Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Daha evvel hiç kullanmadım fitil yarın ilk olucak bakalm neler olacak teşekkür ediyorum bu arada herkes için güzel olur sonuçlar inşallah

Ayıp etmişler gerçekten. Zaten iyi olanı koymuşlar canım endişe etme hiç o yorgunluğu bir de bana sor..
Umarim öyledir. Iyı durumdadir konulan embriyo. Şimdide şey düşünüyorum, 2 tane konulsaydi gebelik şansı daha yüksekti, şimdi olasılık olarak daha mı az şansım var diye düşünüyorum bir de bu 3.denemem.ilk 2 deneme bu kadar ağır gelmemişti, denedikce olmaması ve sürekli hormon almak çok yordu beni, Gerçekten zormuş Allah yardımcımız olsun

S
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni zaman gecicek sende en kısa sürede başlıcan tedaviye inşallah
Estrofem 8 saat arayla içiliyor sabah 10 da alacaksan akşam da 18 de Alman gerekecek . Saatlerine dikkat et hergün aynı saat te iç

Ben telefonun alarmını kuruyorum iyi oluyor
Ay bak ben bunu bilmiyorum öyle kullanmadım daha önce şahanesin.

Iyi olmayanlar konulmuyo ki canım. Iptal ediyolar. Ben niye hop oturup hop kalktım bugün? Içini ferah tut canım 3 ever çok zormuş. Yani ben 4'ü kaldıramam. Kaldıranlara da helal olsun vallahi

Canım ben transferin ilk 3 günü sadece fitil, 4.gunden itibaren hem fitil hem igneye başladım. Bende baş dönmesi yok ama belki bi ilaç dokunmuştur sana. Sonuç olumsuz bile olsa, hormonları bırakmadan adet olmazsın, adeti geciktirir hormon kullanımı.

Çok teşekkür ederim cevap için kan ihtilasmam olmadigi halde sulandiricii igne ve hap kullaniyorum korktum beyin kanamsı geçirmiyim çunku bas donmesi olan baska birini gormedim

Iyi olmayanlar konulmuyo ki canım. Iptal ediyolar. Ben niye hop oturup hop kalktım bugün? Içini ferah tut canım 3 ever çok zormuş. Yani ben 4'ü kaldıramam. Kaldıranlara da helal olsun vallahi
Sag ol canım olabildiğince olumlu düşünüyorum. Umarım güzel güzel tutunur bebisler bize

Çok teşekkür ederim cevap için kan ihtilasmam olmadigi halde sulandiricii igne ve hap kullaniyorum korktum beyin kanamsı geçirmiyim çunku bas donmesi olan baska birini gormedim
Canım ne olur ne olmaz diye doktorlar kan sulandirici veriyor. Olumsuz bir etkisi yok diye veriyorlar, normal yani. Sadece benim gobegim morardı iğnelerden. Normal diye dusundum, sizde var mı morluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…