- 17 Mayıs 2017
- 481
- 433
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.041
Daha evvel hiç kullanmadım fitil yarın ilk olucak bakalm neler olacakCanım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkmahayırlı olsun tedavin
Estrofem 8 saat arayla içiliyor sabah 10 da alacaksan akşam da 18 de Alman gerekecek . Saatlerine dikkat et hergün aynı saat te içHer ilaçta önemlidir tabii ki saatli almak canım. Ona göre ayarla kendini
Umarim öyledir. Iyı durumdadir konulan embriyo. Şimdide şey düşünüyorum, 2 tane konulsaydi gebelik şansı daha yüksekti, şimdi olasılık olarak daha mı az şansım var diye düşünüyorumAyıp etmişler gerçekten. Zaten iyi olanı koymuşlar canım endişe etme hiço yorgunluğu bir de bana sor..
Saat 22 de içeceğim o zman 8 saat sonra içeceğimEstrofem 8 saat arayla içiliyor sabah 10 da alacaksan akşam da 18 de Alman gerekecek . Saatlerine dikkat et hergün aynı saat te iç
Ben telefonun alarmını kuruyorum iyi oluyor
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni zaman gecicek sende en kısa sürede başlıcan tedaviye inşallah
Ay bak ben bunu bilmiyorum öyle kullanmadım daha önce şahanesin.Estrofem 8 saat arayla içiliyor sabah 10 da alacaksan akşam da 18 de Alman gerekecek . Saatlerine dikkat et hergün aynı saat te iç
Ben telefonun alarmını kuruyorum iyi oluyor
Rahim hazır, beyin, kalp herşey hazırCanım ben te tam bilmiyorum ama burada ki arkadaşlar şey yazmıştı, rahim 3 çizgi ise çok iyi birseymis. Rahim tam anlamıyla gebeliğe hazır demekmiş
Ahsencim bak sana yazıcaktım şimdi. Ben hiç böyle kullanmamıştım. Bana da iyi oldu sorduğunSaat 22 de içeceğim o zman 8 saat sonra içeceğim
İnşAllah inşallahInşaallah bat 19 kasım. 4 5 gün önce olmuş herkes. Ama bakalım benim belki çabuk olur
Ayyy kafam çorba gibi olduA
Ahsencim bak sana yazıcaktım şimdi. Ben hiç böyle kullanmamıştım. Bana da iyi oldu sorduğun
Iyi olmayanlar konulmuyo ki canım. Iptal ediyolar. Ben niye hop oturup hop kalktım bugün? Içini ferah tut canımUmarim öyledir. Iyı durumdadir konulan embriyo. Şimdide şey düşünüyorum, 2 tane konulsaydi gebelik şansı daha yüksekti, şimdi olasılık olarak daha mı az şansım var diye düşünüyorumbir de bu 3.denemem.ilk 2 deneme bu kadar ağır gelmemişti, denedikce olmaması ve sürekli hormon almak çok yordu beni, Gerçekten zormuş Allah yardımcımız olsun
Hayatim corba olmasin. Sabah 10'da içtiysen akşam 6'da iç gitsin işteAyyy kafam çorba gibi oldu
Saat 22 de içeceğim o zman 8 saat sonra içeceğim
Canım ben transferin ilk 3 günü sadece fitil, 4.gunden itibaren hem fitil hem igneye başladım. Bende baş dönmesi yok ama belki bi ilaç dokunmuştur sana. Sonuç olumsuz bile olsa, hormonları bırakmadan adet olmazsın, adeti geciktirir hormon kullanımı.Hanımlar merhaba öncelikle herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. Bişey sormak istiyorum bana orta kalite 2.gün embriyo transferi yapıldı progestanı hem fitil hem iğne olarak kullanıyorum bugün 10. Günüm aşırı derecede baş dönmem var sizlerdede oldumu bide adet ağrılarımın başlamış olması gerekirdi bu hormonlar adeti geciktiriyomu
Tamam canım öyle yaparımHayatim corba olmasin. Sabah 10'da içtiysen akşam 6'da iç gitsin iştearkadaş kesin konuştu. Ben yanlış yapmışım belli ki
Çok teşekkür ederim cevap için kan ihtilasmam olmadigi halde sulandiricii igne ve hap kullaniyorum korktum beyin kanamsı geçirmiyim çunku bas donmesi olan baska birini gormedimCanım ben transferin ilk 3 günü sadece fitil, 4.gunden itibaren hem fitil hem igneye başladım. Bende baş dönmesi yok ama belki bi ilaç dokunmuştur sana. Sonuç olumsuz bile olsa, hormonları bırakmadan adet olmazsın, adeti geciktirir hormon kullanımı.
HAtta alarm kısmına içeceğim ilacın ismini yazıyorum kafam karışmıyorS
Ay bak ben bunu bilmiyorum öyle kullanmadım daha önce şahanesin.
Sag ol canımIyi olmayanlar konulmuyo ki canım. Iptal ediyolar. Ben niye hop oturup hop kalktım bugün? Içini ferah tut canım3 ever çok zormuş. Yani ben 4'ü kaldıramam. Kaldıranlara da helal olsun vallahi
Çok teşekkür bilginiz içşjİlaca yeni başladıysan bugün 8 saat ara ile içermeyebilirsin
Yarından itibaren sabah 10 da içeceksen akşam 18 de iç
Diğer günler de sabah 10 akşam 18 de iç saatleri değiştirme
Sevgiler
Canım ne olur ne olmaz diye doktorlar kan sulandirici veriyor. Olumsuz bir etkisi yok diye veriyorlar, normal yani. Sadece benim gobegim morardı iğnelerden. Normal diye dusundum, sizde var mı morlukÇok teşekkür ederim cevap için kan ihtilasmam olmadigi halde sulandiricii igne ve hap kullaniyorum korktum beyin kanamsı geçirmiyim çunku bas donmesi olan baska birini gormedim
Amin forumdaki herkesten pozitif sonuç haberi almayı umuyorum ben detesekkur ederim inslalah tedaviniz sonucunda hayirli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?