- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.921
Yok canım ilk tedaviye başladığımızdaki sıklıkta gitmiyoruzCok sık kontrol olmuyo demi 2 3 gune bir falan
Canım ben adetin 3.günü gittim 19.gün transferim oldu toplam 3 kere gittim muayeneyeBende merak ediyorum kontrollere cagriliyormuyuz nasil.oluyo ben inslalah pazartssi gidecem adetin 3.gunu
Iyi bariYok canım ilk tedaviye başladığımızdaki sıklıkta gitmiyoruz
Tesekkurler canim benimde adetin 3.gunu olacak pazartesi gidicem inslalahCanım ben adetin 3.günü gittim 19.gün transferim oldu toplam 3 kere gittim muayeneye
İnsallah canım Allah işini rast getirsinTesekkurler canim benimde adetin 3.gunu olacak pazartesi gidicem inslalah
Amin sizi opudan sonraki adet mi yoksa 2.adetlemi olmustuİnsallah canım Allah işini rast getirsin
Ben de seni yakip ediyorum. Bakalım dr.umuz nasıl ilerleyecekAmin sizi opudan sonraki adet mi yoksa 2.adetlemi olmustu
Bu benim ikinci transferim canım ilki negatif olmustu o taze transferdi opu yapıldı 5.gün transfer yapıldı negatif olunca ben biraz ara verdim 4 ay kadar sonra oldu buAmin sizi opudan sonraki adet mi yoksa 2.adetlemi olmustu
Bakalim canim pazartesi 11 15 e verdiler randevu ogleden sonraya alamadim o biraz canimi sıktı adet kontrollerini oglene kadar yapiyorlarmisBen de seni yakip ediyorum. Bakalım dr.umuz nasıl ilerleyecek
Inslalah bu sefer guzel olumlu sonuc alirsiniz Rabbim yardimcimiz olsunBu benim ikinci transferim canım ilki negatif olmustu o taze transferdi opu yapıldı 5.gün transfer yapıldı negatif olunca ben biraz ara verdim 4 ay kadar sonra oldu bu
ARALIK AYI TRANSFER OLACAKLAR KONUSUNA BU LISTEYI NASIL YAPTIGINIZI YAZA BILIR MISINIZ KONUYU ACAN ARKADASIM BILMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIZSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
KULLANICI ADI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ @szryk
5 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 17 KASIM 2020 - @berenbade
11 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 20 KASIM 2020 - @Cemos9406
23 EKİM 2020 TEK EMBRİYO 1 KASIM 2020 NEGATİF @senasu1
2 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 11 KASIM 2020 - @Kavsss
4 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO /3. GÜN EMB. 18 KASIM 2020 - @Nosking
16 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 29 KASIM 2020 - @Edalimon 6 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 19 KASIM 2020 - E Es3424 21 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 3.GÜN EMB. - - @MuhendisYas 6 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO/ 5.GÜN EMB. 19 KASIM 2020 - @tugbis_5200 31 EKİM 2020 TEK EMBRİYO/ 5.GÜN EMB. 10 KASIM 2020 POZİTİF @tosbaga 5 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 17 KASIM 2020 - @eczhnm 6 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 3.GÜN EMB. 19 KASIM 2020 - @Kriel 9 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 21 KASIM 2020 - @Seldadogan 9 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 22 KASIM 2020 - @papatya52 10 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 6.GÜN EMB. 20 KASIM 2020 - @aysunceylan 6 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 3.GÜN EMB. 18 KASIM 2020 - @Tagatesia 5 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 16 KASIM 2020 - @talena 9 KASIM 2020 TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB. 22 KASIM 2020 - @Naziko34 7 KASIM 2020 ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB. 19 KASIM 2020 -
Canım cok kaliteliydi embriyo 5aa kalitedeydi ama doktorumuz genetiği sağlam değildir ondan tutmamıştır dedi bu sefer de genetiği sağlamsa %80 tutar dedi yani genetik sağlam olması cok önemliInslalah bu sefer guzel olumlu sonuc alirsiniz Rabbim yardimcimiz olsunsizi uzmek istemem de tutmama sebebine birsey diyorlarmi
Canım sen tasıyıcısın heterozigotsun. Kaç verdi iğneyı 4000 mi 6000 mi? Yanında aspirin kullanıyo musun?Canım bana öyle bişey demedi. Ama tahlilin fotosunu atayım. Bende anlamadım hangi tür sıkıntı var
Senın kan pıhtılaşman ne durumdaydı homozigot mu heterozigot musun? Kaç kullandın düşüklerinde iğne dozunu? 8 yasında ki oğlun için kaç kullanmıştın canım?Maalesef doktorun dogru soylemis canim
Ben igne aspirin kullandigim halde 5 tane dusuk yaptim
Ama o zamanlar daha detay bilmiyordu pek doktorlar bu olayini cok arastirdim inceledim gitmedigim doktor kalmadi yurtdisina bile gonderdim dosyalarimi sonuc alamadim
En son doktorum dedi ki sabah aksam yapalim igneleri simdi 8 yasinda bir oglum var sukur
Anladim canim bu sefer yaptirdiniz mi genetik test insallah olumlu olurCanım cok kaliteliydi embriyo 5aa kalitedeydi ama doktorumuz genetiği sağlam değildir ondan tutmamıştır dedi bu sefer de genetiği sağlamsa %80 tutar dedi yani genetik sağlam olması cok önemli
Yok canım yapılmadı buna da ilk opudan iki tane 5.güne kalam olmustu bu ikinci olan eğer bu da olmazsa göndericez diğer opudan toplananlarıAnladim canim bu sefer yaptirdiniz mi genetik test insallah olumlu olur
Bahçeci fulyadayız ilk deneme negatif ikinciye başladık eşim Bülent beyde bende ilk lale susan daydım şimdi remzi beydeyimIstanbuldaysan bajçeci umutu da ısrarla tavsiye ederim. Hele ki eşinde sıkıntı varsa. Bülent hoca bu iş için biçilmiş kaftan.
Inslalah gerek kalmaz ve olur Rabbimin izniyleYok canım yapılmadı buna da ilk opudan iki tane 5.güne kalam olmustu bu ikinci olan eğer bu da olmazsa göndericez diğer opudan toplananları
İnsallahhhInslalah gerek kalmaz ve olur Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?