• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun parikam napalım beklicez mecbur 😊
Bana oyle iyi geliyorsunuz ki, bazen gundelik telaslardan girip bakamiyorum yazilanlara. Sonra bir an gorup yazdiklarinizi tum icimdeki kaygilardan kurtuluyorum. Teselliler, umutlar, tebrikler insan bambaska hissediyor. Hepimizin gonlune gore olsun insallah.

Bana oyle iyi geliyorsunuz ki, bazen gundelik telaslardan girip bakamiyorum yazilanlara. Sonra bir an gorup yazdiklarinizi tum icimdeki kaygilardan kurtuluyorum. Teselliler, umutlar, tebrikler insan bambaska hissediyor. Hepimizin gonlune gore olsun insallah.
Bilmukabele 😊 dün ben de çok telaş yaptım. Kader ortaklarım hemen rahatlattı beni. Burası gerçekten moral motive yeri. 👍 Herkesin birbiri için gerçekten heyecanlandığını hissedebiliyorum. Bu karmaşık duyguların yerini bu ay sonunda, sadece mutluluk alır inşaallah

Merhaba bende perşembe transfer olacam cumartesi evime gidecem iki saat dinlendiriyorlar ama yola çıkmasanız daha iyi olur dedi doktor
Transferden 2 gün sonra yola çıkacaksınız anladığım kadarıyla. Perşembe niye 2 saat yatiriyolar? Cok mu uzakta eviniz?

Transferden 2 gün sonra yola çıkacaksınız anladığım kadarıyla. Perşembe niye 2 saat yatiriyolar? Cok mu uzakta eviniz?
Evet uzak ama ucakla gidecem riskede atmak istemiyorum eşim acele etme dedi bu sefer tedbirli olalım dedi ilk denemem kimyasal gebelik oldu bunda biraz daha dikkatli olmaya çalışıyoruz

Canım ağrı kesi içecek kadar yoğun değildi ağrılar. Dinlenince uzaninca rahatlıyor. Ancak çok kafein tüketen biriydim bi anda çay kahve bırakınca dün baş ağrısından oldum. Parol aldım bir tane dün gece 🤷
SAgıl cnım dinlenince geçiyor haklısın

çay da mı yasak onu bilmiyordum

Günaydın kizlar 🍀🦋💕
eczhnm eczhnm @Edalimon @aysunceylan @MuhendisYas Rabbim yardımcınız olsun kızlar hayırlı haber almak nasip olsun 🙏🏻 :dua::anneadayı:
Canımcım çok teşekkürler inşallah hepimiz firesiz pozitif haberi alırız 😍🥰
Hadi kızlar göreyim sizi 😍 transfer zamanı lütfen rahminize odaklanın. Embriyolar bırakıldığında o enerjiyi hissedin ve tutunduklarını düşünün. Hadi canlarım hayırlısıyla gidin hayırlısıyla dönün. Su içmeyi Allah aşkına abartmayın. 1 litre içmeyin idrar torbası o kadar idrarı tutamaz. 2 3 bardak için. Transferden sonra hemen lavaboya gitmeyin diye diyorum. Sürgüye idrarınızı yapacaksanız, bacaklarınızı toplamayın. O zaman idrar çıkmıyor ıkınmak zorunda kalırsınız. Ben 2. Tüpte bunları yaptım ve tutmuştu. 6 hücreli 3. Gün embriyosuydu. Sonra dedim ki, tutması kolay bişey. Ama canı veren Allah. Sonradan ya kimyasal oluyor ya kalbi atmıyor. Ama bunları yapın tutunacak inşaallah 🤲🤲
Transferden 45dk sonra gitmek zorunda kaldım kuzu doktor transfer sonrası masada idrarınızı boşalttırayım mı dedi yok yok dedim ben tutarım 😅 zor tuttum :KK70:
Ayy evet aynı gün sonuç alıcaz 🙈 acaba bir kaç gün kala kaset testten gebelik testi yapsak mı 😄

Benim 3. Gün embriyosu, belki 10. Günde bile çıkmaz 🥴
Kuzum bana 8.günde idrarda çıkabilir dedi 😱 benim de 3.gün, çok erken geldi ama sesimi çıkarmadım 😏 kan testi tarihi de 18 kasım

Kızlar transfer sonrası günde üç progestan fitil, günde iki Duphaston tablet, ve kan sulandırıcı iğne verdi, bir de suda eritme vitamin 🤔 ben progesteronu iğne olarak verir diye düşünmüştüm

Kızlar transfer sonrası günde üç progestan fitil, günde iki Duphaston tablet, ve kan sulandırıcı iğne verdi, bir de suda eritme vitamin 🤔 ben progesteronu iğne olarak verir diye düşünmüştüm
Bende fitil kullanmıştım 😁 iğne biraz acılı canım fitil iyidir 😁

Aslında canıma minnet de yeterli gelmezse diye endişelendim 😬 forumda bakınca dünya ilaç vermişler bazı hanımlara 😏
Bende transferden önce progestron a başladım transfer sonrası aspirin ve kan sulandırıcı iğne olmuştum. Doktora göre değişiyor canım aslında 😁

Back