Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yani bide ilaç içtik. Erken gelsin bi zahmet ☹ benim adet sancılarım da çok oluyo 2. Gün. Ilaç içsem ne olur ki? Bi tanecik dolarex hm??
Benımde hep ağrım olur bende majezik içiyorum

3 ay mı dus almadı offf o ne ya acaba vucudunu mu sildirdi oyle yapanıda duymuştum oturdgu yerden sabunlu bez ile sikdiriyolarmış
VAlla ben de bir hafta sonra yapıcam test tarihim o zaman çünkü

İlk transferim de ılıkla almıştım ama çok ağrım oldu o yüzden korkuyorum şimdi yapmaya

Her tarlusal aldığımda keşke bir kutu daha alsaydım nasılsa önümüzdeki ay ihtiyacım olacak diyorum ve yine unutuyorum.3 gün daha bekleyip ben de doktora sorup içeyim diyorum
Ne kadar gecikme oldu canım senin.
Benim ne zman gelecegii belli olmadığı için bu ay erken icicem normal süreçte gelsin diye

Ne kadar gecikme oldu canım senin.
Benim ne zman gelecegii belli olmadığı için bu ay erken icicem normal süreçte gelsin diye
Aslında gecikmedi ama o kadar düzensiz ki yine gecikmesin diye ilaç içme süresini de katıp bat tarihine denk getirmeye çalışacağım senin gibi yani :) 15 bat tarihi

A
Aslında gecikmedi ama o kadar düzensiz ki yine gecikmesin diye ilaç içme süresini de katıp bat tarihine denk getirmeye çalışacağım senin gibi yani :) 15 bat tarihi
15'e mi denk getiriceksin yoksa daha mı öne alicaksin? Tarlusal aliyo mu öne adeti?

A
15'e mi denk getiriceksin yoksa daha mı öne alicaksin? Tarlusal aliyo mu öne adeti?
İstediğin yere alıyor diyelim denize gideceksin tam adet gününe denk gelicek al ilacı gelmesin

Ben tarihte bilmiyorjm yarın adetimin 22.gunu 6 gün ilaç icicem 3 4 güne adet gelse 32 yi bulck gerçi ilacı günde 3 içip zmani kisaltabilirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…