Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hadi canim cok sukur diger 3 taneside yarin dondurulur 6.gun

Opudan sonraki ilk adetle transfer olan varmi illaki 2.adetle mi baslaniyor acaba brnde cok sukur opudan 12 gun sorna adet oldum bugun pazartesi doktora gidicem de size bi sorayim dedim
Opudan sonraki adetle ben transfer olmuştum canım.

QUOTE="Fly3646, post: 65771227, member: 791100"]
Opudan sonraki adetle ben transfer olmuştum canım.
[/QUOTE]
Sagol canim demekki kisiden kisiye gore degisiyo rahim de hersey yolundaysa demekki olunuyo transfer

P

kızlar çay kahve içmek yasak mı gerçekten
Cnm tam olarak yasak değil günlük 1 bardak çay içebilirsinin çok demli olmadan. Kahve meselesini tam bilmiyorum ama haftada 2 kere içilebilir. Ama ben bir çaykolik olarak günde 2 bardak içiyorum. Sevdiğimiz şeyleri azda olsa tatmak güzel bence.mutlu oluyorum sonuçta

Yeme içme konusuna gelirsek sigara alkol cips kola asitli içecekler hazır gıdalar bunlar çok tehlikeli bence onun dışında az az diğer yiyecek ve içecekler tadılabilir doktorlarında zaten bunlar dışında kesin olarak yasakladığı bir şey yok

3. Gün embriyosu ihtimali daha düşük diyorlar ama doğru mu acaba
Kimi var 1 tane tek 3. Gün embriyosu ile hamile kalıyor sen olumlu düşün herşey olumsuz olsa bile bir hayır ara ne kadar motivasyon yüksek olursa sağlığımız için o kadar iyi gebeliğin olursa oda sağlıklı olur olmasa da yine vardır bir hayır de sağlığını düşün olmazları oldurur Allah bilemeyiz ki herşeyin hayirlsiini isteyelim rüyalar görüyorum hasretini cekiyorum ama elimden bisey gelmiyor kendimizi mutsuz etmenin anlamı da yok bi deprem oldu ne hayatlar gitti çokta üzülmemek gerekiyor kısacık hayat iste anı mutlu yasayalım inşallah

Kızlar şimdi adetliyken doktora gidiyoruz ya diyelim ki her şey yolunda ilaçlar verip şu gün transfer mi diyor?Genelde kaç gün sonra yapılıyor
Canım benim şöyle olmuştu. Adeti iken gittim estrofem başladım. 1 hafta sonra kontrole çağırdı. O günde progestron başladım ve transfer günü belli oldu 4 5 gün sonra transfer olmuştum.

Kızlar şimdi adetliyken doktora gidiyoruz ya diyelim ki her şey yolunda ilaçlar verip şu gün transfer mi diyor?Genelde kaç gün sonra yapılıyor
Kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor diye biliyorum benim dondurulmuş embriyolar var adetliyken geldim baktı ilaç verdi ikinci gidişimde ilaçlara devam dedi 3 gidişimde Progestan iğne ve progesteron vajina içine kapsül verdi şimdi onları kullanıyorum bunlar ayın 12sine kadar devam edecek 12sinde transferim var ve bunlar adetin birinci gününden itibaren sayarsak 20. Gün bana transfer yapmış olacaklar bu perşembe transferim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…