- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.841
Bazen 2 gibi bazen 4 gibi arıyolardı. Bugün cumartesi, hafta sonları arama saatleri değişebiliyo.Hep mi o saatlerde aradilar? Yoksa son gün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen 2 gibi bazen 4 gibi arıyolardı. Bugün cumartesi, hafta sonları arama saatleri değişebiliyo.Hep mi o saatlerde aradilar? Yoksa son gün mü?
Bekliyorum bakalım ☹Bazen 2 gibi bazen 4 gibi arıyolardı. Bugün cumartesi, hafta sonları arama saatleri değişebiliyo.
Merhaba yok o 17 yumurta sayısı17 günden sonra şişmiş. Ilaç da kullanmıyorsun. Ohss olabilir mi bilemedim
Evt 11 olmadan aramislardi 5.gun daha gec aradilarDiğer günler erken mi aramışlardı?
blast olunca ariyorlarAaa öyle mi? O zaman yolunda gidiyor. Yoksa arayıp senin embriyolar Hakkın rahmetine ulaştı derlerdi dimi
Benimde yeni yeni geliyorDarısı başıma
Masallah canım daha da koyulasmis kan sonucunu da bekliyoruzMerhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize
Yanlış anlamışım daha iyi misiniz?Merhaba yok o 17 yumurta sayısı
Dayanamadım aradım ama şey için aradım. C.tesi saat kaça kadar merkezi arayabiliyoruz diye sonra ne için aramıştınız dedi. Transferin 5. Günü de aramazlarsa ben kaça kadar arayabilirim diye dedim napim hiç öyle bir soru beklemiyordum. Saati söyler kapatır sandım. Müsterih olun işlemleri bitince ararlar dedi.blast olunca ariyorlar
hem de ne kadar koyulaşmış maşallah. Hep böyle güzel devam etsin inşaallahMerhabalar arkadaşlar buda 7.gün kaset testim. Öğlen yaptım hemde. Yarın kan vericem. İşallah güzel haberler veririm umut olur hepimize
Canım yeni gördüm yazdığını ne yaptın nasıl oldun? Ben de şimdi crinone kullanıyorum bi haftaya bitecek o iğneye geçiçem, göbekten olan da bulunmuyomuş bu ara. Sabah akşam mı vuruluyosun?Kızlarr bugün transfer oldum iyi geçti ama progestan iğnelere devam ediyorum galiba hastanede orası enfeksiyon kaptı. Kıpkırmızı oldu şiş ve ağrıyor ne yapsam önerisi olan var mı antibiyotik de içemem şimdi
Kızlar ben jel ne fitil kullaniyorum. Göbekten iki içmem var her gün bir de 3 günde bir kalcadatÇok normal ben crinone jel kullanıyordum o tortu şeklinde geliyor bugün bir de fitil başlattı doktorum o da sıvı şekilde geldi eriyip içindeki etken madde vücuda karışıyor kalan kısmı da o şekilde atılıyor.
Transfer öncesi ne kullaniyordun canimKızlar transfer sonrası günde üç progestan fitil, günde iki Duphaston tablet, ve kan sulandırıcı iğne verdi, bir de suda eritme vitamin ben progesteronu iğne olarak verir diye düşünmüştüm
Ben sabah akşam göbekten vurunuyorum. 3 günde bir de kalçadanCanım yeni gördüm yazdığını ne yaptın nasıl oldun? Ben de şimdi crinone kullanıyorum bi haftaya bitecek o iğneye geçiçem, göbekten olan da bulunmuyomuş bu ara. Sabah akşam mı vuruluyosun?
Benimki kalçadan vurulandab canım o göbekten de vuruluyor muBen sabah akşam göbekten vurunuyorum. 3 günde bir de kalçadan
Aynen onlar blast olmasini bekliyorlardir tam olunca ariyorlar merak etme inslalah guzel sonuclar gelirDayanamadım aradım ama şey için aradım. C.tesi saat kaça kadar merkezi arayabiliyoruz diye sonra ne için aramıştınız dedi. Transferin 5. Günü de aramazlarsa ben kaça kadar arayabilirim diye dedim napim hiç öyle bir soru beklemiyordum. Saati söyler kapatır sandım. Müsterih olun işlemleri bitince ararlar dedi.
Canım ben fitil ya da jel kullanmıyorum. Doktorum direk iğne verdi. Pazartesi transfer var. Evet göbekten vurulani var. Dün kalçadan oldum şükür hiç canim acımadıBenimki kalçadan vurulandab canım o göbekten de vuruluyor mu
Yazcam çıkar çıkmazMasallah canım daha da koyulasmis kan sonucunu da bekliyoruz
Aminhem de ne kadar koyulaşmış maşallah. Hep böyle güzel devam etsin inşaallah