- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.781
Buradan yaz canımm bırbırımıze destek olalımmBennnnnnnn ama saati hala belli degil
Tamam canım yazarımBuradan yaz canımm bırbırımıze destek olalımm
Bana oyle iyi geliyorsunuz ki, bazen gundelik telaslardan girip bakamiyorum yazilanlara. Sonra bir an gorup yazdiklarinizi tum icimdeki kaygilardan kurtuluyorum. Teselliler, umutlar, tebrikler insan bambaska hissediyor. Hepimizin gonlune gore olsun insallah.Hayırlısı olsun parikam napalım beklicez mecbur
BilmukabeleBana oyle iyi geliyorsunuz ki, bazen gundelik telaslardan girip bakamiyorum yazilanlara. Sonra bir an gorup yazdiklarinizi tum icimdeki kaygilardan kurtuluyorum. Teselliler, umutlar, tebrikler insan bambaska hissediyor. Hepimizin gonlune gore olsun insallah.
Transferden 2 gün sonra yola çıkacaksınız anladığım kadarıyla. Perşembe niye 2 saat yatiriyolar? Cok mu uzakta eviniz?Merhaba bende perşembe transfer olacam cumartesi evime gidecem iki saat dinlendiriyorlar ama yola çıkmasanız daha iyi olur dedi doktor
Evet uzak ama ucakla gidecem riskede atmak istemiyorum eşim acele etme dedi bu sefer tedbirli olalım dedi ilk denemem kimyasal gebelik oldu bunda biraz daha dikkatli olmaya çalışıyoruzTransferden 2 gün sonra yola çıkacaksınız anladığım kadarıyla. Perşembe niye 2 saat yatiriyolar? Cok mu uzakta eviniz?
SAgıl cnım dinlenince geçiyor haklısınCanım ağrı kesi içecek kadar yoğun değildi ağrılar. Dinlenince uzaninca rahatlıyor. Ancak çok kafein tüketen biriydim bi anda çay kahve bırakınca dün baş ağrısından oldum. Parol aldım bir tane dün gece
Amin inşallah cnm heycan başladı yavaş yavaş bende..hastaneye girince dahada heycanlanirim kesinHerşey yolunda gider yarın senin için umarımGüzel haberlerini bekliyoruzz
Heyecansız olur mu hiçAmin inşallah cnm heycan başladı yavaş yavaş bende..hastaneye girince dahada heycanlanirim kesin
Canımcım çok teşekkürler inşallah hepimiz firesiz pozitif haberi alırızGünaydın kizlar
eczhnm @Edalimon @aysunceylan @MuhendisYas Rabbim yardımcınız olsun kızlar hayırlı haber almak nasip olsun
Transferden 45dk sonra gitmek zorunda kaldım kuzu doktor transfer sonrası masada idrarınızı boşalttırayım mı dedi yok yok dedim ben tutarımHadi kızlar göreyim sizitransfer zamanı lütfen rahminize odaklanın. Embriyolar bırakıldığında o enerjiyi hissedin ve tutunduklarını düşünün. Hadi canlarım hayırlısıyla gidin hayırlısıyla dönün. Su içmeyi Allah aşkına abartmayın. 1 litre içmeyin idrar torbası o kadar idrarı tutamaz. 2 3 bardak için. Transferden sonra hemen lavaboya gitmeyin diye diyorum. Sürgüye idrarınızı yapacaksanız, bacaklarınızı toplamayın. O zaman idrar çıkmıyor ıkınmak zorunda kalırsınız. Ben 2. Tüpte bunları yaptım ve tutmuştu. 6 hücreli 3. Gün embriyosuydu. Sonra dedim ki, tutması kolay bişey. Ama canı veren Allah. Sonradan ya kimyasal oluyor ya kalbi atmıyor. Ama bunları yapın tutunacak inşaallah
Ayy evet aynı gün sonuç alıcazacaba bir kaç gün kala kaset testten gebelik testi yapsak mı
Kuzum bana 8.günde idrarda çıkabilir dediBenim 3. Gün embriyosu, belki 10. Günde bile çıkmaz
Ben transfer masasında titriyordum heyecandan canım ama ultrasonda görünce hepsi geçiyor bol dua etAmin inşallah cnm heycan başladı yavaş yavaş bende..hastaneye girince dahada heycanlanirim kesin
Bende fitil kullanmıştımKızlar transfer sonrası günde üç progestan fitil, günde iki Duphaston tablet, ve kan sulandırıcı iğne verdi, bir de suda eritme vitaminben progesteronu iğne olarak verir diye düşünmüştüm
Hastanede artık heyecan dorukta olur canım şimdiden böyleysekAmin inşallah cnm heycan başladı yavaş yavaş bende..hastaneye girince dahada heycanlanirim kesin
Aslında canıma minnet de yeterli gelmezse diye endişelendimBende fitil kullanmıştımiğne biraz acılı canım fitil iyidir
Bende transferden önce progestron a başladım transfer sonrası aspirin ve kan sulandırıcı iğne olmuştum. Doktora göre değişiyor canım aslındaAslında canıma minnet de yeterli gelmezse diye endişelendimforumda bakınca dünya ilaç vermişler bazı hanımlara
E iyi bari kuzum o zaman boşuna endişelenmeyeyimBende transferden önce progestron a başladım transfer sonrası aspirin ve kan sulandırıcı iğne olmuştum. Doktora göre değişiyor canım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?