• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım ne olur ne olmaz diye doktorlar kan sulandirici veriyor. Olumsuz bir etkisi yok diye veriyorlar, normal yani. Sadece benim gobegim morardı iğnelerden. Normal diye dusundum, sizde var mı morluk 🥴
Olmaz mı eşim vuruyo iğneleri bakınca benim canım yanıyo nasıl dayanıyosun diyo inan umrumda deil ne acısı ne morluğu

Transferden sonra da progestan iğnemi vurmak zorundayım hem çok hareket etmek istemiyorum hemde malum covid eşim ben sana yapayım diyor bu ne kadar doğru olur ?

Merhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize
Merhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize
Ayy ne güzel çıkmış net. Tebrikler.. kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5. gün embriyosu bugün 5. Gün sabah yaptım çıkmadı

Kızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum 🤷 biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim😔. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Hiç bir belirti, duygu degisikligim yok 🤷 sanki o kadar işlemden ben gecmedim

Eklentiler

• 8EF759C1-B118-4335-A530-5C090A8C60C0.png
    8EF759C1-B118-4335-A530-5C090A8C60C0.png
    416,2 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kızlar. Ben de Çarşamba günü transfer oldum. Test tarihim 15 Kasım. Bir şey sormak istiyorum: Embriyo kalitesi G1 yazıyor. Bu ne demek? Embriyolog “10 numara 5 yıldız” diye açıklama yaptı. Sonra transferden sonra hemşireye sordum o da “iyi kalite yani orta” dedi. Kafam karıştı. İnternette de herhangi bir bilgi yok.

Kızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum 🤷 biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim😔. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Olsun canım sıkma canını 1 tane olsun bizim olsun. 2. İğne derken progestron iğnesine mi başladın? Hormonlardan canım normal transfer sonrası geçecek bu gerginliğin. Şimdi ne olacak nasıl olacak diye çok düşünüyosundur. Transferden önce ben de öyleydim transfer olunca bi yük kalltı üstümden

Merhaba kızlar. Ben de Çarşamba günü transfer oldum. Test tarihim 15 Kasım. Bir şey sormak istiyorum: Embriyo kalitesi G1 yazıyor. Bu ne demek? Embriyolog “10 numara 5 yıldız” diye açıklama yaptı. Sonra transferden sonra hemşireye sordum o da “iyi kalite yani orta” dedi. Kafam karıştı. İnternette de herhangi bir bilgi yok.
AA AB duydumda G1 falan hiç duymadım. Gelişim 1. Derece falanmi acaba 🤔

Canım benimde amh 0.6. Bir kadın doğumcuya gittiğimde durumu şöyle aciklamisti, sizde zaten yumurta az ondan adet için vücut fazla yumurta üretmiyor, idareli kullanıyor ki daha geç menopoza gir diye. Ondan fazla yumurta cikmayabilir bizden, ama önemli olan sağlıklı içi dolu yumurta gelsin oda embriyo olsun 😊 üzme kendini 😘
Hadi inş ya senden kaç yumurta toplandı döllenme olmuştur inşallah

Back