• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transferden sonra da progestan iğnemi vurmak zorundayım hem çok hareket etmek istemiyorum hemde malum covid eşim ben sana yapayım diyor bu ne kadar doğru olur ?
Canım biraz önce buraya sordum ama bu grupta bilen yoktu. Ekim grubuna sordum, bende prolutex ignesine başladım. Eger bu iğneyi vuruluyorsan evde eşin yapabilir. Ama başka bi progestan iğnesi ise sanırım hemşireye yaptırman lazım.
Bu arada prolutex devlet karsilamiyormus 🥴

Hiç bir belirti, duygu degisikligim yok 🤷 sanki o kadar işlemden ben gecmedim
Benim bu sefer işlem uzun sürdü. Devlet covid var diye oteledi. Meğersem aylarca sadece paralı hastalarını almışlar. Sonra özele geçtik, orda kan tahlillerim sıkıntıli çıktı falan derken özelde transfer olmam 3 ayı buldu. Ondan bu sefer fazla duygusalim sanırım 🥺🥺

Olsun canım sıkma canını 1 tane olsun bizim olsun. 2. İğne derken progestron iğnesine mi başladın? Hormonlardan canım normal transfer sonrası geçecek bu gerginliğin. Şimdi ne olacak nasıl olacak diye çok düşünüyosundur. Transferden önce ben de öyleydim transfer olunca bi yük kalltı üstümden
Evet canım progestron igneye başladı doktor. Bugun kan aldı sonuca göre bu iğneyi de yap dedi. Zaten tek embriyo olduğunu duyunca biraz yıkıldım, üstüne bi de başka iğne de eklenince hepten çöktüm 🥺🥺 sanırım fazla hormon almak beni duygusallastirdi. Gecicek umarım. Dediğim gibi inşallah çok güzeldir embriyom ve benimle kalır 😊😊🥰 😘

İyi morluklar normal o zaman. Bende biz mi yapamıyoruz acaba dedim 🥴 inşallah çocuk sahibi oluruz da çektiğimiz acılara değer 🤲🤲
Normal normal eşim sürekli yöntem değiştiriyo bazen morarmıyo bazıları mosmor oluyo bazıları kanıyo alıştım artık🙃 ahh keşke şu günleri gülerek anlatıcamız günlere ışınlansak😃

Canım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkma 😊😊 hayırlı olsun tedavin
Ya ben eşime yaptırıyorum canım cok ittiriyor o da bebeğe Bir şey olmaz insallah😂

Canım biraz önce buraya sordum ama bu grupta bilen yoktu. Ekim grubuna sordum, bende prolutex ignesine başladım. Eger bu iğneyi vuruluyorsan evde eşin yapabilir. Ama başka bi progestan iğnesi ise sanırım hemşireye yaptırman lazım.
Bu arada prolutex devlet karsilamiyormus 🥴
Yok. Canım progestan iğne benim mecbur gidicem ne yapabilirim ki 🤷🏻‍♀️

Evet canım progestron igneye başladı doktor. Bugun kan aldı sonuca göre bu iğneyi de yap dedi. Zaten tek embriyo olduğunu duyunca biraz yıkıldım, üstüne bi de başka iğne de eklenince hepten çöktüm 🥺🥺 sanırım fazla hormon almak beni duygusallastirdi. Gecicek umarım. Dediğim gibi inşallah çok güzeldir embriyom ve benimle kalır 😊😊🥰 😘
İnşallahh o Bi tane bebis seninledir canım. Üzülme nasibinde bir tane varmış demek ki 🙏🏻💕

Back