- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.461
Yaa olmaz mı bence kesin varKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa olmaz mı bence kesin varKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Hiç belirti olmadıBelirti var mıydı canım sende
amin canım ya sonu güzel olsun yeterki dediğin gibi :)Olsun canım kist olmasın da ilaç kullanınca regl olursun hiç dert etme. Beklemek yoruyor insanı, ama az kaldı birazcık daha sabret, sonu güzel olacak inşallah
hadi hayırlı olsun canıımmm çok sevindiim ♥Hiç belirti olmadı
Benim de 3. Günüm canım. Belirti varsa da anlamıyorum canım aşırı gazım oldu, kabızlık oldu filan. Bazen adet olacak gibi belim ve karnım ağrıyo onun haricinde. Belirtiye ya da tam tersine yormuyorum. Kendi kendime belirti aramıcam demiştim transferden önce. Çünkü ilaçların da belirtiye benzer yan etkisi oluyormuş.Olabilir canım senin kaçıncı günün belirtin var mı? Benim transfer sonrası 3.günüm sadece cok nadir bacaklarımda çekilme oluyor başka hiç bir belirtim yok
Hiç sıkıntı etme hayırlısı böyle de vardır bundada bir hayir. Ben hazirandaa ilk görüşmeye gittiğimde doktor maksimum 2 ayda transfer olmuş olur dedi 5 ayı buldu nerdeyse sonu güzel olsun canimbu arada ben hala regl olmadım bugün doktora gittim ilaç verdi neyseki kist yok. sanırım benim transferde aralıkta olacak
Doğru canım belirti aramamak lazım ben bir negatif alınca acaba farklı bir şey var mı diye sürekli düşünüyorumBenim de 3. Günüm canım. Belirti varsa da anlamıyorum canım aşırı gazım oldu, kabızlık oldu filan. Bazen adet olacak gibi belim ve karnım ağrıyo onun haricinde. Belirtiye ya da tam tersine yormuyorum. Kendi kendime belirti aramıcam demiştim transferden önce. Çünkü ilaçların da belirtiye benzer yan etkisi oluyormuş.
Hayırlı olsun canım. Benim de 6 kasım transfer günü 18 kasım kan testi. Benim de dondurulmuş 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Güzel haberlerini bekliyorum.Merhabalar 5 Kasım transfer 16 Kasım test günü beklemek kötü ya kendinde belirti aramak daha kötü ilk deneyim 5.gün embiryosu 2 adet orta kalite
Kabızlıgı progesteron yapıyor banada yapmıştıBenim de 3. Günüm canım. Belirti varsa da anlamıyorum canım aşırı gazım oldu, kabızlık oldu filan. Bazen adet olacak gibi belim ve karnım ağrıyo onun haricinde. Belirtiye ya da tam tersine yormuyorum. Kendi kendime belirti aramıcam demiştim transferden önce. Çünkü ilaçların da belirtiye benzer yan etkisi oluyormuş.
Kızlar benim de transferin 3. günü. Bacaklarımda çekilme, bel ve kasık ağrısı bir de kalbimde hızlı atma var. Kasık ağrım 2 gün çekilme şeklindeydi bugün adet olacakmışım gibi bir ağrıya dönüştü. İştahım çok açıldı bir de.Kabız olmayayım diye süt içiyorum. İlaçların etkisi de olabilir tabi.Benim de 3. Günüm canım. Belirti varsa da anlamıyorum canım aşırı gazım oldu, kabızlık oldu filan. Bazen adet olacak gibi belim ve karnım ağrıyo onun haricinde. Belirtiye ya da tam tersine yormuyorum. Kendi kendime belirti aramıcam demiştim transferden önce. Çünkü ilaçların da belirtiye benzer yan etkisi oluyormuş.
Evet canım progestron yapıyormuş, beter etti beniKabızlıgı progesteron yapıyor banada yapmıştı
Inşallah canım hepimizin iyi olsun sunucumuz pozitif olsun benim orta kalite olunca sanki umutsuzum ama olumlu düşünmeye çalışıyorumHayırlı olsun canım. Benim de 6 kasım transfer günü 18 kasım kan testi. Benim de dondurulmuş 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Güzel haberlerini bekliyorum.
aynen canımmm hayırlı zaman ne zamansa o zamanı bekleyeceğiz moral bozmak yok ha bu ay olmuş ha bir dahaki ayHiç sıkıntı etme hayırlısı böyle de vardır bundada bir hayir. Ben hazirandaa ilk görüşmeye gittiğimde doktor maksimum 2 ayda transfer olmuş olur dedi 5 ayı buldu nerdeyse sonu güzel olsun canim
Benim 2 embriyom da orta kalite canım senin gibi. Umutsuz olma. Çok var orta kaliteyle gebe kalan. Rabbim yardımcımız olsunInşallah canım hepimizin iyi olsun sunucumuz pozitif olsun benim orta kalite olunca sanki umutsuzum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum
Bahsettiklerin okuduğum kadarıyla ilaçların etkisi canım. Bize hamileymişiz gibi hazırlasın vücut kendini diye hormonlar veriliyor ya. Belirtilerin çoğu o yüzdenmiş pozitiften sonra daha çok hamileliğe dair belirti oluyormuş.Kızlar benim de transferin 3. günü. Bacaklarımda çekilme, bel ve kasık ağrısı bir de kalbimde hızlı atma var. Kasık ağrım 2 gün çekilme şeklindeydi bugün adet olacakmışım gibi bir ağrıya dönüştü. İştahım çok açıldı bir de.Kabız olmayayım diye süt içiyorum. İlaçların etkisi de olabilir tabi.
Bende buguj söktürücü kullanmaya başladım olsun varsın kaç gün kaldı surdaaynen canımmm hayırlı zaman ne zamansa o zamanı bekleyeceğiz moral bozmak yok ha bu ay olmuş ha bir dahaki ay
aaa bende bugün başlıyorum siz kaç gün kullanacaksınız :)Bende buguj söktürücü kullanmaya başladım olsun varsın kaç gün kaldı surda
6 gün canım sen?aaa bende bugün başlıyorum siz kaç gün kullanacaksınız :)