- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.341
Tamm buldum daa nasil yapistiricam linki? Kopyaladim burda görünmüyor?Link var mı salı günü transfer olucam cem hocaya sorarım bende merak ettirdin beni de
5.gün embriyosu 10.gün 31 cıktı
Yazıyı kopyala yapıştır yapabilir misin bide öyle deneyelimTamm buldum daa nasil yapistiricam linki? Kopyaladim burda görünmüyor?
Tüp bebekte serum tedavisi yaz google'a bahçecinin sitesi de çıkıcak. Ona tıkla canımLink var mı salı günü transfer olucam cem hocaya sorarım bende merak ettirdin beni de
Kaset testleri deneme bence artık iki gün sonra kanı tekrarla eğer bugün öğrendiysen bide çarşamba günü verYarın test günüm ikinci test olacak içim içimi yiyor kendimi yedim bitirdim resmen modum yerlerde inşallah güzel haberler alırım yarın
Tamamdır bakıyorum hemen sağolasın bacıTüp bebekte serum tedavisi yaz google'a bahçecinin sitesi de çıkıcak. Ona tıkla canım
Kaset test hiç yapmadım cuma kan verdim 31 cıktı yarın ikinci test günümKaset testleri deneme bence artık iki gün sonra kanı tekrarla eğer bugün öğrendiysen bide çarşamba günü ver
İnşallah canım hepimizinAynen önemli olan sonucun iyi olması. Süreçte yaşanan aksaklıklarla moral bozmaya değmez. İyi haberini alırız burdan inşaallah
Ama bak Ebru hanım demiş ki 2 yada daha fazla başarısız tüp bebek tedavilerinde uyguluyorlar mısnapiyim nerde ne duysak atlıyoruz
Tebrik ederim, önemli olan düzenli artışın olması.Çift embriyo transferi
Yapıştır işareti var ya o silinik. Basılmıyo üstüne. Ekran foto çekip atiyim miYazıyı kopyala yapıştır yapabilir misin bide öyle deneyelim
Tamam tamam buldum okudum ama sana bana yapmazlar onu ki gerekte kalmaz umarım çünkü başarısız tedavilerde uyguluyorlarmış öyle demiş Ebru hanımYapıştır işareti var ya o silinik. Basılmıyo üstüne. Ekran foto çekip atiyim mi
Benim 2 başarısız zaten ben deAma bak Ebru hanım demiş ki 2 yada daha fazla başarısız tüp bebek tedavilerinde uyguluyorlar mıs
Yaaa bilmiyordum o zaman sen isteBenim 2 başarısız zaten ben deilk de olsa isterdim yaptirmak ama o ayrı
Değere takılmamak lazım diyorsunuz yani.of 2 gündür yataktan kalkmıyorum çok dinleniyorum tutunsun diye ananas vs tüketiyorum elimden geleni yapmak istiyorumTebrik ederim, önemli olan düzenli artışın olması.
Ama sen de sor bi kız, cem bey ne diyo hakkında bakalımYaaa bilmiyordum o zaman sen iste
Yarın transfer işlemleri için arayacaklar o zaman sorayım biAma sen de sor bi kız, cem bey ne diyo hakkında bakalım
Benim ilk "ne serum mu ver ver ver getir getir getir" durumundayımBenim 2 başarısız zaten ben deilk de olsa isterdim yaptirmak ama o ayrı
Başlıyor musun sen de? Hadi hayırlısı bakalım ❤Yarın transfer işlemleri için arayacaklar o zaman sorayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?