne kadar ketum bir kadın 4 embriyo dondurmuşlar AA kalite yok AB kalitedeymiş, iki iyi kaliteyi ayrı tüplere iki orta kaliteyi aynı tüpe koymuşlar bu şekilde dondurmuşlar. Bana koyulanı sordum o çok iyiydi 10 hücreliydi, 5.günde AA kalite olacak bir embriyoydu dedi. Bir de kaç senedir evlisiniz hiç gebelik oluştu mu embriyolarda sorun görünmüyor dedi. Ve bunların hepsini ağzından cımbızla aldım
Bana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.
Ben de bol bol nar tüketeyim diyordum az miktarlarda bence de sıkıntı yaşanmaz ama yine de dikkat etmekte fayda var
Tursu yasakmıymış hiç bilmiyodum tursu hatta bagırsakları calıştırır diye tüketmeyı dusunuyodum. Cunku bende kabızlık olmustu transferden sonra
Dün akşam bir kase yedim koktu diye Allah bebişleri korusun biz anneler şaşırdık ne yapacağımızı

Reglinin 2. ya da 3. günü kaçtı kalınlık canım? 3 estrofem çok gibi. 23. gün de geç gibi ama doktorunun bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Tutmaz diye bir şey yok, duyuyoruz 6 m ile de 15 m ile de tutanı. Rabbim büyük güzel haberini alırız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…