- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.081
bi transfer asamasina gelelim de yemeyiz benim midem sıkıntılı zaten normaldede aci bahratli eksi paketli hazir gidalar kizartma cikolata yemiyorumAcı yenmiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi transfer asamasina gelelim de yemeyiz benim midem sıkıntılı zaten normaldede aci bahratli eksi paketli hazir gidalar kizartma cikolata yemiyorumAcı yenmiyor mu
İyi morluklar normal o zaman. Bende biz mi yapamıyoruz acaba dedim inşallah çocuk sahibi oluruz da çektiğimiz acılara değerOlmaz mı eşim vuruyo iğneleri bakınca benim canım yanıyo nasıl dayanıyosun diyo inan umrumda deil ne acısı ne morluğu
Canım biraz önce buraya sordum ama bu grupta bilen yoktu. Ekim grubuna sordum, bende prolutex ignesine başladım. Eger bu iğneyi vuruluyorsan evde eşin yapabilir. Ama başka bi progestan iğnesi ise sanırım hemşireye yaptırman lazım.Transferden sonra da progestan iğnemi vurmak zorundayım hem çok hareket etmek istemiyorum hemde malum covid eşim ben sana yapayım diyor bu ne kadar doğru olur ?
kendin mi kestin yoksa sevmiyor musun?bi transfer asamasina gelelim de yemeyiz benim midem sıkıntılı zaten normaldede aci bahratli eksi paketli hazir gidalar kizartma cikolata yemiyorum
Benim bu sefer işlem uzun sürdü. Devlet covid var diye oteledi. Meğersem aylarca sadece paralı hastalarını almışlar. Sonra özele geçtik, orda kan tahlillerim sıkıntıli çıktı falan derken özelde transfer olmam 3 ayı buldu. Ondan bu sefer fazla duygusalim sanırımHiç bir belirti, duygu degisikligim yok sanki o kadar işlemden ben gecmedim
bende 35 çıktı sıkıntı yok dediler.Kızlar birde estradiol (E2) tahlili adetin 3 gününde 40.6 çıktı normal mi bu doktorum bana hiç bi konuda bilgi vermediği için size sorum dedim
Evet canım progestron igneye başladı doktor. Bugun kan aldı sonuca göre bu iğneyi de yap dedi. Zaten tek embriyo olduğunu duyunca biraz yıkıldım, üstüne bi de başka iğne de eklenince hepten çöktüm sanırım fazla hormon almak beni duygusallastirdi. Gecicek umarım. Dediğim gibi inşallah çok güzeldir embriyom ve benimle kalırOlsun canım sıkma canını 1 tane olsun bizim olsun. 2. İğne derken progestron iğnesine mi başladın? Hormonlardan canım normal transfer sonrası geçecek bu gerginliğin. Şimdi ne olacak nasıl olacak diye çok düşünüyosundur. Transferden önce ben de öyleydim transfer olunca bi yük kalltı üstümden
Canım ben geçen yıl toplattim 8 çıktı, 5 tane dollendi doktor bu rakam çok iyi falan dedi, amh düşük olanlarda bu sayılar normal yaniHadi inş ya senden kaç yumurta toplandı döllenme olmuştur inşallah
Kilo vermem gerekti birde mideme dokunuyo reflu var ondan kestim kiloda verdimkendin mi kestin yoksa sevmiyor musun?
Normal normal eşim sürekli yöntem değiştiriyo bazen morarmıyo bazıları mosmor oluyo bazıları kanıyo alıştım artık ahh keşke şu günleri gülerek anlatıcamız günlere ışınlansakİyi morluklar normal o zaman. Bende biz mi yapamıyoruz acaba dedim inşallah çocuk sahibi oluruz da çektiğimiz acılara değer
İnş benimde ii çıkar bakalım hayırlısıCanım ben geçen yıl toplattim 8 çıktı, 5 tane dollendi doktor bu rakam çok iyi falan dedi, amh düşük olanlarda bu sayılar normal yani
Ya ben eşime yaptırıyorum canım cok ittiriyor o da bebeğe Bir şey olmaz insallahCanım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkma hayırlı olsun tedavin
Yok. Canım progestan iğne benim mecbur gidicem ne yapabilirim kiCanım biraz önce buraya sordum ama bu grupta bilen yoktu. Ekim grubuna sordum, bende prolutex ignesine başladım. Eger bu iğneyi vuruluyorsan evde eşin yapabilir. Ama başka bi progestan iğnesi ise sanırım hemşireye yaptırman lazım.
Bu arada prolutex devlet karsilamiyormus
İnşallahh o Bi tane bebis seninledir canım. Üzülme nasibinde bir tane varmış demek kiEvet canım progestron igneye başladı doktor. Bugun kan aldı sonuca göre bu iğneyi de yap dedi. Zaten tek embriyo olduğunu duyunca biraz yıkıldım, üstüne bi de başka iğne de eklenince hepten çöktüm sanırım fazla hormon almak beni duygusallastirdi. Gecicek umarım. Dediğim gibi inşallah çok güzeldir embriyom ve benimle kalır
Kalçadan yapılıyor evet mecbur hastaneye gidiceksin hafta içi saglik ocağına gidebilirsin. Bir sağ dan bir soldan vurdurYok. Canım progestan iğne benim mecbur gidicem ne yapabilirim ki
Ben de morluk yok☺☺İyi morluklar normal o zaman. Bende biz mi yapamıyoruz acaba dedim inşallah çocuk sahibi oluruz da çektiğimiz acılara değer
Evet bugün hastaneye gittim geçen soldan yaptırdım bugün sağdan ama nereye doğru oturacağımı şaşırdım ağrıyorlarrrKalçadan yapılıyor evet mecbur hastaneye gidiceksin hafta içi saglik ocağına gidebilirsin. Bir sağ dan bir soldan vurdur
Valla kuzum ağrıyor ona çözüm yok iğne yapılınca iyi ama. Bir kaç saat sonra fena oluyorEvet bugün hastaneye gittim geçen soldan yaptırdım bugün sağdan ama nereye doğru oturacağımı şaşırdım ağrıyorlarrr
Fena ki ne fena ama değer herseyeValla kuzum ağrıyor ona çözüm yok iğne yapılınca iyi ama. Bir kaç saat sonra fena oluyor
Aynen canım dger tabi ki rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Evlat yolunda çektiğimiz zor günler son bulsun güzel günler gelsin artık.Fena ki ne fena ama değer herseye