- Konu Sahibi pembiss123
- #3.061
Benim transferim dün oldu. Transfer esnasında rahim kalınlığımın 11.6 olduğunu söyledi doktorumtransfer olan arkdaşlar ya da daha evvel olmuş olanlar rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor acaba bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim transferim dün oldu. Transfer esnasında rahim kalınlığımın 11.6 olduğunu söyledi doktorumtransfer olan arkdaşlar ya da daha evvel olmuş olanlar rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor acaba bilginiz var mı
Olmaz mı eşim vuruyo iğneleri bakınca benim canım yanıyo nasıl dayanıyosun diyo inan umrumda deil ne acısı ne morluğuCanım ne olur ne olmaz diye doktorlar kan sulandirici veriyor. Olumsuz bir etkisi yok diye veriyorlar, normal yani. Sadece benim gobegim morardı iğnelerden. Normal diye dusundum, sizde var mı morluk
Ne soracaz kacirdim benBen daha adet olucam daaaa dr'a gidicem deeee ben gidene kadar senin test günün gelir geçer rabbimnasip p.tesi gidicek. O sorsun
Hayır banada olabilir dediler ama yokTransfer olan arkadaşlar lekelenme oldumu?
Merhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize
Ayy ne güzel çıkmış net. Tebrikler.. kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5. gün embriyosu bugün 5. Gün sabah yaptım çıkmadıMerhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize
5.gün embriyosu. Biraz bekleyin bünyeden bünyeye değişir idarara geç geçebilir betahcgAyy ne güzel çıkmış net. Tebrikler.. kaçıncı gün embriyosu idi. Benim 5. gün embriyosu bugün 5. Gün sabah yaptım çıkmadı
Hiç bir belirti, duygu degisikligim yok sanki o kadar işlemden ben gecmedimKızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Erken çıkanlar olunca insan benimkide erken çıkar herhalde bende normal bir insansam diyor ama normal değilim galiba5.gün embriyosu. Biraz bekleyin bünyeden bünyeye değişir idarara geç geçebilir betahcg
Belki kaset testte çıkmamıştır 7.gün erken gebelik testinde çıkabilirErken çıkanlar olunca insan benimkide erken çıkar herhalde bende normal bir insansam diyor ama normal değilim galiba
Hiç bir belirti, duygu degisikligim yok sanki o kadar işlemden ben gecmedim
Bunu internette buldum bhcg geç salgılanır hiç telaş yapma o salgılandıkça belirti yapacakHiç bir belirti, duygu degisikligim yok sanki o kadar işlemden ben gecmedim
Olsun canım sıkma canını 1 tane olsun bizim olsun. 2. İğne derken progestron iğnesine mi başladın? Hormonlardan canım normal transfer sonrası geçecek bu gerginliğin. Şimdi ne olacak nasıl olacak diye çok düşünüyosundur. Transferden önce ben de öyleydim transfer olunca bi yük kalltı üstümdenKızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Ay sağol canım ya inşallah öyledirBunu internette buldum bhcg geç salgılanır hiç telaş yapma o salgılandıkça belirti yapacak
Çok pratik bir zekan var takdir ettim çok havalıHAtta alarm kısmına içeceğim ilacın ismini yazıyorum kafam karışmıyor
Acı yenmiyor muNe soracaz kacirdim ben
AA AB duydumda G1 falan hiç duymadım. Gelişim 1. Derece falanmi acabaMerhaba kızlar. Ben de Çarşamba günü transfer oldum. Test tarihim 15 Kasım. Bir şey sormak istiyorum: Embriyo kalitesi G1 yazıyor. Bu ne demek? Embriyolog “10 numara 5 yıldız” diye açıklama yaptı. Sonra transferden sonra hemşireye sordum o da “iyi kalite yani orta” dedi. Kafam karıştı. İnternette de herhangi bir bilgi yok.
Aynen ben de hiç duymadım böyle bir derecelendirmeyi. İnternette bile bulamadımAA AB duydumda G1 falan hiç duymadım. Gelişim 1. Derece falanmi acaba
Hadi inş ya senden kaç yumurta toplandı döllenme olmuştur inşallahCanım benimde amh 0.6. Bir kadın doğumcuya gittiğimde durumu şöyle aciklamisti, sizde zaten yumurta az ondan adet için vücut fazla yumurta üretmiyor, idareli kullanıyor ki daha geç menopoza gir diye. Ondan fazla yumurta cikmayabilir bizden, ama önemli olan sağlıklı içi dolu yumurta gelsin oda embriyo olsun üzme kendini