Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu benim ikinci transferim canım ilki negatif olmustu o taze transferdi opu yapıldı 5.gün transfer yapıldı negatif olunca ben biraz ara verdim 4 ay kadar sonra oldu bu
Inslalah bu sefer guzel olumlu sonuc alirsiniz Rabbim yardimcimiz olsun sizi uzmek istemem de tutmama sebebine birsey diyorlarmi

ARALIK AYI TRANSFER OLACAKLAR KONUSUNA BU LISTEYI NASIL YAPTIGINIZI YAZA BILIR MISINIZ KONUYU ACAN ARKADASIM BILMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIZ Mukuu2004 arkadasima yazin

Inslalah bu sefer guzel olumlu sonuc alirsiniz Rabbim yardimcimiz olsun sizi uzmek istemem de tutmama sebebine birsey diyorlarmi
Canım cok kaliteliydi embriyo 5aa kalitedeydi ama doktorumuz genetiği sağlam değildir ondan tutmamıştır dedi bu sefer de genetiği sağlamsa %80 tutar dedi yani genetik sağlam olması cok önemli

Senın kan pıhtılaşman ne durumdaydı homozigot mu heterozigot musun? Kaç kullandın düşüklerinde iğne dozunu? 8 yasında ki oğlun için kaç kullanmıştın canım?

Istanbuldaysan bajçeci umutu da ısrarla tavsiye ederim. Hele ki eşinde sıkıntı varsa. Bülent hoca bu iş için biçilmiş kaftan.
Bahçeci fulyadayız ilk deneme negatif ikinciye başladık eşim Bülent beyde bende ilk lale susan daydım şimdi remzi beydeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…