• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize

Eklentiler

• DSC_0001_BURST20201107120533815.JPG
    DSC_0001_BURST20201107120533815.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 55
😁😁😁 blast olunca ariyorlar
Dayanamadım aradım 🤭 ama şey için aradım. C.tesi saat kaça kadar merkezi arayabiliyoruz diye 🤓 sonra ne için aramıştınız dedi. Transferin 5. Günü de aramazlarsa ben kaça kadar arayabilirim diye dedim 😂😂😂 napim hiç öyle bir soru beklemiyordum. Saati söyler kapatır sandım. Müsterih olun işlemleri bitince ararlar dedi. 🤦‍♀️

Kızlarr bugün transfer oldum iyi geçti ama progestan iğnelere devam ediyorum galiba hastanede orası enfeksiyon kaptı. Kıpkırmızı oldu şiş ve ağrıyor ne yapsam önerisi olan var mı antibiyotik de içemem şimdi
Canım yeni gördüm yazdığını ne yaptın nasıl oldun? Ben de şimdi crinone kullanıyorum bi haftaya bitecek o iğneye geçiçem, göbekten olan da bulunmuyomuş bu ara. Sabah akşam mı vuruluyosun?

Çok normal ben crinone jel kullanıyordum o tortu şeklinde geliyor bugün bir de fitil başlattı doktorum o da sıvı şekilde geldi eriyip içindeki etken madde vücuda karışıyor kalan kısmı da o şekilde atılıyor.
Kızlar ben jel ne fitil kullaniyorum. Göbekten iki içmem var her gün bir de 3 günde bir kalcadat
Kızlar transfer sonrası günde üç progestan fitil, günde iki Duphaston tablet, ve kan sulandırıcı iğne verdi, bir de suda eritme vitamin 🤔 ben progesteronu iğne olarak verir diye düşünmüştüm
Transfer öncesi ne kullaniyordun canim

Dayanamadım aradım 🤭 ama şey için aradım. C.tesi saat kaça kadar merkezi arayabiliyoruz diye 🤓 sonra ne için aramıştınız dedi. Transferin 5. Günü de aramazlarsa ben kaça kadar arayabilirim diye dedim 😂😂😂 napim hiç öyle bir soru beklemiyordum. Saati söyler kapatır sandım. Müsterih olun işlemleri bitince ararlar dedi. 🤦‍♀️
Aynen onlar blast olmasini bekliyorlardir tam olunca ariyorlar merak etme inslalah guzel sonuclar gelir😊

Kızlar ben dün transfer oldum ☺️ 10 dakika transfer yapılan masada basımı iyice asagı indirilerek yatırdılar sonra tuvaletimi de orda yaptırdı hemşire 2 buçuk saat de merkezde yattım geçen transferimde hemen kalkmıştım bu hemşire farklıydı baya özendi sağolsun 🥰 ama söyle bir durum var geçen transferde embriyoyu bıraktıkları an rahmin ortasına düşmüştü. Bu sefer katedarla birlikle geri çıkar gibi oldu hoca tekrar bıraktı sonradan düştü ortaya bir sıkıntı olur mu ki cok endişelendim :( doktor sıkıntı yok diyor ama içime kurt düştü görünce

Back