Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Değere takılmamak lazım diyorsunuz yani.of 2 gündür yataktan kalkmıyorum çok dinleniyorum tutunsun diye ananas vs tüketiyorum elimden geleni yapmak istiyorum
Canım ilk başta önemli olan değerin ikiye katlanmasidir. O yüzden hiç telas yapma. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Benim dr'da yazı yazmış serumla ilgili. Ben de isticektim ama tedavinin ilk günü başlıyoruz yazmış. Kafamı karıştırdı. Gidince sorucam bakalım
Canım farklı bir forumda okumuştum, bazılarına tedavinin ilk günü başlanmış, doğru. Bana transferle başladılar. Galiba değişiklik gösteriyor hastadan hastaya hatta merkezden merkeze

Canım farklı bir forumda okumuştum, bazılarına tedavinin ilk günü başlanmış, doğru. Bana transferle başladılar. Galiba değişiklik gösteriyor hastadan hastaya hatta merkezden merkeze
Bide zaten transfer günü rahme geliyo yavrucuk. Zırt diye 1 saatte de tutunmuyor. Bence transferde de olur yani.

Bide zaten transfer günü rahme geliyo yavrucuk. Zırt diye 1 saatte de tutunmuyor. Bence transferde de olur yani.
Canım serumun adını sormuşlar galiba. Adı intralipiddi. Doktor zaten transferde verdi, pozitif olursa gene serum alıcam, bir de kalp atışı olunca serum alıcam umarım faydası olur

Senın kan pıhtılaşman ne durumdaydı homozigot mu heterozigot musun? Kaç kullandın düşüklerinde iğne dozunu? 8 yasında ki oğlun için kaç kullanmıştın canım?
Mthfrlerin ikisi de heterizigot.
Fibrinojen homozigot
Haturlayamadim ama 1 heterizigot 2 homozigot daha vardi
Bi de protein c ve protein s de problem vardi
Yani yok yok
Oglumda soyle yaptim aspirini hep iciyordum beklenen adet tarihimden 3 4 gun once kan testi verdim pozitifi gorunce hemen clexan 0.4 basladik
Her hafta doktorum kanama zamanlari icin kan tahlili istedi bunun sonucuna gore once clexan 0.6
7.aydan sonrada sabah aksam clexan 0.4 vuruldum

Değere takılmamak lazım diyorsunuz yani.of 2 gündür yataktan kalkmıyorum çok dinleniyorum tutunsun diye ananas vs tüketiyorum elimden geleni yapmak istiyorum
Elbette, bakın size değerleri gönderiyorum.

Eklentiler

• 827415FF-3C16-43E1-ABBE-293A8F21088B.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…