- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.381
Biz de öyle çıkıcaz inşaallahGeçen gün sonuç günümüydü neydi herkes sevinç çığlıkları ile çıkıyorlar fıçı doktorların odasından öyle bakıp durduk Rabbim nasip eder mi bize de diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de öyle çıkıcaz inşaallahGeçen gün sonuç günümüydü neydi herkes sevinç çığlıkları ile çıkıyorlar fıçı doktorların odasından öyle bakıp durduk Rabbim nasip eder mi bize de diye
Bana çok güzel motivasyon oldu vallahiGordum gordum inslalah Rabbimin isteğiyle onlarin sebebiyle bizlerde mujdeli haberi aliriz
Al canım al fazla vitamin göz çıkarmazCanım serumun adını sormuşlar galiba. Adı intralipiddi. Doktor zaten transferde verdi, pozitif olursa gene serum alıcam, bir de kalp atışı olunca serum alıcam umarım faydası olur
Ya hayırlısı olsun inşaallah işin gücün rast gitsin. Bebeklen de gel bakalım ❤Bende bahcecideyim fulya benim ki yarin transfer var
Benim 7. Gün hiç olmadı lekeBugün 2. Günüm trsnsferden ama lekelenme vs yok
En son ben embriyolanıcam galibaEvet evet salı Allahım nasip ederse heyecan dorukta
Inşallah canimYa hayırlısı olsun inşaallah işin gücün rast gitsin. Bebeklen de gel bakalım ❤
Geç olsun güç olmasınn beklemesi zor olsadaEn son ben embriyolanıcam galiba
Yok bence ben.Kasım ayını şahane embriyom ile kapatacağım.Sonra gelsin gebelik haberleriEn son ben embriyolanıcam galiba
Mükemmel bir süreç yaşa inşallah canım ederiz tabi kiKızlar yarın transfer günüm çok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim
Normalde sabah 10da arıyordu hep, e bugün pazar diye bekledim 6ya kadar sonra da çıkmışlardır rahatsız etmiyim diye ben aramadım Yarın öğreniriz inşallah artıkSırf pazar diye çok sinir bozucu sabahtan bence daha bekleme kendin ararsın..
Aa şifa olsun böyle hiç duymamıştım öyle de bir deneyeyim bakalımBen de avakadoyu bal ve cevizle karıştırıp yiyorum
Aynen canım ya endişelendim açıkçası, gelişimleri mi durdu acaba donduramadılar mı diye inşallah bakalım, yarın ola hayrolaAramamaları ilginç ya, insanı bu kdr merakta bırakmak hoş değil. Sabır kuzu yarın inşallah erkenden güzel haberler alırsın
E ben çerçeveletmeyi düşünecek kadar delirdim artıkBen var ya kan sonucuyla pozitif olduğu kesinleşen gebeliğimi evdeki ucuz kaset testleriyle ara ara keyfine yaparak kutlamayı düşünüyorum Tek çizgilerimin acısı çıkaın diye
Yok bacım 5. Günde test yaptım yoktu birşey. Yarın sabah yapicam bide bakalım :) birde hiç belirti yok bende. Ama kızıma hamileyken de hiç hissetmemiştim adetim gecikene kadar. O yüzden çok belirti aramiyorumsenasu1 en yakın test tarihi senin var mı gelen giden hissedilen
Bende öyle sandım yaptım 5. Gün çıkmadı. Hatta transfer tarihiyle beraber 6. Gündü. Ya yok yada daha geçmedi idrara diye kafa takmadımKızlar ben bide şunu merak ediyorum dün transfer oldum 1:25 te..5.gün embriyosu ve çift embriyor transfer edildi..biraz araştırdım da 5.gün embriyoları 48 saatte yerlesiyorlarmis ..bu durumda 5.yada 6. Gün idrar testiyle sonuca baksam sizce çıkar mı?
Gayet normalKızlar bişi sorucam hemen cevaplarsanız sevirinim saat 9 da cetrotide vurundum ama kaşıntı ve kızarıklık oldu o bölgede normal mi
Bende geçen kizligimda yerlere atardım kendimi adet agrisinda. Evlenince değil ama normal doğum yaptım ondan sonra geçti gerçekten.simdi üşütmezsem sancısız geçiyor çok şükürVay be Şaşırdımve onun adına sevindim
Şimdi kaçıncı Gündesin cnm yaptın mı tekrar testBende öyle sandım yaptım 5. Gün çıkmadı. Hatta transfer tarihiyle beraber 6. Gündü. Ya yok yada daha geçmedi idrara diye kafa takmadım
Evet sakın korkma endişelenme vücut emebildigi kadarını emip kalanı idrarla yada akıntıyla dışarı atiyorCevabın için teşk ederm bu sabah ilk kez yaptm korktuğum gibi olmadı kolay oldu baya. Akşama kadar ama her wc ye girdiğimde idrarla beraber beyaz beyaz çıktı sizde de böyle oluyor mu acaba
Yarın 8. Gün geçen pazartesi oldu transferim. Yarın yapmak istiyorum yine bakalim yarında çıkmazsa heralde olmamıştır. Çarşamba kan vermem lazımŞimdi kaçıncı Gündesin cnm yaptın mı tekrar test
İdrarı tutmak zor oldu muKızlar ben dün transfer oldum 10 dakika transfer yapılan masada basımı iyice asagı indirilerek yatırdılar sonra tuvaletimi de orda yaptırdı hemşire 2 buçuk saat de merkezde yattım geçen transferimde hemen kalkmıştım bu hemşire farklıydı baya özendi sağolsun ama söyle bir durum var geçen transferde embriyoyu bıraktıkları an rahmin ortasına düşmüştü. Bu sefer katedarla birlikle geri çıkar gibi oldu hoca tekrar bıraktı sonradan düştü ortaya bir sıkıntı olur mu ki cok endişelendim doktor sıkıntı yok diyor ama içime kurt düştü görünce