• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bunu ilk defa duydum neye yarıyomuş canım
Protein ağırlıklı beslen diye haftada iki gün balık iki gün kurubaklagil nohut fasulye her sabah yumurta beyazı rendeleyip bir kase yoğurdun içine tüket beyaz ekmek yasak avakado ananas cig badem nar tüket denildi 10-15 bardak su tüket denildi birde havuc iki tane tüket denildi acı ekşi turşu yasak ama en çok yumurta beyazını bir kase yoğurdun içine rendeleyip tüket denildi üstünde çok durdu bende yapıyorum bakalım ne olacak

Protein ağırlıklı beslen diye haftada iki gün balık iki gün kurubaklagil nohut fasulye her sabah yumurta beyazı rendeleyip bir kase yoğurdun içine tüket beyaz ekmek yasak avakado ananas cig badem nar tüket denildi 10-15 bardak su tüket denildi birde havuc iki tane tüket denildi acı ekşi turşu yasak ama en çok yumurta beyazını bir kase yoğurdun içine rendeleyip tüket denildi üstünde çok durdu bende yapıyorum bakalım ne olacak
Ne kadar güzel açıklamalı anlatmışlar bana hiçbir şey söylemediler 🤦🏻‍♀️ Sağol canım paylaştığın için

Mükemmel bir süreç yaşa inşallah canım ederiz tabi ki 😍🥰🥰

Normalde sabah 10da arıyordu hep, e bugün pazar diye bekledim 6ya kadar sonra da çıkmışlardır rahatsız etmiyim diye ben aramadım 🤷🏻‍♀️ Yarın öğreniriz inşallah artık

Aa şifa olsun 😍böyle hiç duymamıştım öyle de bir deneyeyim bakalım 😉

Aynen canım ya endişelendim açıkçası, gelişimleri mi durdu acaba donduramadılar mı diye 🙄 inşallah bakalım, yarın ola hayrola 🙏🏻
Aradılar mı bari 🙄

Ne kadar güzel açıklamalı anlatmışlar bana hiçbir şey söylemediler 🤦🏻‍♀️ Sağol canım paylaştığın için
Bana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.

Eklentiler

• 20201109_105433.jpg
    20201109_105433.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 63
Back