Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani

Ben de belki 10 gune yakindir sabah 2 aksam 2 kullaniyorum fitil olarak. Akıntı hep oluyor ama ilk defa bugun lavaboda 2ser 2ser toplamda 4 tane düstü. Yani gece yaptigim nasil o kadar emilmeden dusebiliyor ona sasiriyorum. Bir de bisey dusunce insan sebepsiz yere baska korku yasiyor

Hadi geçmiş olsun canım. İnşallah güzelce gelişsin 6 yumurtan iyi düşünelim iyi olsun

Döllenir sen içini ferah tut şimdi heyecanla bekleme zamanı!

Hayatım niye döllenmesin? Döllenir tabii ki. Benim geçen sefer 6 tane toplanmıştı. Hepsi de döllenmişti. Sayı az olunca döllenen sayısı daha çok oluyo inan bana

İlaçlar için tekrar görüşmeye gideceğim yanıma almamıştım da sanırım transfere hazırlayacak
Az olunca 3. Gün yapıyolar transferi. Riske atmamak için tek fark bu. Döllenmeyecek olsa dr. Cagirmazdi. Yarin arar gelin derlerdi. O bile emin. Sıkma canını.

Bendede ağrı yok ama lekelenmem oldu 1,5 yaşında çocuğum var onu kaldır indir ondan oldu galiba ben pzt transfer oldum lekelenmem cuma oldu 4. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…