- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.941
Ben ilk adetle olmuştumOpudan sonraki ilk adetle transfer olan varmi illaki 2.adetle mi baslaniyor acaba brnde cok sukur opudan 12 gun sorna adet oldum bugun pazartesi doktora gidicem de size bi sorayim dedim
Sagol canim bende ilk adetimi oldum bugnde pazartesi 3.gunu gidecem artik doktor ne derseBen ilk adetle olmuştum
Hayırlısı olsunSagol canim bende ilk adetimi oldum bugnde pazartesi 3.gunu gidecem artik doktor ne derse
ARALIK AYI TRANSFER OLACAKLAR KONUSUNA BU LISTEYI NASIL YAPTIGINIZI YAZA BILIR MISINIZ KONUYU ACAN ARKADASIM BILMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIZMukuu2004 arkadasima yazin
Ah canım ahh, yasak. Hatta çay, kahve, bitki çayı, acı, baharat bunlarda yasak, doktor dedi. Bazı otlarda belki dokunur diye ben yemiyorum. Maydanoz yemeyin diyorlar, ondan yemedim ama roka terede çıkıntı çıkarır mı bilemedim. Ondan onları da yemiyorumSAgıl cnım dinlenince geçiyor haklısın
çay da mı yasak onu bilmiyordum
Evet bana da en başında demislerdi. Ögleden sonra istemiştimBakalim canim pazartesi 11 15 e verdiler randevu ogleden sonraya alamadim o biraz canimi sıktı adet kontrollerini oglene kadar yapiyorlarmis
Eşin geçen denemede de gidiyor muydu bülent beye?Bahçeci fulyadayız ilk deneme negatif ikinciye başladık eşim Bülent beyde bende ilk lale susan daydım şimdi remzi beydeyim
Hayırla geçsin al gel bebişleriniKızlar pazartesi saat 17 30 da transferim
Canım 6 tane inan çok iyi bir sayı. Üzülme hiçİnşAllah allah razı olsun şuan iyi düşünceler içinde değilim ama hayrlısı olsun elimden bişey gelmiyor
Zaten internetten 5-6 tane gebelik testi alayım, son 6 gün hergun mu yapsam diyorumOh oh 45 dakika gayet yeterli canım8. Gün test yaparsınız o zaman
Aynen canım ben de ilk iki gün çok kötüydüm durduk yere ağlıyordumKızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorumbiraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim . Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Bende de olmadı canım, ama belki bünyede bünyede değişiyordur. Doktorunla konustun muTransfer olan arkadaşlar lekelenme oldumu?
Bu hiç hoş değil gerçektenKızlar selam, size bazı haberlerim var. Bugün doktora bazı hormanlara bakılsın diye kan vermeye gittim. Eşimde biz iki tane embriyo transfer edildi diye seviniyoruz ama kimse bişey demedi dedi. Gerçekten kimse bilgi vermedi, bende embriyologla görüştüm. Meğersem embriyonun biri kötü durumdaymis, gelişimi hucrenin iyi değilmiş ondan transfer etmemişler, öylesine dondurulmuş embriyo dedi hatta. Neden devlet kötü olanı dondursun ki, ya da devletteki mi çok dikkat etmedi. Velhasıl diğeri kaliteli, 1.kalite embriyoydu, kabuğunu incelttip koyduk dedi. Ama ben çok üzüldüm. Neden sormadan.ilgi verilmedi, nasıl bu konuda bilgi verilmeyi unuturlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?