• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar yarın transfer günüm🥰🥰 çok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim🙏🏻
Mükemmel bir süreç yaşa inşallah canım ederiz tabi ki 😍🥰🥰
Sırf pazar diye çok sinir bozucu 😤 sabahtan bence daha bekleme kendin ararsın..
Normalde sabah 10da arıyordu hep, e bugün pazar diye bekledim 6ya kadar sonra da çıkmışlardır rahatsız etmiyim diye ben aramadım 🤷🏻‍♀️ Yarın öğreniriz inşallah artık
Ben de avakadoyu bal ve cevizle karıştırıp yiyorum😂
Aa şifa olsun 😍böyle hiç duymamıştım öyle de bir deneyeyim bakalım 😉
Aramamaları ilginç ya, insanı bu kdr merakta bırakmak hoş değil. Sabır kuzu yarın inşallah erkenden güzel haberler alırsın🙏🏻
Aynen canım ya endişelendim açıkçası, gelişimleri mi durdu acaba donduramadılar mı diye 🙄 inşallah bakalım, yarın ola hayrola 🙏🏻

senasu1 senasu1 en yakın test tarihi senin var mı gelen giden hissedilen 🙈
Yok bacım 5. Günde test yaptım yoktu birşey. Yarın sabah yapicam bide bakalım :) birde hiç belirti yok bende. Ama kızıma hamileyken de hiç hissetmemiştim adetim gecikene kadar. O yüzden çok belirti aramiyorum

Son düzenleme:
Kızlar ben bide şunu merak ediyorum dün transfer oldum 1:25 te..5.gün embriyosu ve çift embriyor transfer edildi..biraz araştırdım da 5.gün embriyoları 48 saatte yerlesiyorlarmis ..bu durumda 5.yada 6. Gün idrar testiyle sonuca baksam sizce çıkar mı?
Bende öyle sandım yaptım 5. Gün çıkmadı. Hatta transfer tarihiyle beraber 6. Gündü. Ya yok yada daha geçmedi idrara diye kafa takmadım

Cevabın için teşk ederm bu sabah ilk kez yaptm korktuğum gibi olmadı kolay oldu baya. Akşama kadar ama her wc ye girdiğimde idrarla beraber beyaz beyaz çıktı sizde de böyle oluyor mu acaba
Evet sakın korkma endişelenme vücut emebildigi kadarını emip kalanı idrarla yada akıntıyla dışarı atiyor

Kızlar ben dün transfer oldum ☺️ 10 dakika transfer yapılan masada basımı iyice asagı indirilerek yatırdılar sonra tuvaletimi de orda yaptırdı hemşire 2 buçuk saat de merkezde yattım geçen transferimde hemen kalkmıştım bu hemşire farklıydı baya özendi sağolsun 🥰 ama söyle bir durum var geçen transferde embriyoyu bıraktıkları an rahmin ortasına düşmüştü. Bu sefer katedarla birlikle geri çıkar gibi oldu hoca tekrar bıraktı sonradan düştü ortaya bir sıkıntı olur mu ki cok endişelendim :KK43: doktor sıkıntı yok diyor ama içime kurt düştü görünce
İdrarı tutmak zor oldu mu

Back