- Konu Sahibi pembiss123
- #3.421
Yeme olarak neler tuketiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 4. Günüm canımTransfer hariç kaçıncı günün canım
Ya çok tesekurler.Günaydın kizlar
Bugün transfer olacak arkadaşlarım hepinize bol şanslar. Rabbim yardımcınız olsun bebisleri alın gelin
Bunu ilk defa duydum neye yarıyomuş canımBana özellikle bir kase yoğurt içine yumurta beyazı rendeleyip hergun tuketmemi söylediler
Bende de yok bir belirti ama çok erken diye kendimi avutuyorum benTransfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Haftada 2 balık, onun haricinde normal beslenmeye devam ama her gün yumurta, çiğ kuruyemişler, meyve, ayran veya yoğurt tüketmeye çalışacağım canım.Neler tuketiyorsunuz
Protein ağırlıklı beslen diye haftada iki gün balık iki gün kurubaklagil nohut fasulye her sabah yumurta beyazı rendeleyip bir kase yoğurdun içine tüket beyaz ekmek yasak avakado ananas cig badem nar tüket denildi 10-15 bardak su tüket denildi birde havuc iki tane tüket denildi acı ekşi turşu yasak ama en çok yumurta beyazını bir kase yoğurdun içine rendeleyip tüket denildi üstünde çok durdu bende yapıyorum bakalım ne olacakBunu ilk defa duydum neye yarıyomuş canım
Ne kadar güzel açıklamalı anlatmışlar bana hiçbir şey söylemediler Sağol canım paylaştığın içinProtein ağırlıklı beslen diye haftada iki gün balık iki gün kurubaklagil nohut fasulye her sabah yumurta beyazı rendeleyip bir kase yoğurdun içine tüket beyaz ekmek yasak avakado ananas cig badem nar tüket denildi 10-15 bardak su tüket denildi birde havuc iki tane tüket denildi acı ekşi turşu yasak ama en çok yumurta beyazını bir kase yoğurdun içine rendeleyip tüket denildi üstünde çok durdu bende yapıyorum bakalım ne olacak
Sağoll canım benim inşallaahh yaGünaydın kızlar bebişlerinizi kapıp gelin, her şey içinize sinsin inşallah bugün
talena S Seldadogan Kriel
Rica canım doktorun dediklerini uyguluyorum bakalım ne olacak klozet kullanılsın denildi sicak su ile dus yok ılık 10 dk düş ayakta alınacak bunlarda denildiNe kadar güzel açıklamalı anlatmışlar bana hiçbir şey söylemediler Sağol canım paylaştığın için
En güzel bekleyiş hayırlısı olur inşallah umduğundan daha iyi geçer inşallahAminn inşallah dua edin az kaldi heyecanla bekliyoruz eşimle
Aradılar mı bariMükemmel bir süreç yaşa inşallah canım ederiz tabi ki
Normalde sabah 10da arıyordu hep, e bugün pazar diye bekledim 6ya kadar sonra da çıkmışlardır rahatsız etmiyim diye ben aramadım Yarın öğreniriz inşallah artık
Aa şifa olsun böyle hiç duymamıştım öyle de bir deneyeyim bakalım
Aynen canım ya endişelendim açıkçası, gelişimleri mi durdu acaba donduramadılar mı diye inşallah bakalım, yarın ola hayrola
Amiiiiiinnn ağzın bal yesin. Müjdelenelim hep beraberYok bence ben.Kasım ayını şahane embriyom ile kapatacağım.Sonra gelsin gebelik haberleri
Bana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.Ne kadar güzel açıklamalı anlatmışlar bana hiçbir şey söylemediler Sağol canım paylaştığın için
benim için en zor bekleyiş, embriyoların gelişimiydi. Onlar tamam ya gerisi hiiiiiç sıkıntı değil ☺Geç olsun güç olmasınn beklemesi zor olsada
Ben dün cok küçük bir lokma çikolata yedim ya bir. Şey olur mu kiBana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.