- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.361
Canım ilk başta önemli olan değerin ikiye katlanmasidir. O yüzden hiç telas yapma. Sağlıkla ilerlesin inşallahDeğere takılmamak lazım diyorsunuz yani.of 2 gündür yataktan kalkmıyorum çok dinleniyorum tutunsun diye ananas vs tüketiyorum elimden geleni yapmak istiyorum
Sende kendimi gördüm şuanBenim ilk "ne serum mu ver ver ver getir getir getir" durumundayım
Canım farklı bir forumda okumuştum, bazılarına tedavinin ilk günü başlanmış, doğru. Bana transferle başladılar. Galiba değişiklik gösteriyor hastadan hastaya hatta merkezden merkezeBenim dr'da yazı yazmış serumla ilgili. Ben de isticektim ama tedavinin ilk günü başlıyoruz yazmış. Kafamı karıştırdı. Gidince sorucam bakalım
Evet evet salı Allahım nasip ederse heyecan doruktaBaşlıyor musun sen de? Hadi hayırlısı bakalım ❤
Bide zaten transfer günü rahme geliyo yavrucuk. Zırt diye 1 saatte de tutunmuyor. Bence transferde de olur yani.Canım farklı bir forumda okumuştum, bazılarına tedavinin ilk günü başlanmış, doğru. Bana transferle başladılar. Galiba değişiklik gösteriyor hastadan hastaya hatta merkezden merkeze
Bahçeciden sırayla güle oynaya çıkalım inşaallahEvet evet salı Allahım nasip ederse heyecan dorukta
Ebru hanımın instagramını gördün mü? 15 transfer yapılan haftadan, 13 gebelik elde edilmişTmm inslalah bi sorayim canim unutmazsam
Geçen gün sonuç günümüydü neydi herkes sevinç çığlıkları ile çıkıyorlar fıçı doktorların odasından öyle bakıp durduk Rabbim nasip eder mi bize de diyeBahçeciden sırayla güle oynaya çıkalım inşaallah
Gordum gordum inslalah Rabbimin isteğiyle onlarin sebebiyle bizlerde mujdeli haberi alirizEbru hanımın instagramını gördün mü? 15 transfer yapılan haftadan, 13 gebelik elde edilmişdarısı başımıza olsun
Insallah olacak ya guzel dusun guzel olsunGeçen gün sonuç günümüydü neydi herkes sevinç çığlıkları ile çıkıyorlar fıçı doktorların odasından öyle bakıp durduk Rabbim nasip eder mi bize de diye
Canım çok tebriklerArkadaşlar benim test sonucum 10.gün 31 cıktı sizce nasıl
İçim zaten çok ferah eğer olumlu sonuçlarınsa Doğum günümde doğumum inşaallahInsallah olacak ya guzel dusun guzel olsun
Canım serumun adını sormuşlar galiba. Adı intralipiddi. Doktor zaten transferde verdi, pozitif olursa gene serum alıcam, bir de kalp atışı olunca serum alıcamBide zaten transfer günü rahme geliyo yavrucuk. Zırt diye 1 saatte de tutunmuyor. Bence transferde de olur yani.
5.gün embriyosu çift transfer yapıldı dondurulmuşlarla.Adet günüme 6 gün varCanım çok tebriklerhamilesin işte sevin kaçıncı gün embriyosuydu ve kac tane vardı
Senın kan pıhtılaşman ne durumdaydı homozigot mu heterozigot musun? Kaç kullandın düşüklerinde iğne dozunu? 8 yasında ki oğlun için kaç kullanmıştın canım
Mthfrlerin ikisi de heterizigot.Senın kan pıhtılaşman ne durumdaydı homozigot mu heterozigot musun? Kaç kullandın düşüklerinde iğne dozunu? 8 yasında ki oğlun için kaç kullanmıştın canım?
Bende bahcecideyim fulya benim ki yarin transfer varBahçeciden sırayla güle oynaya çıkalım inşaallah
Elbette, bakın size değerleri gönderiyorum.Değere takılmamak lazım diyorsunuz yani.of 2 gündür yataktan kalkmıyorum çok dinleniyorum tutunsun diye ananas vs tüketiyorum elimden geleni yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?