- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.801
Ben de belki 10 gune yakindir sabah 2 aksam 2 kullaniyorum fitil olarak. Akıntı hep oluyor ama ilk defa bugun lavaboda 2ser 2ser toplamda 4 tane düstü. Yani gece yaptigim nasil o kadar emilmeden dusebiliyor ona sasiriyorum. Bir de bisey dusunce insan sebepsiz yere baska korku yasiyorŞimdi arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum bana 30 dk uzan demişlerdi ben bi 40 dk uzanıyorum ama bi kaç saat sonra ayıptır söylemesi iç çamaşırımda erimiş bi şekilde kalıntısını buluyorum içeriyede iyi de ittiriyorum ama bu durum normal mi şaştım kaldım
Hadi geçmiş olsun canım. İnşallah güzelce gelişsin 6 yumurtan iyi düşünelim iyi olsunMerhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
Döllenir sen içini ferah tut şimdi heyecanla bekleme zamanı!Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
İnşAllah allah razı olsun şuan iyi düşünceler içinde değilim ama hayrlısı olsun elimden bişey gelmiyorHadi geçmiş olsun canım. İnşallah güzelce gelişsin 6 yumurtan iyi düşünelim iyi olsun
İnşAllah dediğiniz gibi olur teşekkür ederimDöllenir sen içini ferah tut şimdi heyecanla bekleme zamanı!
Bu mesaj Bana mıydı canım ben daha transfer olmadım kiOh oh 45 dakika gayet yeterli canım8. Gün test yaparsınız o zaman
Haa yok eczchnm 'aBu mesaj Bana mıydı canım ben daha transfer olmadım ki
İnşAllah öyle olur canımHayatım niye döllenmesin? Döllenir tabii ki. Benim geçen sefer 6 tane toplanmıştı. Hepsi de döllenmişti. Sayı az olunca döllenen sayısı daha çok oluyo inan bana
Olucak inşaallah bak görürsümİnşAllah öyle olur canım
İlaçlar için tekrar görüşmeye gideceğim yanıma almamıştım da sanırım transfere hazırlayacakOlucak inşaallah bak görürsüm
Az olunca 3. Gün yapıyolar transferi. Riske atmamak için tek fark bu. Döllenmeyecek olsa dr. Cagirmazdi. Yarin arar gelin derlerdi. O bile emin. Sıkma canını.İlaçlar için tekrar görüşmeye gideceğim yanıma almamıştım da sanırım transfere hazırlayacak
Perşembe günü transfer oldum. Şuana kadar lekelenmem olmadı ama hemşire olabilir panik yapmayın demiştiTransfer olan arkadaşlar lekelenme oldumu?
Benimde transfer günüm Perşembe lekelenme kasık ağrısı yok ama belim ağrıyor bu benin 3. Denemem ikincisinde tutmuştu( boş kese olarak ilerledi ama) kasık ağrım vardı şimdi yok diye moralım bozuldu birazTransfer olan arkadaşlar lekelenme oldumu?
Bendede ağrı yok ama lekelenmem oldu 1,5 yaşında çocuğum var onu kaldır indir ondan oldu galiba ben pzt transfer oldum lekelenmem cuma oldu 4. GünBenimde transfer günüm Perşembe lekelenme kasık ağrısı yok ama belim ağrıyor bu benin 3. Denemem ikincisinde tutmuştu( boş kese olarak ilerledi ama) kasık ağrım vardı şimdi yok diye moralım bozuldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?