- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.821
en son gün 12 gibi arıyorlar kuzuBeni de aramadılar hala merkezden 11'e kadar arıyolardı. Şimdi niye aramadılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son gün 12 gibi arıyorlar kuzuBeni de aramadılar hala merkezden 11'e kadar arıyolardı. Şimdi niye aramadılar
3. Gün embriyosu ihtimali daha düşük diyorlar ama doğru mu acabaAz olunca 3. Gün yapıyolar transferi. Riske atmamak için tek fark bu. Döllenmeyecek olsa dr. Cagirmazdi. Yarin arar gelin derlerdi. O bile emin. Sıkma canını.
İnşAllah güzel döllensinler de sayısı önemli değilAllah nasip ederse benimde çarşamba yada perşembe yumurta toplanma olacak 5 yumurtam var inşallah sağlamdır yani 6 adet olmasını sorun etme inşallah sağlıklı olsun
Ararlar bende yenice adet oldum pazartesiye randevu verdilerBeni de aramadılar hala merkezden 11'e kadar arıyolardı. Şimdi niye aramadılar
Donduralacak kapasiteye gelince dondurup arıyorlarBeni de aramadılar hala merkezden 11'e kadar arıyolardı. Şimdi niye aramadılar
Aynı gün transfer olmuşuz. Hiç moralini bozayım deme çünkü 0 belirti ile pozitifi görenler var. Hakkimizda hayırlısı olsunBenimde transfer günüm Perşembe lekelenme kasık ağrısı yok ama belim ağrıyor bu benin 3. Denemem ikincisinde tutmuştu( boş kese olarak ilerledi ama) kasık ağrım vardı şimdi yok diye moralım bozuldu biraz
Hala yoken son gün 12 gibi arıyorlar kuzu
Beni öğleden sonra 4te aradıkları olmuştu. Ararlar mutlakaHala yok
12:20'de aramışlar beni birazdan çalar telefonHala yok
Ankara çok yoğun değildir tabii :)12:20'de aramışlar beni birazdan çalar telefon
Darısı başımaArarlar bende yenice adet oldum pazartesiye randevu verdiler
12:20'de aramışlar beni birazdan çalar telefon
Ararlar canim benidr 5.gun 1 gibi armislardiHala yok
Hayatım 2. Gün 3.gün 5.gün embriyosu da olsa, orta kalite, süper kalite de olsa, hepsinin tutma ihtimali aynı yüzde 50. O yüzde elli de ne biliyo musun? Allah nasip eder 50, Allah nasip etmez 50. Dr.ların yapacağı embriyoyu rahime transfer etmek. Gerisi Allah'a kalmış.3. Gün embriyosu ihtimali daha düşük diyorlar ama doğru mu acaba
Hep mi o saatlerde aradilar? Yoksa son gün mü?Beni öğleden sonra 4te aradıkları olmuştu. Ararlar mutlaka
Amin inşallah güzel sonuçlar alırızAynı gün transfer olmuşuz. Hiç moralini bozayım deme çünkü 0 belirti ile pozitifi görenler var. Hakkimizda hayırlısı olsun
Oh canım nihayet benim de hafid ağrılarım başladı. Tahminimden erken olucam galibaArarlar bende yenice adet oldum pazartesiye randevu verdiler
Aaa öyle mi? O zaman yolunda gidiyor. Yoksa arayıp senin embriyolar Hakkın rahmetine ulaştı derlerdi dimiDonduralacak kapasiteye gelince dondurup arıyorlar
24 geçiyo12:20'de aramışlar beni birazdan çalar telefon
Diğer günler erken mi aramışlardı?Ararlar canim benidr 5.gun 1 gibi armislardi