• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dayanamadım aradım 🤭 ama şey için aradım. C.tesi saat kaça kadar merkezi arayabiliyoruz diye 🤓 sonra ne için aramıştınız dedi. Transferin 5. Günü de aramazlarsa ben kaça kadar arayabilirim diye dedim 😂😂😂 napim hiç öyle bir soru beklemiyordum. Saati söyler kapatır sandım. Müsterih olun işlemleri bitince ararlar dedi. 🤦‍♀️
Canım bende senin gibi 5. Gün embriyom için aramalarını bekliyordum dayanamayıp merkezi aramıştım bana şey demişlerdi mesela ilk önce döllenen embriyoları sonra 3.gün embriyolarını en son blast embriyoları arıyoruz demişlerdi oda saat 5 i buluyor demişti beni 6 gibi aramışlardı içini ferah tut

Canım bende senin gibi 5. Gün embriyom için aramalarını bekliyordum dayanamayıp merkezi aramıştım bana şey demişlerdi mesela ilk önce döllenen embriyoları sonra 3.gün embriyolarını en son blast embriyoları arıyoruz demişlerdi oda saat 5 i buluyor demişti beni 6 gibi aramışlardı içini ferah tut
Aaa öyle mi? Içime su serptin çok sağol. 😊

Kızlar ben dün transfer oldum ☺️ 10 dakika transfer yapılan masada basımı iyice asagı indirilerek yatırdılar sonra tuvaletimi de orda yaptırdı hemşire 2 buçuk saat de merkezde yattım geçen transferimde hemen kalkmıştım bu hemşire farklıydı baya özendi sağolsun 🥰 ama söyle bir durum var geçen transferde embriyoyu bıraktıkları an rahmin ortasına düşmüştü. Bu sefer katedarla birlikle geri çıkar gibi oldu hoca tekrar bıraktı sonradan düştü ortaya bir sıkıntı olur mu ki cok endişelendim :( doktor sıkıntı yok diyor ama içime kurt düştü görünce
Embriyo cok cok cok minik. Ultrasonla görünüyor mu?

Kızlar ben dün transfer oldum ☺️ 10 dakika transfer yapılan masada basımı iyice asagı indirilerek yatırdılar sonra tuvaletimi de orda yaptırdı hemşire 2 buçuk saat de merkezde yattım geçen transferimde hemen kalkmıştım bu hemşire farklıydı baya özendi sağolsun 🥰 ama söyle bir durum var geçen transferde embriyoyu bıraktıkları an rahmin ortasına düşmüştü. Bu sefer katedarla birlikle geri çıkar gibi oldu hoca tekrar bıraktı sonradan düştü ortaya bir sıkıntı olur mu ki cok endişelendim :KK43: doktor sıkıntı yok diyor ama içime kurt düştü görünce
Benim de dün öğlen 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Aynı gün transferimiz yapılmış sizinle umarım pozitif sonuç alırız. Hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. İçiniz rahat olsun.

3. Gün embriyosu ihtimali daha düşük diyorlar ama doğru mu acaba
Hayır öyle düşünmeyin. 3. gün embriyosunu eğer embriyo sayısı az ise dış ortamda 5. güne kadar tutup riske atmıyorlar o yüzden transfer ediyorlar dış ortamda yaşayamama ihtimali olabilir ama rahime transfer edilince yaşama ihtimali artıyor. Diyelim ki 5 embriyo olsaydı 5. güne beklerlerdi birkaçı yaşamazsa en azından biri 5. güne gelirdi. Tek embriyoyu niye riske atsınlar? Hemen doğal yaşama olan rahime transfer etmek istiyorlar. Bunun kaliteyle ilgisi yok inanın. 3. gün embriyosu da kaliteli ama elde seçenek sz olduğu için doğal yaşama alanına transfer etmek istiyorlar bir an önce o zaman yaşama olasılığını artırmış oluyorlar

