- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.481
bende 7 gün kullanacağım pazar günü son yani o zaman biz sizinle hemen hemen yakın bir tarihte olacağız6 gün canımsen?
Topiğin adını kasim~Aralık yap ikisi beraber gitsinben yavaştan yavaştan yeni topik açayım barii aralık için
Amin canım inşallah iyi olacakBenim 2 embriyom da orta kalite canım senin gibi. Umutsuz olma. Çok var orta kaliteyle gebe kalan. Rabbim yardımcımız olsun
hahah mantiklıııTopiğin adını kasim~Aralık yap ikisi beraber gitsin
Ayın 20sine randevu mu aldım insallah o gunlere denk gelir adetim 2. 3. Günü beraber bir süre içine girerizbende 7 gün kullanacağım pazar günü son yani o zaman biz sizinle hemen hemen yakın bir tarihte olacağızyanıma bir yoldaş bulduğum için çok sevindim
Benımde 3. Gun emb diye biraz moralım bozuluyo ama gecen sefer transferım 5. Gundu tutmadı. Tek korkum 3. Gun emb rahıme uyumlu olmuyomuş o bazen canımı sıkıyo ama canım bu iş ne 3. Gune bakıyo ne 5 e ne kaliteye ne orta kaliteye. Gecen ay kalitesizde tuttu 3. Gun embrıyolarıdaInşallah canım hepimizin iyi olsun sunucumuz pozitif olsun benim orta kalite olunca sanki umutsuzum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum
Benim de tek embriyo 3bb dediler, bir de benim transferden bi hafta ölçülen rahim kalınlığım 15 mm hiç bu kadar kalın okumadım. Doktorum gayet güzel dedi soramadım. Daha önce onda tedavi olup benzer rahim kalınlığıyla hamile kalan olmuş bir de. Ama birkaç yerde rahim 15-17 mm den daha kalın olursa da tutunma olmuyor diye okudum. Niyeyse ilkine dair ben de çok umut besleyemiyorum. Hakkımızda hayırlısıBenim 2 embriyom da orta kalite canım senin gibi. Umutsuz olma. Çok var orta kaliteyle gebe kalan. Rabbim yardımcımız olsun
ayyy öyle sevindimkii şuan yalnız olmadığımaaa, birden daha güçlü hissettim kendimiAyın 20sine randevu mu aldım insallah o gunlere denk gelir adetim 2. 3. Günü beraber bir süre içine gireriz
hangi ilacı kullanıyorsunuzAyın 20sine randevu mu aldım insallah o gunlere denk gelir adetim 2. 3. Günü beraber bir süre içine gireriz
Ahhh bu hormonlr mafediyor biziKızlar estrofem kullanıyorum deli gibi uyuyorum ya sizdede oldu mu
Tarlusal canım senhangi ilacı kullanıyorsunuz
Nar ananas cok mu tukettın canım? 15 mm nasıl oldu. Benımde 10.5 11 12 oldu daha onceBenim de tek embriyo 3bb dediler, bir de benim transferden bi hafta ölçülen rahim kalınlığım 15 mm hiç bu kadar kalın okumadım. Doktorum gayet güzel dedi soramadım. Daha önce onda tedavi olup benzer rahim kalınlığıyla hamile kalan olmuş bir de. Ama birkaç yerde rahim 15-17 mm den daha kalın olursa da tutunma olmuyor diye okudum. Niyeyse ilkine dair ben de çok umut besleyemiyorum. Hakkımızda hayırlısı
Valla ya akşam 9 gbi uyumaya başlıyorum sabah 7.30 gbi kalkıyorumAhhh bu hormonlr mafediyor bizi
3. gün embriyosu ile gebe kalan bir sürü insan var canım benim. Böyle düşünme embriyo sayısı az ise 3. gün transferi uygun görüyorlar çünkü dış ortamda 5. güne kadar yaşatmaya çalışıp embriyoyu riske atmak istemiyorlar. Yani senin dediğinin tam tersi olarak 3. günde embriyoyu doğal yaşam alanı olan rahme transfer ediyorlar orda yaşama şansı daha yüksek çünkü.Benımde 3. Gun emb diye biraz moralım bozuluyo ama gecen sefer transferım 5. Gundu tutmadı. Tek korkum 3. Gun emb rahıme uyumlu olmuyomuş o bazen canımı sıkıyo ama canım bu iş ne 3. Gune bakıyo ne 5 e ne kaliteye ne orta kaliteye. Gecen ay kalitesizde tuttu 3. Gun embrıyolarıda
Ben transferden önce ilk kez kullandığımda ilk hafta uyku hali olmuştu bir de başağrısı olmuştu canım. Ama şimdi vücudum alıştı. Uyukumu getirmiyor artıkKızlar estrofem kullanıyorum deli gibi uyuyorum ya sizdede oldu mu
Aslında nar suyu içtim ama sadece birkaç gün. Bir de günde 3 estrofem kullandım esas o kalınlaştırdı bence. Zaten normal zamanda da 11. gün filan 11 mm oluyodu. 16. Gün kalınlığıydı o 23. Gün transfer yaptı bir de. Daha önce yapsa daha iyi olmaz mıydı diye düşünmeden edemiyorum.Nar ananas cok mu tukettın canım? 15 mm nasıl oldu. Benımde 10.5 11 12 oldu daha once
Aradı canım embriyolog, ne kadar ketum bir kadınAradılar mı bari
Ben de bol bol nar tüketeyim diyordumBana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.
Dün akşam bir kase yedim koktu diyeTursu yasakmıymış hiç bilmiyodum tursu hatta bagırsakları calıştırır diye tüketmeyı dusunuyodum. Cunku bende kabızlık olmustu transferden sonra
Reglinin 2. ya da 3. günü kaçtı kalınlık canım? 3 estrofem çok gibi. 23. gün de geç gibi ama doktorunun bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Tutmaz diye bir şey yok, duyuyoruz 6 m ile de 15 m ile de tutanı. Rabbim büyük güzel haberini alırız inşaallahAslında nar suyu içtim ama sadece birkaç gün. Bir de günde 3 estrofem kullandım esas o kalınlaştırdı bence. Zaten normal zamanda da 11. gün filan 11 mm oluyodu. 16. Gün kalınlığıydı o 23. Gün transfer yaptı bir de. Daha önce yapsa daha iyi olmaz mıydı diye düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?