- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.161
Evet pazar olduğu için akşama kadar bekleyim diyorum sonra direk doktoru ararımBugün pazar işler yavaş ilerleyebilir. Çalışan sayısı az ya canım ondan. Sen ara çok darlandıysan.
Yani bide ilaç içtik. Erken gelsin bi zahmet ☹ benim adet sancılarım da çok oluyo 2. Gün. Ilaç içsem ne olur ki? Bi tanecik dolarex hm??İlacı içtin er geç gelecek Bi şekilde
DR bilmez ki canim. Embriyologlar bilir onu. Akşama kalmadan ararlar ya. Yerinde olsam 1 saat daha bekleyip ararımEvet pazar olduğu için akşama kadar bekleyim diyorum sonra direk doktoru ararım
Benımde hep ağrım olur bende majezik içiyorumYani bide ilaç içtik. Erken gelsin bi zahmet ☹ benim adet sancılarım da çok oluyo 2. Gün. Ilaç içsem ne olur ki? Bi tanecik dolarex hm??
VAlla ben de bir hafta sonra yapıcam test tarihim o zaman çünkü3 ay mı dus almadı offf o ne yaacaba vucudunu mu sildirdi oyle yapanıda duymuştum oturdgu yerden sabunlu bez ile sikdiriyolarmış
Saat 9 da olmuştu benim bizim embriyolog doktorla iletişime geçiyormuş doktor öyle söylediD
DR bilmez ki canim. Embriyologlar bilir onu. Akşama kalmadan ararlar ya. Yerinde olsam 1 saat daha bekleyip ararımsenin saat kaçta opu olmuştu?
Ne kadar gecikme oldu canım senin.Her tarlusal aldığımda keşke bir kutu daha alsaydım nasılsa önümüzdeki ay ihtiyacım olacak diyorum ve yine unutuyorum.3 gün daha bekleyip ben de doktora sorup içeyim diyorum
Anacım hamamda kırklanmıyoruz ya. Hemen bi duşa girip çıkmaktan ne olur?Yok ya o neymiş özellikle pandemide ne kadar dikkat edilirse edilsin banyo yapmamız gerekir ben büyük ihtimalle 3. gün gibi yaparım garanti olsun diye.
Majezik benim midemi mahvetti daha içmiyorumBenımde hep ağrım olur bende majezik içiyorum
İlk 2 gün girmeyin demişler ya ondan ertesi gün değil sonraki gün girerim dedim.Anacım hamamda kırklanmıyoruz ya. Hemen bi duşa girip çıkmaktan ne olur?
Pazar ya bugün ondam dedim. Bence döllenme işlemi bitmiştir. Arasana ben de merak ettimSaat 9 da olmuştu benim bizim embriyolog doktorla iletişime geçiyormuş doktor öyle söyledi
Aslında gecikmedi ama o kadar düzensiz ki yine gecikmesin diye ilaç içme süresini de katıp bat tarihine denk getirmeye çalışacağım senin gibi yani :) 15 bat tarihiNe kadar gecikme oldu canım senin.
Benim ne zman gelecegii belli olmadığı için bu ay erken icicem normal süreçte gelsin diye
Ben de canm hemen o gün girmem. Beklerim 3 gün.İlk 2 gün girmeyin demişler ya ondan ertesi gün değil sonraki gün girerim dedim.
15'e mi denk getiriceksin yoksa daha mı öne alicaksin? Tarlusal aliyo mu öne adeti?Aslında gecikmedi ama o kadar düzensiz ki yine gecikmesin diye ilaç içme süresini de katıp bat tarihine denk getirmeye çalışacağım senin gibi yani :) 15 bat tarihi
İstediğin yere alıyorA
15'e mi denk getiriceksin yoksa daha mı öne alicaksin? Tarlusal aliyo mu öne adeti?
Ben tarihte bilmiyorjmAslında gecikmedi ama o kadar düzensiz ki yine gecikmesin diye ilaç içme süresini de katıp bat tarihine denk getirmeye çalışacağım senin gibi yani :) 15 bat tarihi
Oooo bak sen şu tarlusala ne işler beceriyomuş bit kadar şeyİstediğin yere alıyordiyelim denize gideceksin tam adet gününe denk gelicek al ilacı gelmesin
Çok amaçlıOooo bak sen şu tarlusala ne işler beceriyomuş bit kadar şey
Beni opu sonrası 1. Gün 18:30 gibi aramışlardı ya o günümü unutamıyorum beklemekten ölmüştümSaat 9 da olmuştu benim bizim embriyolog doktorla iletişime geçiyormuş doktor öyle söyledi
Şuan bende görüştüm 6 yumurtadan 5i döllenmişBeni opu sonrası 1. Gün 18:30 gibi aramışlardı ya o günümü unutamıyorum beklemekten ölmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?