Hayatım 2. Gün 3.gün 5.gün embriyosu da olsa, orta kalite, süper kalite de olsa, hepsinin tutma ihtimali aynı yüzde 50. O yüzde elli de ne biliyo musun? Allah nasip eder 50, Allah nasip etmez 50. Dr.ların yapacağı embriyoyu rahime transfer etmek. Gerisi Allah'a kalmış.
Hayırlısı olsun canım doktor da öyledir şayet döllenirse 3 gün transfer yapacağım dedi yani salı günü sanırım bir sürü ilaçlar verdi estrofem coraspin prednol oksapar bi de vajina için birşey verdi

Canım ben fitil ya da jel kullanmıyorum. Doktorum direk iğne verdi. Pazartesi transfer var. Evet göbekten vurulani var. Dün kalçadan oldum şükür hiç canim acımadı
Anladım canım benim transfer öncesi elimde jel vardı onu kullandım, şimdi de 1 haftalık var onla beraber bi fitil verdi. Jel bitince piyasada bulunmadığı için kalçadan 2 kere vurulcam

Hayır öyle düşünmeyin. 3. gün embriyosunu eğer embriyo sayısı az ise dış ortamda 5. güne kadar tutup riske atmıyorlar o yüzden transfer ediyorlar dış ortamda yaşayamama ihtimali olabilir ama rahime transfer edilince yaşama ihtimali artıyor. Diyelim ki 5 embriyo olsaydı 5. güne beklerlerdi birkaçı yaşamazsa en azından biri 5. güne gelirdi. Tek embriyoyu niye riske atsınlar? Hemen doğal yaşama olan rahime transfer etmek istiyorlar. Bunun kaliteyle ilgisi yok inanın. 3. gün embriyosu da kaliteli ama elde seçenek sz olduğu için doğal yaşama alanına transfer etmek istiyorlar bir an önce o zaman yaşama olasılığını artırmış oluyorlar
Benim ilk olduğu için bilmiyorm açıkcası 6 tane yumurta toplandı şayet döllenen olursa 3 gün transfer yapacağını söyledi ben de zaten saldım gitti hayrılısı olsun benim elimden gelen bşey yok

Canımcım çok teşekkürler inşallah hepimiz firesiz pozitif haberi alırız 😍🥰

Transferden 45dk sonra gitmek zorunda kaldım kuzu doktor transfer sonrası masada idrarınızı boşalttırayım mı dedi yok yok dedim ben tutarım 😅 zor tuttum :KK70:

Kuzum bana 8.günde idrarda çıkabilir dedi 😱 benim de 3.gün, çok erken geldi ama sesimi çıkarmadım 😏 kan testi tarihi de 18 kasım
Merhaba
Bana da 6 kasımda 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Benim de kan testi tarihim 18 kasım. Hayırlı haberinizi bekliyorum inşaallah

Benim de dün öğlen 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Aynı gün transferimiz yapılmış sizinle umarım pozitif sonuç alırız. Hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. İçiniz rahat olsun.
İnsallaj canım Allah nasip etsin hayırlısıyla insallah hepimize de 🙏🏽🥰

Hayırlısı olsun canım doktor da öyledir şayet döllenirse 3 gün transfer yapacağım dedi yani salı günü sanırım bir sürü ilaçlar verdi estrofem coraspin prednol oksapar bi de vajina için birşey verdi
Oh oh çok iyi. Tutunsun diye hormon, güzel beslensin diye kan sulandirici vermis

Kizlar aradilar çok şükür 😁 2 tanesi dondurulmuş. Gebelik vaad ediyor. Zarı çatlamaya başlamış dedi. 3 tanesinin gelişimi durmuş. 3 tanesi de blastokist evresinin ilk adımındaymış. Devam ediyolarmış. Yarına kadar bekleticez dediler. Benim için tüp bebek macerasının em zor kısmı bitti çok şükür 🤲 pozitif olur negatif olur Allah'ın takdiri.

Back